Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2025)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da radi dobro svoj posao iako je ljudima smesno sto je redovno dobijao slicne uloge. Svi njega prepoznauju u filmovima i serijama a novi glavni i sporedni glumci su toliko slicni da im cesto ne zapamtim ime ili ih ne prepoznam kada ih vidim u filmovima jer me podsecaju na Funko Pop figurice zbog njihovog imidza i glumackog umeca. Pre nekoliko decenija je bilo dosta sporednih glumaca za koje je vecina ljudi znala a prethodnih godina ih je sve manje.

Poslednja izmena:
Danas kad se snima tona serija i filmova mahom vecina sa losim piscima i rediteljima, ne mozes ni jedan glumac tu da bude opazen, a da ih nema ne bi se slozio, cim je nesto odlicno napisano i rezirano glumce je vec voma lakse dokazati

Nisam rekao da vise nema dobrih glumaca nego da ih je manje nego pre nekoliko decenija.
Mislim da je dobar glumac vazan sastojak za pravljenje kvalitetnog filma ili serije.
Zamisli da gledas film o Inijana Dzonsu koga glumi neki drugi glumac umesto Harison Forda.
Nema mnogo novih filmova u kojima se pojavljuje gomila poznatih glumaca kao u ova dva sa spiska a to nisi jedini primeri iz tog vremena.
Mozes da naletis na neki novi film sa poznatim glumcima ali kvalitet nije isti kao pre nekoliko decenija.

Poslednja izmena:
True Romance, soundtrack You're so Cool iskoristili za Lion King.

Kazu da je bio talentovan.

Zamisli seriju sa dvojicom glumaca koji glume Indijanu Dzonsa
Cini mi se da sam pre mnogo godina video tu seriju na VHS kasetama kada sam bio u Madjarskoj ali nisam 100% siguran da je to bila ta serija ili nesto slicno sa Indijanerom u glavnoj ulozi. Vidim da postoje i manje poznati filmovi o Indijana Dzonsu sa glumcima iz te serije pa je moguce da sam video kasete sa tim filmovima.
off topic Iznenadio sam se kada sam skoro saznao da su jedne godine snimljena dva filma o Dzejms Bondu a to se desilo 1983. kada je Rodzer Mur preuzeo tu ulogu od Sona Konerija.

Pluribus zadnja epizoda FF fazon. Kada bih mogao da izbrišem iz sećanja celu sezonu mnogo bolje bih se osećao nego da sam bacio šest i po sati na ovih devet epizoda mada ruku na srce ff dugme izvuklo prosek. Ocena... Nema ocene. 🙈

Odgledao Pluribus,par epizoda na premotavanje.

Ova glumica me toliko podseća na onu voditeljicu rošpiju,one zabavne emisije.

Tema o propasti svete,koja nije propast,akteri moderna voke kultura.....odgledaću još par da dodjem do onog iz Gvatemale???

Ako se bude nastavilo ovako napred ,bataljujem 😛

Odgledao sam Dextera Resurrection... Biće spojlera.

***** mu mater, voleo sam Dextera ili ono što je nekad od njega bilo. Ali ovo "udruženje serijskih ubica" je baš ono epic fail, totalna glupost. Možda je u nekom univerzumu to moglo da funkcioniše ali moralo bi baš dosta toga da se poklopi, dobri i dobro osmišljeni glumci/likovi, kao i kako je to sve napisano. Ovo je... Loše. Neubedljivo.

Te njegov brat, te on, te sad njegov sin, svi imaju poriv da ubijaju ali ono što me najviše nervira je taj pokušaj da se to svede pod neku moralnu vertikalu i ispravnost u ime pravde, a čovek pobio tipa 300 ljudi, kakvi god da su. Priča je sa njega prešla na sina, a i on se resetovao u killer mode i sad smo bukvalno na početku negde.

Mislim da je i malo produkcija a i režija slabija, fotografija loša, Dexterova naracija monotona, ponavlja se, ništa novo, ništa originalno... Slučajeve serijskih ubica rešava odprilike za 20 minuta, sve zna, sve informacije ima, kao neko nadprirodno biće...

Nije ovo totalni krš i može da se odgleda ali aman više dosta sa Dexterom ***.

Zato Mayor of kingstown S04 dosta dobro, praktično standardno. I tu se vrtimo malo u krug, uvek je borba za prevlast što u zatvoru, što napolju, ali sirovo je, brutalno, ne ulepšavaju bilo šta, ima likova sa dosta zanimljivim story lajnovima, Ian-ova mi se najviše sviđa od svih ove sezone, pa i Majkov brat prolazio i prolazi kroz ozbiljna ******.

Sad blejim pored kompa i čekam da se pojavi poslednja epizoda, mora da padne pre spavanja.

Pa treca je i poslednja,za sada. Meni dobra serija,leti vreme,ne moram gledati kad ce kraj epizode.

Verovatno je vec bilo price, ali ja sam tek sad odgledao 🙂

Od mene preporuka, skroz mi se svidelo.
Tom Hardy mozda i najbolji posle Taboo-a, realno mu bas lezi ovaj tip uloga.
Prica kao prica skroz dobra i drzi paznju.

Pluribus, interesantno stivo moze da se pogleda, jedino sto ima prilicno dosadnih momenata koji su za motanje. 7/10

Stranger things:

Ekstremni odvratluk mi je bilo
Vilovo priznanje da bi zeleo da ga Majk obljubi

Jako mi je zanimljiva fan teorija
Da Majk kao dungeon master u D&D zapravo sve ovo manifestuje u stvarnom svetu jer nije zeleo da se partija zavrsi

Zavrsio Pluribus. Meni je ova sezona prijala ali je nemoguce dati neku ocenu ili konkretan utisak.
Kao da sam pogledao uvodnih 20 minuta filma koji kvalitetom obacava ali razrada jos nije pocela.

Ko nije poceo preporuka je da saceka jos koju sezonu ili kraj serije.

Stranger Things S5 ima jedan od najgore napisanih coming out momenata verovatno u istoriji. Ljudi koji su napisali taj monolog i onu pošalicu Robin na Stivov račun ne bi trebalo da se bave pisanjem posle ovoga. Najtužnije je što je priprema koji vodi do tog momenta urađena jako dobro kroz celu sezonu i sve ima smisla, ali je samo autovanje krajnje bizarno. Pored toga, ostatak Volume 2 je dosta dobar, čak i ta epizoda je realno negde 7/10, kako je i bila ocenjena do jutros kada je počela da je bombarduje ona "kme kme woke publika". Baš jedva čekam finale, bilo ono dobro ili loše, biće svakako spektakularno. 😍

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno