Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2025)

Dobra prva epizoda Black Mirrora 7 ali mi celu epizodu bode oči činjenica da je imala operaciju na mozgu bez brijanja glave😂

Taj Black Mirror nikada ne mogu da se setim dokle sam odgledao.

Dobro je kasnim samo 3 epizode iz 6 sezone. Ovo sa Aaron Paulom i Josh Harnetom 100% nisam gledao.

Poslednja izmena:
Završio treću sezonu Line Of Duty i dijalozi i ispitivanje likova su me podsetili na zlatne epizode Homicide serije.

Mislim da bi čak i Pemblt8n pozavideo Britancima😂

Možda najbolje interogation sekvence koje sam skoro video u nekoj seriji i od Homicide-a.

Dobra prva epizoda Black Mirrora 7 ali mi celu epizodu bode oči činjenica da je imala operaciju na mozgu bez brijanja glave😂
Upravo je pogledao, odlična, podsjeća na top epizode iz prvih sezona. Btw, baš neprijatna za pogledati, kao da sam osjećao blagu dozu anksioznosti tokom čitave epizode... :D

Iznenađujuće dobra druga epizoda S2 Last of Us, iako su mnogo stavri promenili u odnosu na igru.
Dobrim delom zato sto se ne pojavljuje naša omiljena binarna najgori casting u istoriji filma 😂
Koliko pogrešan izbor to je apsolutno neverovatno...
Momenat X se već desio baš ne zanima kako će da reaguju ovi što nisu igrali igru 😃👀

Kevin je glumčina za Harrison-a u svakom slučaju ali 6.5/10

TLOU pocetak S2...ovo dvoje su posle gejmotrona trebali kupiti jedno 70 ovaca i nekih 100 koza, odu nazad u Meksiko i ne pojavljuju se u javnosti nikad vise.

TLoU druga epizoda za sve oni koji.au kukali da nema akcije. Što se tiče ove male koju većina ne gotivi, trebala je neka Svejni ili neka slični pa da se balavi na istu

Meni apsolutno ne smeta što nije lepotica, smeta mi što ima metar i žilet a rve se sa likom od 120+ kg. Ellie u igri bar nije patuljak, ovako je smešno, još naprave scenu kada naskoči na vrat clicker-u - smehotresno. Za to vreme, ona dvojica "kauboja" stoje napolju kao de.ili i ne rade ništa - što je verovatno i bio cilj. Smeta mi i što se Ellie u seriji ponaša glupo, kao da ima 10 godina (a tako i izgleda) - ono kreveljenje sa nožem je WTF. U igri je lik Ellie mnogo bolje izveden.

Poslednja izmena:
A bre, u GoT je mogla onolikog diva da ubije i to samo jednim udarcem a ovde je problem lik od 120kg...

Poslednja izmena:
Iznenađujuće dobra druga epizoda S2 Last of Us, iako su mnogo stavri promenili u odnosu na igru.
Dobrim delom zato sto se ne pojavljuje naša omiljena binarna najgori casting u istoriji filma 😂
Koliko pogrešan izbor to je apsolutno neverovatno...
Momenat X se već desio baš ne zanima kako će da reaguju ovi što nisu igrali igru 😃👀
Desilo se sta se desilo. Igru nisam igrao (ne igram ni obican pasijens na kompu) tako da cu pratiti sto bi rekao Radovan III fabulu radnje dalje.

TLoU druga epizoda za sve oni koji.au kukali da nema akcije. Što se tiče ove male koju većina ne gotivi, trebala je neka Svejni ili neka slični pa da se balavi na istu
Samo Zendaju istemo :LOL:

TLOU

Meni je pored ultra iritantne Eli (mislim na karakter ne na izgled) hajlajt ove druge epizode momenat kada inficirani u punom trku jednostavno ignorišu likove bitne za priču, dok sve druge redom napadaju. Jedino ih primećuju kad su ih ovi već naciljali u glavu pa treba da padnu 😃. Ali ok, pošto su odnosi među likovima unazađeni, makar neku kvalitetnu akciju da gledamo. Cenim da će sledeća ovako dinamična epizoda biti otprilike s2ep06 😋😎

Mobland - после 3 одигране епизоде, одлично. Добра екипа глумаца, Том Харди на нивоу.

Odgledao četvrtu juče i slažem se, odlična za sada, a i gotivim Hardy-ja.

Ništa specijalno kvalitetnije (a ni drugačija) od The Gentlemen.
Helen Miren je užas.

TLOU

Meni je pored ultra iritantne Eli (mislim na karakter ne na izgled) hajlajt ove druge epizode momenat kada inficirani u punom trku jednostavno ignorišu likove bitne za priču, dok sve druge redom napadaju. Jedino ih primećuju kad su ih ovi već naciljali u glavu pa treba da padnu 😃. Ali ok, pošto su odnosi među likovima unazađeni, makar neku kvalitetnu akciju da gledamo. Cenim da će sledeća ovako dinamična epizoda biti otprilike s2ep06 😋😎
Ubacio u spoiler tag, btw koristite spoilere ljudi, ja sam tačno i znao da ne treba ulaziti u topic dok ne odgledam drugu epizodu. Btw, odlična epizoda s tim što je i mene prilično iznerviralo isto +
Sem što inficirani izbjegavaju likove bitne za priču iznerviralo me i ono pozicioniranje sa bacačima plamena. Utrenirani maximalno, imaju drilove, spremali su se za onako nešto i plan ti je da 10 likova čeka na sred ulice sa bacačima plamena hordu zombija, pritom plamen ima da pusti iz 3-4 puta max. U teoriji mogu da srede moooožda prvi red tako i ćao zdravo, mislim baš mi je preglupo ono izgledalo, prava filmska ložana.

Ništa specijalno kvalitetnije (a ni drugačija) od The Gentlemen.
Helen Miren je užas.
Dobro je nisi pohvalio seriju taman sam mislio smak sveta će 🤣.

Zavrsio 6 swzonu Black Mirror epizode sa astronautima, dejzi mej i demon 79. Mogu reći da su mi sve više nego ok. Baš mi je nedostajala neka ovakva serija gde ne znas sta ce da se desi. Dana krecem 7 sezonu. Mada moram.i orethodne da procesljam da nisam neku preksocio.

Ja sam stao kod epizode gde prabe struju trcanjem na traci, valjda prva sezona. Nikako da nastavim.

Za ljubitelje E.R.-a i ostalih medicinskih serija, odlična.

Novi sitkom sa gej tematikom. Fore sve vreme variraju od infantilnih do genijalnih, u proseku - zabavno.

Black Mirror 3 epizoda 7 sezone je mnogo jadan i bedan pokupaš kopiranja San Junipero epizode.

Prejadan, a inace smorise vise sa referenciranjem te epizode u drugim epizodama.

San Junipero je barf meni bila jako upečljativa epizoda, koliko sam samo puta od gledanja te epizode posle čuo ovu pjesmu... :D

Dajte neke preporuke za netflix, sta vredi pogledati sem ovih opšte poznatih serija.

Nazad
Vrh Dno