Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
jel ispratio neko kauboj bibapa, i jel stvarno toliko njesra kao što kažu ?
Pogledao prvu trecu i zadnju ep cisto da vidim razmere ove tragedije i...jos je grdje nego sto izgleda :oops:
Jedino su muzika i korgi dzukac na mestu. Spike harizmatican kao kasika za obucu, Vicious tuga, Juliju su pokupili iz zadruge + i pricu su poremetili.

jel ispratio neko kauboj bibapa, i jel stvarno toliko njesra kao što kažu ?
AcrobaticHomelyAztecant-size_restricted.gif

U principu nisu trebali ni da diraju, jer je anime bio zaokružen i bilo kakvo dalje "ceđenje" bi bilo suvišno. Pritom anime je imao unikatnu atmosferu i u nekim momentima otkacenost,uz muziku kao celinu, koju je nemoguće kopirati u live action verziju
Kao što reče kolega neke stvari su 1:1 kopirali, Spajk i Jet su ok, ostatak poprilično promašen što se kastinga tiče..

Marvel's Hawkeye
Prve dve epizode za sada nisu loše, deluje da su dobar deo pokrali iz Fractionovog i Ahinog stripa (verovatno ce ih izraditi kao i Brubakera za Cap Americu, tako da nista od neke tužbe i kompenzacije )
U principu ako se drže stripa biće više non-superhero serija, manje akcije uz dosta "everyday life drame", što je strip i mogao da provuče ali ne verujem da može serija I ne verujem da će svakome (većini) odgovarati, odnosno kod ljudi koji su navikli na klasičnu Marvel akciju.

Nasao da gledam na HBO
Intrigantna zanimljiva britanska mini serija, 6 epizoda

Britanska otkacena porodica u realisticnoj i zastrasujucoj apokalipticnoj buducnosti (2019-2034). Politicki nekorektan crni humor uz dozu Black mirror-a.
Prikazan i populizam koji je i nama blizak.

Odgledah Arcane gotovo u cugu, ne pamtim kad sam bio sigurniji u neku desetku kad sam davao na imdb.
google_grinning-face_9600_mysmiley.net.png
Fantastična animacija, svijet, upečatljivi likovi, greota bi bilo ovo neko da propusti samo zato jer nije navikao na animirane filmove a da nisu za djecu.
Ja isto.
Prvo nisam hteo da gleadm, kao sta ima da gledam crtac..
A sada sam ocaran sa serijom
Bas bas dobra.
Nasao da gledam na HBO
Intrigantna zanimljiva britanska mini serija, 6 epizoda

Britanska otkacena porodica u realisticnoj i zastrasujucoj apokalipticnoj buducnosti (2019-2034). Politicki nekorektan crni humor uz dozu Black mirror-a.
Prikazan i populizam koji je i nama blizak.

Rasel T. Djevis je napravio Doktor Hua- one, meni najbolje epizode, sa Eklstonom i posle sa Dejvidon Tenantom.
Samo se setite - "...Are you my mummy?.."

Rasel T. Djevis je napravio Doktor Hua- one, meni najbolje epizode, sa Eklstonom i posle sa Dejvidon Tenantom.
Rasel ponovo preuzima od sledeće sezone i nadam se da će biti bolji jer iskreno, njegova era ima neke od najgorih epizoda iako je Dejvid briljirao.

Da ne bude potpuni off, odgledah nedavno Maid. Previše usporena i razvučena za moj ukus. Jesu teške teme obrađene, ali mogla je da ima malo brži tempo, čini mi se da su neke scene ubacivali samo da bi produžili seriju. Od svega, prve dve i poslednje dve epizode su definitivno najbolje. Ocena 7.5/10

I Modern love. Nju je teško oceniti jer je svaka epizoda za sebe sa drugim glumcima, te kvalitet dosta varira, od odličnih epizoda, do onih koje su gubljenje vremena. Ali traju 30 minuta, pa se brzo gleda. U svakom slučaju, i ako se preskoči, ništa bitno se neće propustiti. Ocena 7/10... Ne verujem da ću gledati sledeću sezonu ako je uopšte i bude.

Strpljivo cekam da neko baci koment na nastavak serije Besa, posto znam da je ovde pomno pracena ali niko nista🤔
Ja sam nekako blago razočaran desavanjima na kraju prve epizode...

Besa.
Serija koja ima ovakvu radnju je jako nezahvalna za pisanje druge (...) sezone.
Opet, nastavljena je više nego ok, po meni. Mislim da će sada krenuti haos, čovek je dospeo u takvu situaciju.
Međutim, ne može da ne nedostaje onaj osećaj iz prvih par epizoda prve sezone. Osećaj kada običan porodični čovek mora da uradi nešto nepojmljivo njegovom (našem) mozgu.
To je urađeno, sada se moralo pronaći novo ludilo koje će terati glavnog junaka da radi to što će da radi. Pronašli su ga, očekujem svašta.

Poslednja izmena:
Strpljivo cekam da neko baci koment na nastavak serije Besa, posto znam da je ovde pomno pracena ali niko nista🤔
Ja sam nekako blago razočaran desavanjima na kraju prve epizode...
Mi iskusno cekamo da se nakupe epizode i pred kraj da krenemo sa gledanjem vise od 2ep po danu... ;)

Dobro me podseti da skinem 3 sezonu.
Inače, ne znam zašto al meni je novi Dexter leg'o ko budali šamar :) Obično umem da "drndam" Instagram ili forume dok gledam serije, ali Dexter odgledam bez da trepnem.

odlicna je besa, dobro je da izlazi po2 da izlazi po 1... uf ne bi valjalo

Krenuo sam da gledam The Great(2020-) .

Dobra istorijska komedija,humorom me podseća na Monty Python. Jedino što zameram jeste što Ruski car i svi na dvoru govore čistim engleskim akcentom.

Ogledao prvu epizodu WoT - majko mila, kakva katastrofa...
Poželeo sam da su Troloci odma likvidirali budućeg Dragona Reborna i spasili nas gledanja narednih epizoda...
Pozdrav

The Sinner S04, sporo ali odlično. Samo mi je žao što nisam sačekao da izađu sve epizode pa ih onda odgledao u par dana.

The North Water

Dobra i možda jedna od retkih koja uspeva da održi tempo iako joj narativ jako tanak, realno. Prosto je vapila za onom vrstom plot twista bar u poslednjoj epizodi, iako se ježim na takve ideje kakve forsiraju nesrećni skandinavci sa svojim ostvarenjima.
Ali i bez tog uzdaha na kraju, serija svakako zaslužuje pažnju zbog mase drugih stvari, prvenstveno mislilm na ambijent i vremenski period koji je prikazan, tako da me je dosta podsetila na The Terror, a posebno na neviđenu transformaciju Colina Farella. Da je priča bila jača ovo bi moglo ići i do 8/10, ovako mi je tu negde kao i imdb ocena.

Da li može preporuka za neku seriju da je radnja oko A.I.&robota na fazon Person of Interest?

Imas Humans https://www.imdb.com/title/tt4122068/, ali ne znam bas koliko bih je preporucio, mada ima dobru ocenu. Mislim, nije losa, ali su mi neki likovi bas isli na zivce i povremeno prica. Ako nista drugo bar je gotova i nema 200 sezona.

EDIT: sad sam pogledao trailer za Person of Interest i zapravo bas i nema neke veze sa Humans.

Poslednja izmena:
Odgledao Hellbound, Koreanci definitivno nisu normalni. Ako mislite da je Squid Game too much, ovo ni ne počinjite. Neke stvari sam mislio da ni u filmovina/serijama neću gledati.

Naredna serija će mi pod obavezno biti neka family žešća pozitiva (odmah mi Netflix na kraju predloži The Holiday, ne vjerujem da je slučajno, vjerovatno vode računa o tome).

Inače, bar meni skroz nepredvidiva, vjerujem da nisku ocjenu ima iz razloga što je stvarno preteška, sve je na nivou ostalo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno