Chicago P.D. (2014 - )
12. sezona
Чикашка полиција (TV Series 2014– ) - Movies, TV, Celebs, and more...
www.imdb.com
serija se vratila izvornim vrednostima, da se tako izrazim. ovo je sezona u pravom duhu serije, bolja je od prethodne. doduše, ima falinki, recimo u vidu da
glavni glumac, koji je u srednjim 60-ima, pokazuje kako ima dobro telo tako što je nekoliko puta promenio majicu u jednoj epizodi.
kako god, red bi bio da se serija privede kraju. glavni glumac ima 65 godina, glas mu je napukao, jedva održava glasnost i jasnost. ne bi me čudilo da ova serija održava u životu Chicago franšizu
Bitten (2014 - 2016)
3. (poslednja) sezona
Угризена (TV Series 2014–2016) - Movies, TV, Celebs, and more...
www.imdb.com
serija je dobro privedena kraju. u 3. sezoni su naglasak stavili na ono što je bilo dobro u 1. sezoni a to je priča. nema CGI-ja toliko, ima dobre koreografije borbi ali bez preterivanja.
FBI: Most Wanted (2020 - 2025)
6. (poslednja) sezona
FBI: Најтраженији (TV Series 2020–2025) - Movies, TV, Celebs, and more...
www.imdb.com
iskreno, nije ni čudo što je prekinuta. u celoj sezoni nijedno lice sa poternice a to im je glavni posao. ili im slučaj bukvalno uleti u ruke ili im zadaju kao slučaj sa strane, kao da gledamo FBI u manjem pakovanju. čak imaju epizode u istoj oblasti (kao da se recimo, dešava u restoranima tajlandske kuhinje) ili na istim mestima ili sa istim forama kao u glavnoj seriji.
FBI (2018 - )
7. sezona
FBI (TV Series 2018– ) - Movies, TV, Celebs, and more...
www.imdb.com
sezona k'o sezona. uobičajena FBI, sa razlikom što
je jedan ženski lik otišao pa dok su joj našli zamenu prošlo više od pola sezone.
sasvim je jasno što su prekinuli ostale dve serije. jednostavno, scenaristi ne mogu da smisle toliko scenarija za 60-ak epizoda godišnje.
FBI: International (2021 - 2025)
4. (poslednja) sezona
FBI: International (TV Series 2021–2025) - Movies, TV, Celebs, and more...
www.imdb.com
odgledao sam prvih 6 epizoda i uopšte mi nije jasno što su im ocene previsoke a još manje kako je ova serija stigla do 4. sezone. ovo je bruka i sramota od FBI serije. dugo im je trebalo da je prekinu. žao mi je za
Jesse Lee Soffer, em glumi šefa em je malo falilo da se izvuče iz senke Chicago P.D.-a