Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2025)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stranger Things S5 ima jedan od najgore napisanih coming out momenata verovatno u istoriji.
Iskreno, nije da mi je žao zbog toga. 😀

Još kad bi braća D izašli nakon nekog vremena i rekli da su to namerno tako napisali da bi ismejali woke zajednicu, koja upravo vrišti, zbog toga bili bi najveći frajeri na svetu. 😉

Nismo se mi razumeli, no nebitno. Finale ima sve predispozicije da bude epsko, u kategoriji sa Lost i Game of Thrones.😎

Poslednja izmena:
Ma zna se da u finalu
umiru Stiv i najverovatnije Eleven, a baš se vidi da Kali radi za Vecnu
Ostalo će najverovatnije biti happy end gde ne očekujem neki shock
osim možda da je sve bila DnD igra ali to bi bilo glupo
Za finale bi se lepo uklopila Forever Young Alphaville pesma

Lol finale Game of Thrones epsko?
Najveća svinjarija i razočarenje u istoriji kinematografije.
Nadam se da je dečko sarkastičan.
Malo je falilo da Stranger Things ostane upamćena kao jedna od najboljih serija ikada, ali posle zadnje epizode i koji bes su izazvali kod ljudi od toga nema nista, sve da finale traje 5h ne mogu ovo da isprave.
I nije ovo slučajno, Netflix znamo koju propagandu gura I zašto i vidi se po većini glumaca kako preko one stvari odrađuju ovu sezonu, pogotovo Millie.

Prilozi

• Screenshot_20251228_215820_IMDb.jpg
    Screenshot_20251228_215820_IMDb.jpg
    104.2 KB · Pregleda: 150
ST epizoda 7, vidim da ste komentarisali pa da ne nastavljam dalje.

Jeste li to baš, baš iznenađeni Willovim postupkom? To se kao nije videlo iz aviona u prethodnim sezonama?

Stao sam na S3 ST a koliko vidim D&D druzina se pretvorila u sredovecne lezbejke, 11 u botoxiranu kevu koja je upisala cedo na tenis...

Premotavanje svako malo što se tiče ST 5, da se završi već jednom za koji dan.
Nisam verovao da će ST biti serija koju ću premotavati ali ovo sve do sad što se tiče glavne radnje je moglo stati u maksimalno 5 epizoda po 45 minuta.
Sve ostalo su besmisleni filleri

Još kad bi braća D izašli nakon nekog vremena i rekli
Ja od njih očekujem kroz koju godinu da završe kao braća Wachowski sa sve promenom pola

Stranger things = mlaćenje prazne slame 😃
Ako iznesu sve kako treba u poslednjoj epizodi, biće 7/10 od mene, za mir u kući 😈
Možda bi bilo 10/10 da sam je gledao pre jedno 25-30 godina.
E da, Kloi Grejs Morec>Mili Bobi Braun, i to na ². Ova druga mi više paše uz netflix svet i njegov algoritam.
Najjači lik, ona krofna Derek iz poslednje sezone.
PozZ 🫡 (isključujem se iz ST teme)

BBC:
The War Between the Land and the Sea Mozda neka nova ideja konačno.
Stvarno bi trebalo nesto novo iz StarGate univerzuma. Mnogo su mi upropastili Destiny a imala je baš "šmek".
A ST mi ovo zadnje ludilo ko Twin Piks paranoja...

Dobra prva sezona Robin Hood-a.

Ali Bobi Marjanović koji vitla sekirom je wtf momenat xD

Dobra prva sezona Robin Hood-a.

Ali Bobi Marjanović koji vitla sekirom je wtf momenat xD
Ja je prekinuo posle druge epizode. Mozda joj dam ponovo sansu ali sada imam drugih prioriteta za gledanje.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno