Meni tek zadnje 2-3 epizode drzale paznju,do tada jedva izguraoOdgledah Blok 27 ocena 7,7/10 da ju je radila strana produkcija sa vecim budzetom vecina ljudi bi rekla wow bravo i slicno. Mesavina Darka i ST drzi paznju prica, klinci cak i ne glume toliko lose cak nista losije nego u poredjenu sa klincima iz ST u prvoj sezoni, a i pitanje je ko i sta od njih je pre toga radio u glumi. Nadam se da ce biti nastavak. Uporedjujuci sa drugim domacim serijama ova donosi neko osvezenje poput Jutro ce promeniti sve.
Ne bih rekao da je pogrešno samo seriju
Odgovor na spoijlerI pored svih tzv woke primesa koje prate sandmana, serija mi je imala ok vajb sve do 4 epizode, posle ovoga ce mi trebati truda da se ponovo nakanim da gledam. Razlozi u spojleru.
sama zamisao, koncepcija i realizacija pakla, "demoni" koji izgledaju kao sa noci vestica u kst-u, katastrofalnih dijaloga u celoj epizodi, i najgoreg od svega portretisanja licifera i odabir glumca za ulogu ikada.
Pa baš i nije, više je razmetljiv, impulsivan, samodopadan...Npr. Ispraznio je ceo pakao od svih njegovih "žitelja" jer mu je tako ćefnulo...svako da jeste bio takav, tj predstavljen tako, ali je izbor ove glumice totalno pogresan jer niti je lepa a ne odaje ni da je preterano mudrasam lucifer u stripu je totalno drugaciji od ovde prikazanog. Fanovi stripa su mi rekli da je tih, povucen misteriozan i na taj nacin jeziv, sto je opet promaseno u filmu a i ostaje mi enigma zasto se sam autor stripa, koji je ucestvovao u izradi serije, nije toga drzao kao ni bezbroj drugih elemenata.
Ја погледао прву епизоду, негде до 40 минута и у том моменту схватио да ова серија једноставно није вредна мог гледања. Ја очекивао скроз нешто друго, када оно све што су нас учили, када смо били мали, да је лоше.I pored svih tzv woke primesa koje prate sandmana, serija mi je imala ok vajb sve do 4 epizode, posle ovoga ce mi trebati truda da se ponovo nakanim da gledam. Razlozi u spojleru.
sama zamisao, koncepcija i realizacija pakla, "demoni" koji izgledaju kao sa noci vestica u kst-u, katastrofalnih dijaloga u celoj epizodi, i najgoreg od svega portretisanja licifera i odabir glumca za ulogu ikada.
Ja danas stigoh do 6te, malo su me umorile cini mi se druga i treca ali sve ukupno je dobra a ocekivao sam da je truba.Gledam Sandman stigo sinoc do 6ep ima 10,mogu vam reci da sam prijatno iznenadjen,na trenutke je malo spora ali kad ubace u 5 stavrno postane zanimljivo
Pazi kad ne mogu da verujem da covek vec pet sezona trazi ubice njegovog oca.Ubice Mog Oca 5 sezona.
Kao i prethodne, ništa posebno, doduše ajde da kažem da su počeli da povezuju neke nerazjašnjene stvari iz prethodnih sezona pa imaju tu plus.
Scenaristu treba posaditi na stolicu, upariti mu lampu i lice i pustiti na repeat da sluša reči tipa "spavkam", "volkam", "pendrekčić"
Dark ne da vredi,nego je odlicna do bola. Serija im je ko golf 2 (ovo je vise kompliment )Vrlo retko gledam serije zbog nedostatka vremena. Od mnoštva serija pikirao sam Dark, vredi li je odgledati?
Delovalo je da će da ga tako zamrse ali su ipak u trećoj sezoni sve razjasnili.Vrlo retko gledam serije zbog nedostatka vremena. Od mnoštva serija pikirao sam Dark, vredi li je odgledati?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari