galebsjuga
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 19.12.2019
- Poena
- 135
Uhhh cuj 9/10 al ga pretera
..sta je NPD
Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
..sta je NPD
Narcissistic personality disorderUhhh cuj 9/10 al ga pretera
..sta je NPD
Bacicu pogled svakakoDa, to nisam napisao, nije komedija, ali je tematika donekle slična. Po meni je vredi pogledati.
Sent from my AC2003 using Tapatalk
Odgledao sam je. Meni nije ništa posebno. Djeluje mi da je radnja zbrzana, po meni se priča mogla još razraditi.neko odgledao nemacku seriju Barbaren. ne videh da je ovde pominjanja. uprao skinuo i prva epizoda deluje obecavajuce
https://www.imdb.com/title/tt9184986
da nije ne daj bože šlogMa[emoji2400 je napisao(la):e;6256623]Slom, kraj pete epizode... Naježio sam se ceo od desne noge pa sve o leve ruke.
Mozda The Kominsky Method...Ljudi...neka komedija....nesto novije...ima li neko neki predlog...
Hvala
Sent from my SM-A307FN using Tapatalk
The Undoing - moože da se pogleda, ali generalno, serijica. Kad je gluma Hju Granta hajlajt, imamo problem. Problem je upravo u toj glumi.
Quarry - solidna serija. Vredi. Imao sam utisak da je cela situacija u seriji: dešava se, šta ćeš, roll with it. Zanimljivi likčići u seriji.
Forever - preskočiti, osim ako niste fan Mentalista, Monka, i sličnih kvazi-humor-polu-Šerlok serija, ispraznih epizoda sa kobajagi glavnom pričom koja se misteriozno gubi i pojavljuje koliko da ne zaboravimo na nju.
Čist subjektivizam iznad.
Get ShortyLjudi...neka komedija....nesto novije...ima li neko neki predlog...
Hvala
Sent from my SM-A307FN using Tapatalk
Mandalorian rastura, svaka nova epizoda bolja od prethodne. Dok se ST Discovery vuče i prosipa iz supljeg u prazno.Poslednja epizoda Mandaloriana je ubedljivo najbolja do sada. Serija postaje sve bolja sa svakom novom epizodom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari