Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2025)

Odgledao petu epizodu last of us, ovu poslednju od sinoc.. osecaj je kao u south parku kad siluju indianu jones.

Odgledao petu epizodu last of us, ovu poslednju od sinoc.. osecaj je kao u south parku kad siluju indianu jones.
Otprilike. Sve je eye candy ali logike bez, bukvalno gledam sa pola mozga čisto da eto vidim šta će da se desi. Kraj je korektan ali to je već postao HBO standard, da ti serviraju gomno sa šlagom i trešnjom na vrhu, pa se samo toga i sećaš. 😋

MobLand 7ep zbog ovakvih nebuloza ne počinjem ništa novo. Pocinje d ame.podseca na 000 koju sam batalio kad je postala nebulozna.

zove "ciju" u minut do mototne testere da vadi trnje 🤣🤣🤣, sram ih bilo kakve gluposti

I završen Andor...svaka čast Toni Gilroju! Na žalost čisto sumnjam da će Disney opet napraviti ovako nešto.

Posle 2 vrhunske sezone, Andor može zvanično da udje u istoriju kao jedan od najkvalitetnijih SW projekata koji je nekim čudom finansiran od strane Disney-a.

Nisam gledao seriju, možda je večeras započnem u nedostatku nekog drugog zanimljivog štiva pa jedno pitanje...da li prvo da odgledam film Rogue One ili posle gledanja serije. Nešto sam dugo izbegavao ovaj serijal, nisam gledao ni Mandalorian ni ništa od te franšize izuzev naravno celog serijala filmova Ratovi Zvezda. Vidim dobre recenije pa ko velim da počnem gledati :)

Nisam gledao seriju, možda je večeras započnem u nedostatku nekog drugog zanimljivog štiva pa jedno pitanje...da li prvo da odgledam film Rogue One ili posle gledanja serije. Nešto sam dugo izbegavao ovaj serijal, nisam gledao ni Mandalorian ni ništa od te franšize izuzev naravno celog serijala filmova Ratovi Zvezda. Vidim dobre recenije pa ko velim da počnem gledati :)
Andor S1 i S2 pa onda Rogue One pa New Hope 😁

Taman sam ostao bez materijala a Andor zaobilazio doks e na zavrsi. Znaci to je to 2 sezone i nema više?

Gledao sam Andor S1 pa ne znam da li da to ponovo pogledam prije S2. Ili samo poneki "recap S1" video na YouTube :)

Upravo gledam prvu sezonu Andor i pridružujem se pohvalama 💪

Nego mi se čini da ove ocene na IMDB uopšte nisu relevantne, kao da imaju botove 😂
Npr pre toga sam gledao fallout I onako je meh.. i takođe Loki koji je duplo meh a imaju jake ocene. Andor je duplo bolja serija (kamera, priča, glumci, cgi) a po ocenama i nije. Jesu ukusi subjektivna stvar, ali ove dve ne zaslužuju ocenu 7, kad se porede sa andor.

Edit
Gledao pre toga i eternaut koji mi se isto jako dopao a ima samo 7.5, ali ajde to da razumem, *** američki glumci lepi, ovi argentinski sve neki nosati i brkati 😂

Poslednja izmena:
Prve 3,u drugoj sezoni su katastrofa. Posle su dali gas.

Sad me opet lozite za andor. Pogledao sam prve tri epizode i zaspao 25 puta...ajd mozda preguram taj kritican period do nekih desavanja.
Izgleda sam i ja opet hejter ali mi stvarno nije jasno šta je to u toj seriji kao toooooliko dobro, da zasluži ocenu 8.4.
Pogledao sam 6 epizoda te serije sve čekajući kad će da postane kao dobra i zanimljiva i na kraju batalio.

