Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Skinuo sam prve 4..bas ti hvala..pocnem onda gledati

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Disney se baš zagrejao sa Marvel serijama...
74ed5d5885b9a820b9854f623cfd0865.jpg

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Niko ne spominje Kamiondzije? Kako vam se cini serija? Po meni odlicno za sada, serija sa jako pozitivnom energijom 🙂

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

То нека савремена верзија Паје & Јарета?

Послато са Nova 5T

Moglo bi se reci. Meni recimo u serini Tihomir Stanic nije za tu ulogu. Ipak je on za ozbiljnije uloge. Mozda neko drugi ko glumi vise po komedijama. Jezdic je ostvario dobru ulogu(dobri mrgud).

Tihomiru je dobro legla uloga Jareta, postenog siromasnog coveka sa mnogo dece. Jezdic naravno odlican, ali osim toga sto je glavni vozac nema nekih zajednickih osobina sa Pajom iz originala, bar se tako meni cini.

Moglo bi se reci. Meni recimo u serini Tihomir Stanic nije za tu ulogu. Ipak je on za ozbiljnije uloge. Mozda neko drugi ko glumi vise po komedijama. Jezdic je ostvario dobru ulogu(dobri mrgud).

Slažem se...
Ja sam odgledao samo prvu epizodu i prestao...
Jezda još koliko-toliko nosi, ali Tiha je totalno promašen izbor za tu ulogu...

@Novatech slažemo se da se ne slažemo... 🙂
Po meni Tiha potpuno pogubljen, usiljen, on "šnira", ne igra ulogu, potpuno van svog "prirodnog" glumačkog okruženja...

Poslednja izmena od urednika:
Meni je ok. Skontao sam da Tihomir bas pokusava da skine Ckalju, ali mislim da to nije izvodljivo.
U svakom slučaju nije losa serija.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Equinox, klasicna netflix muckalica Dark meet Midsommar 😀, na momente previse sporo, ali moze da prodje 6ep. samo

• Like
Reagovanja: M J
"To the Lake"
Spominjana serija ovdje.
Ali, ja je odabrah za gledanje ubjeđen da je završena, to jest da je samo u pitanju jedna sezona, kad ono međutim. Sve u svemu nije loše, malo mi je početak bio lošiji, pomislio sam da će se sve vrtiti oko jedne lokacije. Ima nelogičnih stvari, ali danas je to gotovo neminovnost u ovakvim žanrovima. Ocjena 7/10.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Šta medjutim, jel izašla i druga sezona?

Equinox, klasicna netflix muckalica Dark meet Midsommar 😀, na momente previse sporo, ali moze da prodje 6ep. samo

Definitivno je za izbegavanje sve sa Netflix-a što je počelo sa emitovanjem u zadnjih par godina a pogotovo ako je stvarno "Netflix original" tj rađeno baš po Netflix porudžbini a ne da je Netflix uleteo kao distributer nakon što je to nešto emitovano u nekoj manjoj državi.

Sinoć odgledah prvu epizodu "Unortodox" i posle 5 minuta se vidi kakvo je to jeftino & amerikanizovano đ*bre u poređenju sa Shtisel. Iako obe serije dele tematiku ultra-ortodoksnih J e v r e j a i čak dele i glumicu (Shira Haas) ogromna je razlika u kvalitetu i pristupu i samo potvrđuje da čim je Netflix od starta uključen u produkciju i kreativni proces kvalitet strmoglavo opada.

Ajd što ova mini serija ima neopravdano veliko ocenu nego što će je garantovano pogledati daleko veći broj korisnika nego što je gledalo Shtisel iako su obe serije bile dostupne na Netflix (Shtisel je beše sklonjen sa Netflix krajem decembra, par dana pre nego što je krenula season 3 premijerno u Izraelu??).

Poslednja izmena:
Vikinzi mnogo losi ove (polu)sezone, bas su srozali seriju

Spomenu neko skoro ovde Twin Peaks. Prve 2 sezone su mi super, pokušao i onu iz 2017. godine ali mi ne leži, tj. odustao posle 3 epizode. Treba li pogledati film pre te treće sezone ili pak treba izdržati tih prvih par epizoda pa onda sve legne na svoje mesto?

s10e on Tapatalk pro

@ FM Balkan

Spomenuh Twin Peaks, odgledaš 1 + 2 sezonu, između sve što je snimljeno i onda sezonu iz 2017. i onda shvatiš kakav je genije D. Lynch.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Treba pogledati i Fire Walk With Me i The Missing Pieces.

Treća sezona je... drugačija. 😀 Ali kraj je fantastičan.

