Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2025)

Ja sam odgledao, zaokružena/završena je priča, mada je rasplet možda malo anti-klimaktičan. Ako se dobro sećam to je britanska produkcija, pa otud taj broj epizoda (ne štancuju na silu po sezoni kao Ameri). Meni se dovoljno dopalo da ispratim do kraja, pogotovo mi se sviđa manjak CGI-ja za seriju s ovakvom tematikom.
Ima OK kraj, generalno drama ljubavna ali je ok uradjena i korektno zasluzuje dobijene ocene na imdb, takodje nije ono da je bas plitka
Hvala baciću oko

Ne montam oriču oko Top Boy oko verzija. Jel to jedna serija iki dve verzije ima?
Jedna serija je u pitanju. Prve dve sezone su prvobitno emitovane na lokalnoj britanskoj televiziji, da bi je posle x godina preuzeo netflix i napravio još tri sezone koje vidno odskaču u produkcijskom smislu u odnosu na prve dve (i ujedno ih preimenovali u "top boy: summerhouse")

Kontam i da ih zvanično ukinu da bi se oni dovijali i izbacivali online epizode još tvrdje i još ludje

Uhvatio prvu epizodu na nekom kablovskom Prva tv kanalu Dead Mountain : Pereval Dyatlova pa sam sa suprugom odgledao do kraja sa uživanjem. Vrlo dobra mini serija koja se bavi incidentom Đatlovog prolaza na jedan dosta otvoren način, gde ne isključuje ni jedan scenario ali daje svoju moguću verziju događaja. Usput se bavi i posledicama rata i mnogim drugim temama. Može delovati da su likovi i radnja malo naivni, ali po meni to je sasvim realno ponašanje ljudi u SSSR krajem pedesetih. Tehnični je impresivna, režija, fotografija, zvuk, sve je na vrhunskom nivou. Likovi su fantastično razrađeni i odglumljeni, toliko da mi je poslednja epizoda bila izuzetno teška za gledanje. Izuzetna atmosfera i doživljaj posleratne Rusije, velika preporuka ko nije vezan za anglosaksonske tv serije. Čak nije loše ni pročitati članak na wikipediji koji se tiče ove teme, čisto da bi gledalac znao o čemu se radi, nema spojlera jer događaj nikad nije do kraja objašnjen, samo su dati mogući scenariji. Ja sam na primer znao sve o događaju i uživao sam.
Odlična je! Mislim da nisam gledao mističniju igranu seriju od ove, a pročešljaj ovaj sajt posle koje će ti utisak o istoj biti još jači.

Untamed, prva epizoda mi je bila bas navlakusa, bar za mene...
jel' valja to uopste gledati do kraja (ima jos 5 epizoda), ili ne?

Meni je po malo bila dosadna i kraj mi se ne dopada jer je prilično neubedljiv za razrešenje misterije, ali je zato pravo uživanje gledati kadrove iz Josemiti nacionalnog parka.

Dexter Resurrection

Pogledao sam prve 4 epizode, toliko je do sada izaslo. Svidja mi se.

Ono sto bih zamerio jeste taj Squid Game momenat koji su ubacili i koji je malo preterivanje od onog starog Dextera.

Dept Q
Početak vrlo spor, hteo sam da batalim nakon 3ep. Kasnije priča kreće polako i drži pažnju. Kraj sasvim solidan i zanimljiv. Vredi pogledati. 7.5/10

Pogledane prve tri epizode treće sezone ST:SNW ne znam kao matorom trekiju meni je ovo 5/10

Top Boy kodnačno završih
I dalje sam pri oceni 8/10, vidi se od treće sezone upliv Netflixa, ali nekako mi prve dve sezone imaju taj sirov šmek

Untamed na Netflixu preporuka od mene za gledanje.

Untamed relativno OK ali jako predvidiv. Bukvalno su se svi tvistovi i raspleti videli iz aviona.

Nazad
Vrh Dno