Posle tog iskustva mi je na pamet pala misao "mogu da zamislim kooooliko su ostale SW serije kršina kad se ovaj mediokritet hvali kao da je The Wire". Sad se sećam samo toga da mi gluma glavne muške uloge bila meh a portorikanka bila dooobra (riba) samo što ne ume da glumi ama baš ni malo 😂😂😂

Upravo gledam prvu sezonu Andor i pridružujem se pohvalama 💪

Nego mi se čini da ove ocene na IMDB uopšte nisu relevantne, kao da imaju botove 😂
Npr pre toga sam gledao fallout I onako je meh.. i takođe Loki koji je duplo meh a imaju jake ocene. Andor je duplo bolja serija (kamera, priča, glumci, cgi) a po ocenama i nije. Jesu ukusi subjektivna stvar, ali ove dve ne zaslužuju ocenu 7, kad se porede sa andor.

Edit
Gledao pre toga i eternaut koji mi se isto jako dopao a ima samo 7.5, ali ajde to da razumem, *** američki glumci lepi, ovi argentinski sve neki nosati i brkati 😂

Pavle Vujisic je bio ruzan covek a glumcina, pravi Argentinac, Andor je najbolja SW serija nedvosmisleno. Ashoka i Mandalorian su dosta losije.

Za mlade roditelje preporucujem stariju seriju Parenthood,

Izgleda sam i ja opet hejter ali mi stvarno nije jasno šta je to u toj seriji kao toooooliko dobro, da zasluži ocenu 8.4.
Pogledao sam 6 epizoda te serije sve čekajući kad će da postane kao dobra i zanimljiva i na kraju batalio.

Posle tog iskustva mi je na pamet pala misao "mogu da zamislim kooooliko su ostale SW serije kršina kad se ovaj mediokritet hvali kao da je The Wire". Sad se sećam samo toga da mi gluma glavne muške uloge bila meh a portorikanka bila dooobra (riba) samo što ne ume da glumi ama baš ni malo 😂😂😂
Nastavi da gledas. S01E10 podize samu seriju na mnogo visi nivo. Nije to nivo kao The Wire. I sa razlogom je ta epizoda i najbolje ocenjena. Slazem se da su ostale SW serije loseg kvaliteta (sve sem The Mandaloriana).
Dobar je dobar Andor. Pruzi mu sansu.

Neću 😂 I nisam baš neki Start Wars fan...pola sezone je bilo sasvim dovoljno šanse. Popustio sam samo posle nekoliko godina nenormalnih hvalospeva, u fazonu "ajd baš da vidim i to čudo". Druge SW serije naravno da nisam ni počinjao i da nikad neću gledati. Imam dovoljno iskustva da procenim bez gledanja šta ima samo potencijal za krš da bude 😂

Neću 😂 I nisam baš neki Start Wars fan...pola sezone je bilo sasvim dovoljno šanse. Popustio sam samo posle nekoliko godina nenormalnih hvalospeva, u fazonu "ajd baš da vidim i to čudo". Druge SW serije naravno da nisam ni počinjao i da nikad neću gledati. Imam dovoljno iskustva da procenim bez gledanja šta ima samo potencijal za krš da bude 😂
Cenim tvoje misljenje. Ali ovde gresis. Imas samo jos par epizoda do S01E10...
Pa javi utiske...za godinu, dve... tri kad se odlucis da nastavis da gledas Andor-a. 😜

I Wire je razvikan, svaka epizoda 10minuta dva lika pored auta cirkaju i pricaju nebuloze, plus najokrutniji lik u seriji "mali pele".

100 ljudi 110 ćudi, The wire sam jednom ogledao, i ne pada mi na pamet ponovo, možda kad omatorim, jednostavno ne želim da izgubim taj osećaj koji sam imao kada sam je završio, kao apsolutni br.1

Usual suspects sam gledao mnogo puta, i iako mi je i dalje omiljen, ipak je broj gledanja uticao...

Andor isto, jedno gledanje, ali mi je uz Dine nešto najbolje što je izašlo u zadnjih 5 godina...

Chernobyl je broj jedan po hajpu, zna bolje HBO sta se dešavalo od ljudi koji žive tamo.

Ovo je istorijski pa ima i dodatnu težinu.

Nazad
Vrh Dno