Homeland, s8, vrhunski zavrsetak.
Serija je imala uspone i padove ali uvek je bila na solidnom nivou. Napeto do kraja i uzivanje bilo gledati Claire Danes kao balisticku raketu🙂

Slažem se, Twin Peaks odlična i treća sezona, baš mi se dopala. I baš kao što su i ostali rekli - pogledati to sve hronološki kako je snimano.

Neke stvari se odvijaju sporije, i ima jedna epizoda baš čudna (da ne spojlujem zašto, ali ko je gledao, kapiram da će skontati na koju mislim), i samo sam nju uglavnom ubrzao i ispreskakao. Treba za treću sezonu ući raspoložen, da strpljivo pratiš, ali eto - u toj jednoj epizodi kapiram da je teško biti strpljiv.[emoji1] Možda su hteli da nam pokažu kako bi izgledalo da David Lynch uzme LSD.[emoji1] Kraj - možda se nekome ne dopadne, zavisi možda od ukusa, ali meni isto fantastičan.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Jeste, 6 epizoda. Upravo stigao to treće i jako spora za moj ukus. Volim Danske serije ali ovo je dosta slabo, završicu je ipak kad sam već krenuo.

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Ne znam koja je poenta ovih vikinga.. Tj ne znam vec nekoliko godina, ali aj' da ispostujem kad vec gledam od pocetka snimanja..

P. S

Moze preporuka za nesto slicno Ozark-u?

Americans npr?

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Spomenu neko skoro ovde Twin Peaks. Prve 2 sezone su mi super, pokušao i onu iz 2017. godine ali mi ne leži, tj. odustao posle 3 epizode. Treba li pogledati film pre te treće sezone ili pak treba izdržati tih prvih par epizoda pa onda sve legne na svoje mesto?

s10e on Tapatalk pro

Iskreno, i da pogledaš film, neće ti biti jasna 3. sezona. Ona je baš za fanatike.

Ne znam koja je poenta ovih vikinga.. Tj ne znam vec nekoliko godina, ali aj' da ispostujem kad vec gledam od pocetka snimanja..

P. S

Moze preporuka za nesto slicno Ozark-u?

Americans npr?

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Ameri su drugacija prica definitivno ali moze da se nadje slicnost. Ameri meni za klasu bolji, i ne kazem da je Ozark los nego su Ameri prosto toliko dobri. Dinamicniji su mnogi vise od Ozarka.

Juče sam pogledao prvih 7 epizoda Mindhunter u dahu...

Au, koliko je ono dobro napravljeno... Scenarijo, gluma, režija, sve je perfektno, za sada...

Vidim da je ovaj Jonathan Groff uglavnom pozajmljivao glas u animiranim filmovima, i tu i tamo neka sporedna uloga, što mi nije jasno, jer čovek predobro glumi, a i nije neka grdoba (aka Danny Trejo) da može da glumi samo jednu ulogu...

Jedva čekam da nastavim sa gledanjem...

Counterpart s02, vredi li gledati?

Defending Jacob (2020)

Bio sam u dilemi da li da se tovarim sa još jednom ne toliko zvučnom crime, mystery dramom jer imam utisak da je na tom polju, manje - više sve rečeno kroz serije koje su sa ovom tematikom prešle igricu, tipa - The Killing, Sharp Objects,The Missing... Meni taj nivo iz više razloga nije postignut, ali gluma, slojevitnost likova su dovoljan razlog da se serija pogleda.
Kad kažem da mi serija nije dostigla taj nivo kao ove pobrojane, mislio sam na činjenicu što je fokus više bio usmeren na same likove i na ono kroz kakav pakao prolaze, mislim na roditelje i samog klinca, dok je forenzička strana dosta jalova, i što ja kod pojma mystery ipak očekujem više. Nešto što će me ostaviti bez teksta dok serija traje, ili nešto što će me ostaviti bez teksta na kraju. Nešto što će me navesti na krive putiće, jer sama pomisao da može biti drugačije deluje nezamislivo. Ovde toga nema i sve se svodi na dva "ili" (ili ovaj, ili onaj) što umanjuje draž i sužava već suženi izbor, ali je zato pojam drame odigrao bitnu ulogu i ovu seriju, bar meni učinio jako gledljivom. Preispitivanje majke za svoje rođeno dete i način na koji je to prikazano je ono što seriju diže na viši level, iako sama radnja ima dva ozbiljna propusta. Većina kritičara zamera što se odstupilo od knjige, meni je to zasmetalo samo u jednom delu, dok mi nedefinisan kraj deluje kao fina opcija za kraj priče, tako i za njen nastavak.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno