Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2025)

Helen Miler se povampirila pod stare dane. Dal je realno da nema glumice koja može da odigra ulogu u npr Moblandu?
A opet u 1923 joj je legla uloga, baerm po mom mišljenju.

Pa dobro, MireN, možda je povukla nogu pa sad kad se povampire i ostali koji su pobegli grobaru sa lopate 😂

Nije za svakoga, mozda i vecinu iz ove teme...
S02E01 The Rehersal je comedy gold!
Shamanu se nece svideti... jer ne voli Sachu Baron Cohena, ciji "What Is America" je, pored Sasche, pisao i rezirao (najjace epizode) pisac i reziser gore pomenute serije.;)

Inace, kreator Nathan For You (2013-2017)

Poslednja izmena:
Ne gledam ni ja filmove komedije od detinjstva... ali ovo je serija, i sasvim druga dimenzija

Kite Man: Hell Yeah! (2024-)
1. sezona
1. sezona serije koja je spin-off Harley Quinn. kao i Harley, i ova serija nije za decu. ima krvi, i još nekih detalja. al' ako vam je dobra Harley, i ova serija će vam se dopasti. doduše, gledao sam je nekoliko meseci pošto uvek nešto drugo iskrsne

Law & Order: Organized Crime (2021-)
4. sezona
prva sezona ove serije koju sam odgledao u celosti. epizode prethodnih sam gledao kad naletim na TV-u. poslednja sezona pod kapon CBS-a, od 5., koja je verovatno poslednja od same serije, je na Peacock. uglavnom, ova sezona ima 13 epizoda, što je taman. solidne priče, uz previše akcenta na odnose u familiji glavnog lika u tumačenju glumca Christopher Meloni (svaka njemu čast kako izgleda u srednjim 60-im, bolje građen nego 3 decenije mlađi tipovi). nažalost, i ovde ima gluposti u sferama IT-ja i narkomanije

Ransom (2017-2019)
1. sezona
napokon da gledam ovu seriju u celosti. nije loša ova prva sezona, sa krajem koji obavezno vodi u narednu. provlači se glavna priča koja je konačno odrađena u poslednjoj epizodi sezone

The Mentalist (2008-2015)
3. sezona
na FOX Crime-u, kao i sada na Star Crime-u, su bile 1., 2. i 4. sezona. 3. i preostale 3 nisu. ko hoće da ih gleda, ima cela serija na Max-u (striming servis). uglavnom, ova sezona popunjava neke rupe koje sam imao tokom gledanja 4. a takođe ima i (verovatno) najbolju epizodu u seriji. mnogo dobra sezona, inače

Ja redovno na Star Crime svake večeri od ponoći, onako radi opuštanja pored spavanje, odgledam epizodu pošto u prvom turnusu kada se serija prikazivala nisam odgledao čitavu seriju. Patrick Jane je jedan od harizmatičnijih likova koje sam gledao i Simon Backer je odradio odličan posao u seriji plus je tu bila Amanda Righeti koja je njami (možda samo zato što volim crvenokose)

Andor S2 počela dobro, al treba već sam pozaboravljao pola iz prve sezone 🤷‍♂️

Da li je neko završio sa drugom sezonom?

Upravo odgledao i pod velikim sam utiskom sa pomešanim osećanjima.
Savet za sve koji planiraju pogledati drugu sezonu da se bez razmišljanja vrate na reprizu prve sezone, nemojte me pitati zašto, ali bićete mi zahvalni.

Izgubilo se one napetosti i mističnosti iz prve sezone na neki način, iako prostor koji se otvorio vuče na teren višestrukih reanosti i percepcije vremena tako da vrlo dobro komplementira (iako je drugačija) kultnom filmu Coherence pa i seriji Dark.
I zbog tih sličnosti druga sezona se mora ispratiti sa maksimalnom koncetracijom i pažnjom na detalje.
Govorim iz razloga što je nisam ispratio kako treba na pojedinim epizodama, ali pošto je i treća sezona (već snimljena, čini mi se) i planirana da se pusti u neko vreme, moraću je definitivno reprizirati.
Bilo je i nekih scena da prosto nisam verovao šta su dopustili (posebno kraj), pored sve kompleksnosti, ali šta da se radi. Trio sa Lucy, Gideonom i malim Isakom je odličan, jedino mi ovaj detektv Ravi nekako slabašan.

Meni je u principu druga sezona blagi pobačaj u odnosu na prvu, ali ima opasnih štihova (i pravac u kom je otišla), pa mi to sve za sada pegla opšti utisak koji je više nego pozitivan ali sa ozbiljnim manama u pojedinim delovima.

Koliko ne volim Paula Giamatija toliko čovek fenomenalno zna da odigra neke uloge.

Ova u Black Mirror s7e5 mu je jedna od boljih.

Dobra epizoda iako sam kako je krenula epizoda mislio da će biti neka kopija epizoda Entire History Of You ali nije.

Koliko ne volim Paula Giamatija toliko čovek fenomenalno zna da odigra neke uloge.

Dobra epizoda iako sam kako je krenula epizoda mislio da će biti neka kopija epizoda Entire History Of You ali nije.

Pokidao čovek. Ma cela ova sezona Black Mirror pokidala, ta serija je stabilna vrednost.

Kako se secate epizoda dok nisam izguglao nisam imao pojma koja je nit mi je pala na pamet. Odlicna 7 sezona upravo zavrsio.

Nego jel gledao neko Philip K. Dicks Electric Dreams. Omiljeni sf pisac ali serija mi je bila tanka, mislim da sam samo nekoliko epizoda odgledao. Slično jako kao Black Mirror odnosno Crno Zrcalo 🤣

Kako se secate epizoda dok nisam izguglao nisam imao pojma koja je nit mi je pala na pamet. Odlicna 7 sezona upravo zavrsio.

Nego jel gledao neko Philip K. Dicks Electric Dreams. Omiljeni sf pisac ali serija mi je bila tanka, mislim da sam samo nekoliko epizoda odgledao. Slično jako kao Black Mirror odnosno Crno Zrcalo 🤣

Sećam se epizoda koje ostave jak utisak na mene. Nekako uvek ostanu negde urezane u pamćenje.

Npr eto taj Electric Dreams sam gledao a skoro se i ne sećam serije.

Baš zbog toga što je tanka kako napisa.

Za BM 7 za sada onako, meni neki prosek od sezone.

Skoro kao i prošla, 2 dobre epizode, ostalo meh.

Ostala mi poslednja epizoda još mada meni se ni originalna USS Callister epizoda nije nešto preterano dojmila pa ne očekujem nešto ni od ove.

Meni su sve osim orve dve odlične, prve dve prosek. Calister ako ti se prvi nije svideo verovatbo nece ni drugi iako je baš sve što mi je sinoć trebalo i završava se zanimljivo kao početak jednog sf iz osamdesetih sa Dennis Quaidom.

Nazad
Vrh Dno