NightCrawler
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.03.2005
- Poena
- 995
Dobra prva epizoda Black Mirrora 7 ali mi celu epizodu bode oči činjenica da je imala operaciju na mozgu bez brijanja glave😂
Upravo je pogledao, odlična, podsjeća na top epizode iz prvih sezona. Btw, baš neprijatna za pogledati, kao da sam osjećao blagu dozu anksioznosti tokom čitave epizode...Dobra prva epizoda Black Mirrora 7 ali mi celu epizodu bode oči činjenica da je imala operaciju na mozgu bez brijanja glave😂
Desilo se sta se desilo. Igru nisam igrao (ne igram ni obican pasijens na kompu) tako da cu pratiti sto bi rekao Radovan III fabulu radnje dalje.Iznenađujuće dobra druga epizoda S2 Last of Us, iako su mnogo stavri promenili u odnosu na igru.
Dobrim delom zato sto se ne pojavljuje naša omiljena binarna najgori casting u istoriji filma 😂
Koliko pogrešan izbor to je apsolutno neverovatno...
Momenat X se već desio baš ne zanima kako će da reaguju ovi što nisu igrali igru 😃👀
Samo Zendaju istemoTLoU druga epizoda za sve oni koji.au kukali da nema akcije. Što se tiče ove male koju većina ne gotivi, trebala je neka Svejni ili neka slični pa da se balavi na istu
GoT ne gledam. Tamo je valjda pripomogla magijaA bre, u GoT je mogla onolikog diva da ubije i to samo jednim udarcem a ovde je problem lik od 120kg...
Ubacio u spoiler tag, btw koristite spoilere ljudi, ja sam tačno i znao da ne treba ulaziti u topic dok ne odgledam drugu epizodu. Btw, odlična epizoda s tim što je i mene prilično iznerviralo isto +TLOU
Meni je pored ultra iritantne Eli (mislim na karakter ne na izgled) hajlajt ove druge epizode momenat kada inficirani u punom trku jednostavno ignorišu likove bitne za priču, dok sve druge redom napadaju. Jedino ih primećuju kad su ih ovi već naciljali u glavu pa treba da padnu 😃. Ali ok, pošto su odnosi među likovima unazađeni, makar neku kvalitetnu akciju da gledamo. Cenim da će sledeća ovako dinamična epizoda biti otprilike s2ep06 😋😎
Dobro je nisi pohvalio seriju taman sam mislio smak sveta će 🤣.Ništa specijalno kvalitetnije (a ni drugačija) od The Gentlemen.
Helen Miren je užas.
Hvalim samo korejske 😋Dobro je nisi pohvalio seriju taman sam mislio smak sveta će 🤣.
Ima i u trećoj epizodi referenca na Junipero. Neću da otkrivam šta ali obrati pažnju na kraj epizode.Bas gledam 07.01 i motel se zove Junipero
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari