Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Komentarisana je u par navrata. Ja sam cekao da izadje cela i vidim da je juce izasla poslednja epizoda, tako da hvala na podsecanju 🙂

Evo nešto zanimljivo:

Prilozi

• 370376719_683349700318715_2433239972127965044_n.jpg
    370376719_683349700318715_2433239972127965044_n.jpg
    313.4 KB · Pregleda: 241
Добро се држе жабари засад🤣🤣🤣

Neke serije stavljene na tu listu, a imaju za sada samo jednu sezonu. Takođe, mislim da mini-serije treba odvojeno da se rangiraju u odnosu na serije koje su tu zaslužile mesto nakon više sezona jer je teško održati kvalitet godinama.

Stigao sam jedva do 12. mesta i onda definitivno batalio listu. 😵

Na kom je mestu Homicide: Life on the Street?

Naisao sam slucajno na ovu seriju gledajuci TV. Zaintrigirala me i pogledao sam je celu, 5 sezona. Ne znam da li ce biti nastavka.
Vrlo dobra spijunska prica, sa dobrim zapletima, dosta realna. Ima tu i tamo preterivanja i sitnih nelogicnosti.
Celokupan utisak vro dobar, preporuka za gledanje.
Meni se dopala, nije remek delo ali je zanimljiva. Preporuka za gledanje.

Les Revenants - Totalna katastrofa.

Заврших серију "Better Call Saul"... Серија има оцену 9 на ИМДБ-у, што јесте прецењено, ово је по мени чиста осмица. Зашто? Кад год је фокус на Солу и његовој драгој серија је једноставно преспора, серија по сезони у просеку има 2 до 3 јако добре епизоде, остало је просек. Серију ваде ликови који су се појављивали у ББ серији. Дакле кад год се појаве Гас, Мајк, Саламанке серија буде заиста интересантнаа, остало... МЕХ. Видим да је била номинована за 40 еми награда и није добила НИ ЈЕДНУ. По мени тотално заслужено и дефинитивно серија која је успела само зарад ликова из топ серије као што је ББ... Да се фокусирала само на Сола била би то нека шестица.

Ja bas ne vidim tako, mada si ok ocenio - meni se svidjaju ti delovi gde je on u fokusu. Jeste malo sporija od BB-a, koja te uhvati od prve do poslednje epizode. Ali Vince Gilligan je bas genije, svidja mi se taj humor, umerena nadrealnost. Razrada karaktera, odnosi, detalji u svakoj epizodi, mislim da je vreme da pogledam sve ponovo i BB i BCS. Ako je BB 10, BCS bih rekao 8.5, s tim da BCS postaje bolji u poslednjim sezonama i dostize BB.

Daj koji primer slicne serije ako ih ima na tone?

Bas tako. Prenaduvana nekakva nazovi drama o dripackom advokatu, kakvih je kod nas na tone. Niti je on zanimljiv, niti je taj sukob sa bratom zanimljiv, niti ima zanimljive slucajeve. Po meni, i sestica je previse za tu seriju.
Pisao sam ja kad sam ocenjivao...
Po meni prve dve sezone "vadi" odnos njega i brata jer je to jedino zanimljivo, treća sezona je katastrofa.
Onda se pojavljuje Lalo Salamanka i serija procveta.
Kraj naravno ****** jer je Sol bez nekog razloga "izdao" svoju džukačku prirodu i sve što jeste...
Daj koji primer slicne serije ako ih ima na tone?
Šefe, priča da kod nas ima dripačkih advokata na tone, a ne serija...

BCS je drama, BB nije. Iako je na prvu normalno da se porede ipak nisu 1:1 uporedive. BB je dobra u svom segmentu a BCS u svom. Kome se BCS nije svideo treba da gleda serije koje su vise nalik BB. Iako nije kao BB a isto je dragulj od serije, ko nije gledao Žicu (Wire) mora to da ispravi. Sa napomenom da ga u prvoj i pola druge sezone ocekuje tempo BCS a posle BB.

Po meni prve dve sezone "vadi" odnos njega i brata jer je to jedino zanimljivo, treća sezona je katastrofa.
Ako se dobrio secam, taj odnos sa bratom je nekako sav vestacki. Imao sam osecaj da su autori to ubacili da bi se dobilo na tom dramskom delu, a da bi po potrebi, kada ostanu bez ideja, mogli njih dvojicu da izvuku, da izmisle neki sukob, mirenje...bilo sta i odradice epizodu, ispunice kvotu. 😉

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno