shamanNS
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 11.08.2007
- Poena
- 1,555
Sa svakom sezonom sve krupniji koraci u teritoriju sapunice.Bates Motel 8.5/10
Sa svakom sezonom sve krupniji koraci u teritoriju sapunice.Bates Motel 8.5/10
Može li se znati o kojoj seriji je riječ? Nisam ispratio "fabulu radnje".Opa druga sezona, top
Dobar je i Mayor of Kingstown, malo jeste tmuran, ali uvuče te serija, daj joj šansu. Generalno meni su sve njegove serije slikovite, živopisne, i imaju puno sporih kadrova prostora, lokacije vezane za temu, koji te lagano uvlače. To je posebno izraženo u Yellowstone-u, sa oniom kadrovima prirode. Poželiš da si tamo. Isti recept je koristio obilato i u Landmanu i u Mayor of Kingstown, i jednostavno te ti kadrovi uvuku u prostor i priču...Sheridan je sigurica, jedino sam preskocio Mayor of Kingstown.
Gledao sa mojom gospodjom...Dopalo nam se. Nesto novo i originalno.Kolko volim Drops of God, secam se tokom prve sezone sam krenuo da gledam cenovnike vina po internetu sta da kupim iako ne volim vino 😂
Sacekacu da zavrsi druga sezona, pa da krenem sve od prve. Retko dobra serija van klisea.Kolko volim Drops of God, secam se tokom prve sezone sam krenuo da gledam cenovnike vina po internetu sta da kupim iako ne volim vino 😂
Mislim da je i Jovo Maksić bio deo izbegličke kolone (ne samo u seriji). A lik Mikice mi je ubedljivo najupečatljiviji.Puno je danas poznatih lica u Srbiji koja su bila u ovim kolonama, golman Milan Borjan, košarkaš Aleks Marić, Miloš Degenek...,
Yellowjackets
Ne znam šta da mislim o seriji.![]()
Na trenutke je toliko glupa, onda na trenutke maestralna, pa opet glupost, pa opet maestralnost i tako u krug.
Baš onako rolerkoster od serije.
Ne mogu da kažem da je krš jer nije ali nije ni nešto woow.
Mislim da je ocena 7.5 sasvim odgovarajuća.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari