Pošto mi je ovo mesto odavno reper za sve aktivnosti u svetu tv serija, rekoh da se pridružim i sam počnem da uzvraćam utiske. 😃
Od najjačeg utiska:
50m | TV-MA
m.imdb.com
Nikad nisam bio poseban fan žanra medicinskih drama, međutim ova serija mi je stvarno nešto ponajbolje što sam u poslednje vreme odgledao, prevashodno uzimajući u obzir taj osećaj prenešene realnosti koju dojmiš dog gledaš nešto. Nisam medicinar, pa ne znam koliko je serija zapravo autentična (čitajući po netu prilično visok standard ispunjava u tom smislu) ali je tokom svih 15 epizoda prisutan taj momenat kvaliteta da je nešto ukomponovano i utegnuto maksimalno u domenu jedne serije.
50m | TV-MA
m.imdb.com
Bosch mi je bila jedna od konstanti kada su serije u pitanju. Serija od koje nikad nisam očekivao da me oduševi ali serija koju sam cenio toliko jer me nikad nije razočarala, i čiju sam svaku sezonu s radošću dočekivao upravo jer sam mogao unapred da se oslonim da ću odgledati novih 10 solidnih epizoda jednog fino odmerenog, skromnog, nepretencioznog ali dragog policijskog procedurala.
3. sezona Legacy mi je najbolja od ovog spin-offa, ali s obzirom da je poslednja, a posebno s obzirom na finale, mislim da se mora reći da je Hari Boš zaslužio daleko više i mnogo bolje, i ostaje mi nada da će makar neki film ispoštovati dostojanstven zaključak njegove priče.
1h | TV-MA
m.imdb.com
Bio sam u strahu, ali ovaj prequel je prevazišao moja očekivanja. Fanovi Dextera su svakojake klackalice sa kvalitetom i obrtima u franšizi doživeli, i rekao bih da je ova serija uspela najviše da pogodi sentiment, kroz atmosferu, vrlo dobar kasting i vrlo dobro snalaženje u vremenu i prostoru, s obzirom da je hronološka prethodnica. Nije savršena, ali rekao bih da može slobodno da se rangira negde posle 4. sezone OG Dextera.
30m | TV-MA
m.imdb.com
Video preporuku upravo ovde. Mislim da nam treba više serija ovog polusatnog formata, baš nekako godi. Svidela mi se, glumački par, njihova hemija, dinamika same serije. Nadam se da će ovo dobiti 2. sezonu.
| TV-MA
m.imdb.com
Za ovu mogu reći da je simpatična, ali mi se nekako odužila. Živopisna, kako pričom, zapletom, scenografijom, ima tu neku dozu crnog humora, ali za moj ukus joj fali britkosti. Ako je neko nije pogledao, a ide leto, dobro će leći kao letnja serija taman.