- Učlanjen(a)
- 19.12.2019
- Poena
- 135
Skinuo sam prve 4..bas ti hvala..pocnem onda gledati
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Moglo bi se reci. Meni recimo u serini Tihomir Stanic nije za tu ulogu. Ipak je on za ozbiljnije uloge. Mozda neko drugi ko glumi vise po komedijama. Jezdic je ostvario dobru ulogu(dobri mrgud).
Equinox, klasicna netflix muckalica Dark meet Midsommar 😀, na momente previse sporo, ali moze da prodje 6ep. samo
Šta medjutim, jel izašla i druga sezona?
Има укупно 6 епизода?Equinox, klasicna netflix muckalica Dark meet Midsommar 😀, na momente previse sporo, ali moze da prodje 6ep. samo
Spomenu neko skoro ovde Twin Peaks. Prve 2 sezone su mi super, pokušao i onu iz 2017. godine ali mi ne leži, tj. odustao posle 3 epizode. Treba li pogledati film pre te treće sezone ili pak treba izdržati tih prvih par epizoda pa onda sve legne na svoje mesto?
s10e on Tapatalk pro
Ameri su drugacija prica definitivno ali moze da se nadje slicnost. Ameri meni za klasu bolji, i ne kazem da je Ozark los nego su Ameri prosto toliko dobri. Dinamicniji su mnogi vise od Ozarka.Ne znam koja je poenta ovih vikinga.. Tj ne znam vec nekoliko godina, ali aj' da ispostujem kad vec gledam od pocetka snimanja..
P. S
Moze preporuka za nesto slicno Ozark-u?
Americans npr?
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari