fain2daniel
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.01.2006
- Poena
- 425
Gledao neko prvu epizodu Tulsa King sa Slyjem?Kakav je utisak ?
Sa velikim ponosom želimo da podelimo informaciju da je Benchmark, nakon 8 godina, dobio novi sajt! 💪
Jako mnogo truda, rada i energije smo uložili u prethodne dve godine kako bi mogli da ga predstavimo danas.
Pozivamo vas da posetite novi sajt i da ostavite komentar i utiske u ovoj temi.
Odličan. Zayebani Stalone u stvarnom svetu. Za sada Taylor Sheridan ne maši.Gledao neko prvu epizodu Tulsa King sa Slyjem?Kakav je utisak ?
Odlično hvala,bacam se na prvu epizodu večeras 👍Odličan. Zayebani Stalone u stvarnom svetu. Za sada Taylor Sheridan ne maši.
Sutra je druga, pa će da se vidi na dalje, ali potencijala ne manjka.
I meni je ok epizoda. Nisam navikao na Stalonea u seriji.Odličan. Zayebani Stalone u stvarnom svetu. Za sada Taylor Sheridan ne maši.
Sutra je druga, pa će da se vidi na dalje, ali potencijala ne manjka.
To je i moj utisak. Napisao sam pre neki dan, naivno ali simpaticno. Potpisujem i ovo tvoje, da nije Stalone, ne bih joj ni dao sansu verovatno.Tulsa King...
Sta znam, meni je ovo "not great not terrible", moze da se odgleda a moze i da se preskoci...
Odgledao sam trejler i neki mini intervju sa Staloneom - Sly uporedjuje sa The Sopranos, cak je i spominjao kako je ispusio kao staticar za Kuma, ja sam ocekivao dosta ozbiljniji ton serije (ili makar Goodfellas vibe) medjutim ovo je vise Sly u Robert De Niro "daj sta das pred kraj karijere" i "Mafijas pod strestom" vajb...
Prve dve epizode postavljaju zaplet i ton za ostatak serije, pa kome odgovara zna sta moze da ocekuje.
Meni ovo deluje da bi islo ispod radara da Stalone nije u glavnoj ulozi...
Ако се добро сећам, прве 2-3 епизоде и нису баш нешто, међутим касније... можда и најбоља серија коју сам икада гледао. Дакле, немој се предавати... али, ако си љубитељ "кинематографије" добрих каубоја и злих индијанаца, онда одмах одустани.Ja sam počeo sa avanturom zvanom Leftovers…
Posle prve epizode nemam šta da mislim, ali sam vrlo zaintrigiran kako će da se odvija sve ovo.Deluje zanimljivo, samo se nadam da neće biti neka glupost na kraju. 😅
Izgubljene nisam ni gledao, nekada davno po koju epizodu na TVu i bilo je zanimljivo ali nikad nisam odgledao tj pratio… msm da ne bi ni dao šansu sada, s obzirom kakve sam komentare citao.Ne znam zašto imam utisak da pod onim "glupost na kraju" misli na nešto izgubljeno...
Pa džabe se nadaš.Ja sam počeo sa avanturom zvanom Leftovers…
Posle prve epizode nemam šta da mislim, ali sam vrlo zaintrigiran kako će da se odvija sve ovo.Deluje zanimljivo, samo se nadam da neće biti neka glupost na kraju. 😅
Uf... znaci pred sam kraj. 😅Pa džabe se nadaš.
Po meni, od polovine teće sezone kreće najveći pad kvaliteta celokupne izvedbe ikad viđen u bilo kojoj seriji...
Možda i malo ranije, da su završili posle druge, bilo bi ok... Početna premisa je dobra, ali je jako traljavo to odrađeno nakon prvih desetak epizoda...Uf... znaci pred sam kraj. 😅
Nista izguracu, posle prve dve epizode nemam utisak, jer ni ne znam sta gledam... ali ima potencijala.
A sto se gluposti tice, jedina serija koju sam gledao i prestao posle prve sezone je Legion! Eto nadam se da nece ici u istom pravcu sa Leftovers.
Baš je simpatična na ovoj fotografiji...@momsab
Dobro me podseti,..
Asocira na Black Science strip od Rick Remendera, koji je odličan...
Fear Agent (isto Remender) je vrhunski sci-fi i lično jedan od omiljenih.