Odgledao sam Dextera Resurrection... Biće spojlera.
***** mu mater, voleo sam Dextera ili ono što je nekad od njega bilo. Ali ovo "udruženje serijskih ubica" je baš ono epic fail, totalna glupost. Možda je u nekom univerzumu to moglo da funkcioniše ali moralo bi baš dosta toga da se poklopi, dobri i dobro osmišljeni glumci/likovi, kao i kako je to sve napisano. Ovo je... Loše. Neubedljivo.
Te njegov brat, te on, te sad njegov sin, svi imaju poriv da ubijaju ali ono što me najviše nervira je taj pokušaj da se to svede pod neku moralnu vertikalu i ispravnost u ime pravde, a čovek pobio tipa 300 ljudi, kakvi god da su. Priča je sa njega prešla na sina, a i on se resetovao u killer mode i sad smo bukvalno na početku negde.
Mislim da je i malo produkcija a i režija slabija, fotografija loša, Dexterova naracija monotona, ponavlja se, ništa novo, ništa originalno... Slučajeve serijskih ubica rešava odprilike za 20 minuta, sve zna, sve informacije ima, kao neko nadprirodno biće...
Nije ovo totalni krš i može da se odgleda ali aman više dosta sa Dexterom ***.
Zato Mayor of kingstown S04 dosta dobro, praktično standardno. I tu se vrtimo malo u krug, uvek je borba za prevlast što u zatvoru, što napolju, ali sirovo je, brutalno, ne ulepšavaju bilo šta, ima likova sa dosta zanimljivim story lajnovima, Ian-ova mi se najviše sviđa od svih ove sezone, pa i Majkov brat prolazio i prolazi kroz ozbiljna ******.
Sad blejim pored kompa i čekam da se pojavi poslednja epizoda, mora da padne pre spavanja.