Vec gledam podosta serija i ne bi gubio vreme...
Ukusi su veoma razliciti. Moj brat je na moje nagovaranje pogledao prvih 7 ep. GoT-a i pola njih je prespavao jer mu je serija dosadna. Kaze: "Dosta su 7 epizoda od mene, ne mogu dalje."
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Gleda neko Agente Šilda, a da je usput odgledao i Infinity war?
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Zavrsio The Terror
Cudoviste je potpuno nepotrebno, nije doprinelo razvoju icega skoro, sve sto se desavalo citavu sezonu je samo ljudski faktor i razdor njihov, cudoviste je tu bukvalno samo jos jedna stvar koja ih usporava, fazon komarci.. Dok razara njih 20 i cepa im kamp, ovi i dalje pricaju o planu da se odvoje od ostatka ekipe u tom trenutku, 5 metara od njih cudoviste cepa ljude na pola.. Nije samo to mana, dosta protracenog vremena ni na sta, kraj nisam uopste skapirao, neko je pomenuo kraj kao da se nesto ludo desilo, jel mislite bas na poslednju scenu jer nista nisam skapirao sta sam trebao da vidim.. Ok ostao je s njima, jel ono sto drzi koplje treba jos nesto dublje da znaci, ono dete ili sta je vec pored njega, jel zivo ili samo spava..
Gledaju se Agenti, u startu, par epizoda je klimavo, kasnije kreće sve bolje i bolje (što se može videti po rejtingu na IMDB po sezonama).Gleda neko Agente Šilda, a da je usput odgledao i Infinity war?
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
The Rain ...izdrzao sam tacno 10 min. :S: Definitivno imam problem sa Netflix-om i njihovom produkcijom
Odlicna serija, slazem se, sjajna prva sezona, drzi paznju sve vremeThe Handmaid's Tale, auuuu, kakva gromada od serije, koji um osmisli ovakvu pricu, svaka mu cast, odgledao prvu sezonu u jednom dahu, od mene cista 10-ka
Slazem se za Terror smorila me je serija,a knjigu nisam citao..Završio The Terror.
Žali bože vremena.
Upropastiše knjigu,nije mi se ni knjiga preterano svidela ali u odnosu na ovo je remek delo.
Radnja razvodnjena,casting totalno promašen...još najavili i drugu sezonu.
Na šta će tek to da liči :wall:
I u knjizije čudovište bespotrebno ubačeno jer nikakve potrebe nije bilo za tim. Takođe i u knjizi ima bespotrebnih delova koji dave i guše.
Kraj se u knjizi razliku kao i sama radnja jer ona Eskimka se u knjizi zove Nemušta i nema jezik i ne može da komunicira sa ljudima a Krozijer i ostali ne znaju eskimski jezik uopšte.
Na kraju knjige Krozijer i Nemušta su u braku a Krozijer takođe gubi jezik odnosno daruje ga Tuunbaqu
To koplje što drži je za lov na foke tj tako Nemušta u knjizi lovi foke. Mirno stoji kraj rupe dok foka ne naiđe i onda je ulovi
Mr. Mercedes
Malo bolje odrađen posao u odnosu na Terror ali opet u odnosu na knjigu dosta mlako.
Ne znam zašto prilikom ekranizacija romana i knjiga ne mogu da se drže originalne ideje nego menjaju radnju da bi kao napravili da bude napetije a uvek naprave kontra efekat.
The Handmaid's Tale, auuuu, kakva gromada od serije, koji um osmisli ovakvu pricu, svaka mu cast, odgledao prvu sezonu u jednom dahu, od mene cista 10-ka
Mogao bih da pogledam prvu sezonu dok ne izađe komplet Westworld i The Expanse.
Sent from my landline using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari