Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Goliath onako..moze se..nista posebno.ali pogledaj

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Gleda neko Agente Šilda, a da je usput odgledao i Infinity war?

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Završio The Terror.
Žali bože vremena.
Upropastiše knjigu,nije mi se ni knjiga preterano svidela ali u odnosu na ovo je remek delo.
Radnja razvodnjena,casting totalno promašen...još najavili i drugu sezonu.
Na šta će tek to da liči :wall:

Zavrsio The Terror

Cudoviste je potpuno nepotrebno, nije doprinelo razvoju icega skoro, sve sto se desavalo citavu sezonu je samo ljudski faktor i razdor njihov, cudoviste je tu bukvalno samo jos jedna stvar koja ih usporava, fazon komarci.. Dok razara njih 20 i cepa im kamp, ovi i dalje pricaju o planu da se odvoje od ostatka ekipe u tom trenutku, 5 metara od njih cudoviste cepa ljude na pola.. Nije samo to mana, dosta protracenog vremena ni na sta, kraj nisam uopste skapirao, neko je pomenuo kraj kao da se nesto ludo desilo, jel mislite bas na poslednju scenu jer nista nisam skapirao sta sam trebao da vidim.. Ok ostao je s njima, jel ono sto drzi koplje treba jos nesto dublje da znaci, ono dete ili sta je vec pored njega, jel zivo ili samo spava..

I u knjizi
je čudovište bespotrebno ubačeno jer nikakve potrebe nije bilo za tim. Takođe i u knjizi ima bespotrebnih delova koji dave i guše.
Kraj se u knjizi razliku kao i sama radnja jer ona Eskimka se u knjizi zove Nemušta i nema jezik i ne može da komunicira sa ljudima a Krozijer i ostali ne znaju eskimski jezik uopšte.
Na kraju knjige Krozijer i Nemušta su u braku a Krozijer takođe gubi jezik odnosno daruje ga Tuunbaqu

To koplje što drži je za lov na foke tj tako Nemušta u knjizi lovi foke. Mirno stoji kraj rupe dok foka ne naiđe i onda je ulovi

Mr. Mercedes

Malo bolje odrađen posao u odnosu na Terror ali opet u odnosu na knjigu dosta mlako.
Ne znam zašto prilikom ekranizacija romana i knjiga ne mogu da se drže originalne ideje nego menjaju radnju da bi kao napravili da bude napetije a uvek naprave kontra efekat.

Poslednja izmena:
Gleda neko Agente Šilda, a da je usput odgledao i Infinity war?

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Gledaju se Agenti, u startu, par epizoda je klimavo, kasnije kreće sve bolje i bolje (što se može videti po rejtingu na IMDB po sezonama).

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

The Handmaid's Tale, auuuu, kakva gromada od serije, koji um osmisli ovakvu pricu, svaka mu cast, odgledao prvu sezonu u jednom dahu, od mene cista 10-ka

The Rain ...izdrzao sam tacno 10 min. :S: Definitivno imam problem sa Netflix-om i njihovom produkcijom

Gleda li neko Last Man on Earth
?
Da li se zna da li će biti 5te sezone ili je ovo bio kraj serijala ?

Nekako sam se navukao na seriju , iako sama serija nema neku poentu ni kvalitet 🙂

The Rain ...izdrzao sam tacno 10 min. :S: Definitivno imam problem sa Netflix-om i njihovom produkcijom

Odgledao sam za vikend seriju i nije loša, osim te pilot epizode koja je katastrofalna. Baš ona koja treba da te navuče da gledaš 🙂. Ostatak je dosta bolji, ali ništa originalno - serija je 5 sezona TWD-a sabijenih u 8 epizoda, minus zombiji. Na kraju, slično kao i za Dark, ne vidim kako mogu da je nastave a da bude bolje u narednoj sezoni.

