Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naručena je prva sezona FLASH.Kreće prikazivanje od jeseni,prikazuje se na CW i ici ce posle ARROW.....

5edy3yda.jpg

Game of Thrones je konačno imao dobru epizodu. Ta serija mi mnogo uskom linijom hoda, čas je dobra, čas je potpuno isprazna.

Za slucaj da neko nije video sinoc se pojavio prvi trailer za NBC seriju Constantine (radjena po stripu Hellblazer) koja krece ove jeseni.
Licno najvise ocekujem od ove serije pa Gotham pa tek onda Flash.

Za slucaj da neko nije video sinoc se pojavio prvi trailer za NBC seriju Constantine (radjena po stripu Hellblazer) koja krece ove jeseni.
Licno najvise ocekujem od ove serije pa Gotham pa tek onda Flash.

Bacio se DC na serije.Takođe očekujem sve tri serije i sve ću ih gledati.....

Hannibal bas dobar!

Zanimljiv svakako, samo previse morbidan za moj ukus. Tek posle 4 epizode sam se "navikao" na to.
Mikkelsen kao Hannibal odlican. Prva sezona 7.5/10, a druga za sada daleko bolja 9.5/10.

Jedan brutalan psiho-krimi-horor.

Losa epizoda gota, smorih se. Tek na kraju ono sto me interesovalo i sjajna gluma petera

Previse naivno, neuverljivo, dosadno i bezveze. Gledao sam samo 3 i po epizode i batalio, nisam mogao dalje. Pilot epizoda je obecavala, a jedino sto valja je maestralnost Purefoy-a u ulozi.

Preskaci komotno, bolje gledaj Hannibal ~ slicna tematika. Ili nesto drugo...

Poslednja izmena:
Auu *** nema sta da se gleda.. zavrsise mi se ili će uskoro hawaii NCIS LA, blacklist, person of interest, pa čak i onaj Castle koji gledam sa devojkom je gotov.. ne znam sta da gledam više. .

Onako, iz prve:
Homeland
Hannibal
Hustle
Luther
Sherlock
Coupling
Rome

Ili ultrapopularne:
True Detective
Breaking Bad
Game of Thrones (mada nisam gledao)
Prison Break

Ono, nije da nema sta da se gleda. :d
Bar pola ovih su kvalitetnije nego te sto si naveo da vec gledas.

Poslednja izmena:
Onako, iz prve:
Homeland
Hannibal
Hustle
Luther
Sherlock
Coupling
Rome

Ili ultrapopularne:
True Detective
Breaking Bad
Game of Thrones (mada nisam gledao)
Prison Break

Ono, nije da nema sta da se gleda. :d
Bar pola ovih su kvalitetnije nego te sto si naveo da vec gledas.

Pa pola sam ih i odgledao, True Detective, Luther i Sherlock po meni najbolje, BB nisam zavrsio, nekako me sad mrzi da nastavljam, a skidam Hustle.. GoT i te neke serije ne volim, vise volim krimi serije sa nekim modernim desavanjima..

Ima dosta tih krimi modernih, samo je pitanje koliko su kvalitetne. Valjda ce ti jos neko nesto predloziti.

A Hustle je pre svega jako zabavna serija, uzivaj. 🙂

Poslednja izmena:
Gledaj Dextera, ako nisi do sada gledao :d

Blacklist 19 epizoda pod nazivom Pavlovich Brothers.

Gde i kako nadju ove "srpske" glumce da mi je znati. Pricaju "srpski" a ja ih nista ne razumem. Maternji jezik mi zvuci kao totalno nepoznat jezik.

Gledaj Dextera, ako nisi do sada gledao :d

Znaci Dextera sam hteo da gledam jos davno i krenem zbog hvalospeva da gledam BB i zaboravim na njega .. Auuuu eto sta ce da se gleda.. 😀

Edit:

A ovi iz produkcije Blacklista, su nam vec posvetili dve epizode, cak su isli dotle da spominju i Kraljevo.. hahaha.. 😀 Ali da ne otkrivam vise.. 😀

Poslednja izmena:
Gledaj da vinci's demons 🙂

Crisis i ima sad je počela nova sezona ultra mega giga "24" 🙂

Kako bre ukinut? Ja čekam kraj sezone, pa da gledam natenane!

Znaci Dextera sam hteo da gledam jos davno i krenem zbog hvalospeva da gledam BB i zaboravim na njega .. Auuuu eto sta ce da se gleda.. 😀

To ti je bila zivotna greska 😛
Salim se, meni je ekstra i BB, ali Dexter mi je nekako bolja serija (meni licno), pogotovo prve 4 sezone koje su vrhunske. Posle polako opada kvalitet, dok je kod BB suprotno, prve 2 sezone mi bas nisu legle, ali od trece mnogo mi se popravio utisak o seriji.

Pu sunce ti... Pa što? Jel bila loša serija? Kako se to odredjuje? Slaba gledanost?

Generalno ova sserija moze da imam maximum 2 sezone i to druga da bude preterivanje. Meni se serija svidja manje vise

Imas serija koliko hoces zavisi sta volis. Meni je trenutno Hannibal vrh. A sto bih ti preporucio su : Game of Thrones, Homeland, Dexter, Big Bang Theory, Elementary, Da Vinci Demons, House, Dexter, Breaking Bad.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno