^ Zaista se nadam da je poslednja sezona.
Zavrsih juce i Severance S02 i The White Lotus S03.
Severance je dobro krenuo, ali od trece epizode su krenuli malo da razvlace i bilo je mozda previse filler momenata, koji kao jesu bitni za pricu, ali su predugo trajali.
Na kraju finale sasvim ok i bilo bi gotivno da se npr bas tako zavrsilo kako se zavrsilo, ali ovako cekamo dalji rasplat dogadjaja. Adam Scott je zaista odlicno izneo ulogu i generalno je dobar kasting. Kome se svidela prva sezona, svakako treba da odgleda i drugu, samo da se malo naoruza strpljenjem.
The White Lotus, pa sta znam, meni je bila ok sezona, neki momenti su bas bili WTF, ali je bilo i dosadnih momenata.
- Neko rece i potpisujem 100% onaj cuvar sa onom devojkom, smorcina samo takva. Bukvalno ne bih trepnuo da ih je neko tenkom izgazio na sred plaze.
- Vise sam ocekivao od lika kog glumi Walton Goggins, moze on mnogo vise da pruzi od onoga sto je sama uloga nudila. Njegova devojka mi je bila ok, zapravo mi je sama glumica bas simpa.
- Tri drugarice, bilo mi je da kazemo ok, ali i dosta predvidivo, manje vise klasicna prica u bilo kojoj seriji da su se pojavile.
- Greg i Belinda, moglo je to mnogo bolje. Iskreno, ona mi je malo smor lik, (bila i u drugoj sezoni), samo se smeska sve vreme, a Grega su maksimalno srozali, bukvalno lik skoro kao da je izgubio moc govora.
- Najbolji deo sezone je naravno porodica Ratlif. Patrick me je bas bas pozitivno iznenadio i svakako jedan od interesantnijih likova. Uz to mi je njegova keva (u seriji) odlicna, cale je isto ok, ostali korektni.
Prakticno su svi ti neki "tvistovi" bili provaljeni unapred, pa i nije bilo nekih iznenadjenja, osim u par slucajeva.
Kao sto rekose ljudi, u sustini mlaka zavrsnica, skoro pa da nisam imao osecaj da je finale sezone.