Završio The Terror.
Žali bože vremena.
Upropastiše knjigu,nije mi se ni knjiga preterano svidela ali u odnosu na ovo je remek delo.
Radnja razvodnjena,casting totalno promašen...još najavili i drugu sezonu.
Na šta će tek to da liči :wall:

I u knjizi
je čudovište bespotrebno ubačeno jer nikakve potrebe nije bilo za tim. Takođe i u knjizi ima bespotrebnih delova koji dave i guše.
Kraj se u knjizi razliku kao i sama radnja jer ona Eskimka se u knjizi zove Nemušta i nema jezik i ne može da komunicira sa ljudima a Krozijer i ostali ne znaju eskimski jezik uopšte.
Na kraju knjige Krozijer i Nemušta su u braku a Krozijer takođe gubi jezik odnosno daruje ga Tuunbaqu

To koplje što drži je za lov na foke tj tako Nemušta u knjizi lovi foke. Mirno stoji kraj rupe dok foka ne naiđe i onda je ulovi

Mr. Mercedes

Malo bolje odrađen posao u odnosu na Terror ali opet u odnosu na knjigu dosta mlako.
Ne znam zašto prilikom ekranizacija romana i knjiga ne mogu da se drže originalne ideje nego menjaju radnju da bi kao napravili da bude napetije a uvek naprave kontra efekat.
Slazem se za Terror smorila me je serija,a knjigu nisam citao..

Sent from my NEM-L21 using Tapatalk

Da li je počela nova sezona fear the walking dead?

Poslato uz pomoć Tapatoka

The Handmaid's Tale, auuuu, kakva gromada od serije, koji um osmisli ovakvu pricu, svaka mu cast, odgledao prvu sezonu u jednom dahu, od mene cista 10-ka

Koji um? Pa, Margaret Atwood, jedna od najcenjenijih savremenih spisateljica, dobitnica mnogih nagrada. 🙂
Odlična je knjiga (inače iz 1985), odlična i serija. Upravo ide druga sezona, valjda tri epizode izašle.
A po knjizi je samo prva sezona i odlično prati knjigu (nisu previše mudrovali sa nekim izmenama priče, tek ponešto). Ali valjda i za drugu sezonu spisateljica učestvuje u pisanju scenarija.

The Handmaid's Tale je odlicna serija, nisam jos zavrsio prvu sezonu, ali vredi skroz 😉

Mogao bih da pogledam prvu sezonu dok ne izađe komplet Westworld i The Expanse.

Sent from my landline using Tapatalk

The Handmaid's Tale - da su ovo radili Jodorovski i Manara verujem da bi bilo mnogo zanimljivije :eyebrows: 😛

The Handmaid's Tale
Odgledao prvu epizodu i umalo mi se nije smucilo. Ima li ovde ista osim paranoicnog radikalnog feminizma i anti-desnicarske propagande ili da ja ovo bataljujem?

Ja isto odustao posle prve epizode... smucila mi se posle jedne eksplicitne scene. Mogu je nahvaliti koliko žele, meni nije legla uopšte.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Ja posle dve odustao

Americans kidaju, nadam se da ovo nije poslednja sezona kako sam negde procitao, ima lagano materijala za jos jednu, bilo bi uzasno zbrzano da sad sve zavrse i totalno suprotno dosadasnjem tempu..

Edit: stvarno jeste poslednja sezona

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Mogao bih da pogledam prvu sezonu dok ne izađe komplet Westworld i The Expanse.

Sent from my landline using Tapatalk

To sto nemamo ukus ne znaci da nemamo i kriterijum... 😉 A Marvel/DC se gleda jer je guilty pleasure ali ipak mozemo da navedemo i preporucimo kvalitetne serije iz tog zanra.

A kolega Miskonius nije mogao bolje da opise seriju Hm's Tale.

OT

The Expanse nova sezona za sada odlicna.
Westworld S2 se ne usudjujem da zapocenem, moracu sve odjednom.
Teror obecavajuc pocetak ali mlaka zavrsnica. Meni je ipak legla, kao sto rekoh 7.5/10

Takodje poceo The Night manager (sa Hugh Lauriem i Hiddlestonom) - solidna premisa ali se vidi da je low budget. Ostale jos 2-3 epizode do kraja da zavrsim 7/10
McMafiu odgledao do kraja - 7/10 na kraju od mene. Nisam nesto preterano odusevljen
Counterpart batalio posle 5 epizoda. Jednostavno ne ide.

Sledece na listi su mi Deep State i Sneaky Pete. Cisto jer sam fan oba glavna glumca.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno