CuBe-O
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.10.2004
- Poena
- 645
Ima na Prime Video.Jel ima The Shield na nekoj platformi?
Ima na Prime Video.Jel ima The Shield na nekoj platformi?
Malo nerealno da u prvih 50 nema Six Feet Under 😐Evo nešto zanimljivo:
Meni se dopala, nije remek delo ali je zanimljiva. Preporuka za gledanje.Naisao sam slucajno na ovu seriju gledajuci TV. Zaintrigirala me i pogledao sam je celu, 5 sezona. Ne znam da li ce biti nastavka.![]()
Vrlo dobra spijunska prica, sa dobrim zapletima, dosta realna. Ima tu i tamo preterivanja i sitnih nelogicnosti.
Celokupan utisak vro dobar, preporuka za gledanje.
Odlična.Danas sam naleteo na pohvale za francusku seriju Biro.
Da li je neko gledao?
Ako je dobra, da i ja onda gledam 🙂)
![]()
Bas tako. Prenaduvana nekakva nazovi drama o dripackom advokatu, kakvih je kod nas na tone. Niti je on zanimljiv, niti je taj sukob sa bratom zanimljiv, niti ima zanimljive slucajeve. Po meni, i sestica je previse za tu seriju.Да се фокусирала само на Сола била би то нека шестица.
Pisao sam ja kad sam ocenjivao...Bas tako. Prenaduvana nekakva nazovi drama o dripackom advokatu, kakvih je kod nas na tone. Niti je on zanimljiv, niti je taj sukob sa bratom zanimljiv, niti ima zanimljive slucajeve. Po meni, i sestica je previse za tu seriju.
Šefe, priča da kod nas ima dripačkih advokata na tone, a ne serija...Daj koji primer slicne serije ako ih ima na tone?
Ako se dobrio secam, taj odnos sa bratom je nekako sav vestacki. Imao sam osecaj da su autori to ubacili da bi se dobilo na tom dramskom delu, a da bi po potrebi, kada ostanu bez ideja, mogli njih dvojicu da izvuku, da izmisle neki sukob, mirenje...bilo sta i odradice epizodu, ispunice kvotu. 😉Po meni prve dve sezone "vadi" odnos njega i brata jer je to jedino zanimljivo, treća sezona je katastrofa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari