Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2025)

Fallout igra ima samo 1 i 2, možda i tactics, ostalo je blasfemija :D
Iako sam baš bio lud za igrama i proveo stotine sati u njima nije mi legle serija. Daću joj šansu još jednom.
Fallout 1 najbolji kraj. I logičan hahah ali nepravedan XD

Daredevil: born again ide od odličnog do ispodprosečnog iz minuta u minut.
U jednom trenutku Mat bije kao mutav, u drugom ga šamara lik bezveze, a i koreografija je već viđena, i jasno se vidi da glume udarce, nema efekta više.
Dok Kingpin, koji je konačno zasijao u poslednjoj epizodi, lupa kao mutav, baš su dobro odradili scene sa njim. Mada se i tu zadesila koja greškica.
Imam utisak da su bolje radili borbe kada nije bio Marvel. Scena sa dva policajca u stanu svedoka je izuzetak.

Poslednja izmena:
Izašle prve 4 epizode Bosch Legacy 3 sezone ,gledao neko ?

Odgledao ja. Nekako mi se cini da tesko idu ili je proslo dosta vremena pa sam se ohladio. Sve u svemu ,moze da prodje. 7/10

Reacher S03... i dalje mi nije jasno kako nešto ovako naivno snimljeno može da mi legne.
Poslednja epizoda, masterpiece!

👆
Kad je čika Reacher uzeo pumparicu i počela su tela da lete na sve strane 🤣 najbolji adrenalin kick momenat
Inače Čika Hieronymus rastura u trećoj sezoni ..odgledao dve epizode u cugu ..priča se fino nastavlja iz druge sezone .

Line Of Duty.

Pogledah prve dve sezone.

Dobra jeste ali ipak malo sporija nego Unforgotten.

Ali Toni iz Men Behaving Badly koji igra korumpiranog pandura 😂

Ja ne mogu drugačije da ga gledam u drugoj ulozi nego kao Tonija😂

Konačno sam odgledao 5. sezonu. Realna ocena serije je 7.5/10 ali šta se sve snima danas moram dati 8.5/10. Prve dve sezone odlične, kasnije dolazi do pada kvaliteta ali i dalje su epizode gledljive i održavaju nivo. Čini mi se da nisu znali kako da završe seriju, pa su dosta razradili pojedine likove kao npr Džimija. Kevin Kostner glumčina, čini se da mu uloga kauboja baš prija, sa kakvom lakoćom odrađuje ulogu svaka mu čast. Majstor svog zanata, moram pogledati par filmova i serija gde se on pojavljuje jer do sada nisam nesto obraćao pažnju na njega. Verujem da serija neće biti svima zanimljiva pošto se dosta bazira na poljoprivredi ali meni je itekako legla. Takodje imam osećaj da su nakon druge sezone, ženski likovi dobili na značaju da se stavljaju u središte radnje, što ne kažem da je loše eto samo zapažanje.
Rio odličan lik, dosta mu dobro sela uloga kauboja. Sve u svemu preporuka od mene ali mislim da serija neće svima leći. E da, odlično prikazan odnos između Indijanaca i ostatka sveta. Ima jedna scena na kraju treće ili početak četvrte sezone koja dobro opisuje današnje stanje u društvu generalno.
Napisacu ono što mi se nije svidelo
Prva stvar koja mi se nije svidela je kada u trećoj sezoni pokazuju da je Džejmi usvojen, nigde veze ali na tome se praktično vrte sve preostale 3 sezone. Druga stvar je poslednjih 6 epizoda, postoje određeni time jump-ovi imam osećaj kao da nisu dobro uklopili određene scene, vremenski se ne poklapaju. U 10. Epizodi Kejsi se seli nazad na ranč dok u sledećoj epizodi prikazuju kako i dalje živi na istom mestu. Velika šteta što nema Kevina Kostnera ali šta je tu je.

Reacher
Prava serija za mozak na otavu, u startu se ne očekuje mnogo, jednostavna, bez previše filozofije.

Mama i tata se igraju rata, treća sezona, meni odlična. Kičić, Ilić i Ćetkivić odličan trio. Ova sezona mi je za sad bolja od prethodne dve.

"Family Plan" aka "Family Matters":

Ocena: 7.5/10, ali zabavna i drugačija :)

Korejska serije. Mix humora i nasilja (amputacija ruke, ekseri kroz šaku...) 😂😂
Poslednja epizoda malo kvari sveukupni utisak o sezoni. Kad tipično za korejske serije spakuju 38 "neočekivanih obrta" u 5 minuta epizode 😂

Ko nije alergičan na njihov still glume može da proba da gleda. Serija ima dosta manje momenata melodrame i onih momenata kad se svi razgalame na 300% 😁😁 (ima više toga u ep 5 i 6, manje u prve 4).

Plus je i što ne rastežu priču na 16+ epizoda od 70+ minuta kao neke popularnije i bolje ocenjene korejske serije.
Za razliku Flower of Evil i Death's Game ovu seriju sam uspeo i da kompletiram gledanje čitave sezone i rado ću pogledati i sezonu 2 Family Plan, ako je uopšte i bude. (odrađen je setup da može/treba da bude još sezona ali i bez toga priča iz ove prve sezone je adekvatno zaokružena).

Poslednja izmena:
zavrsvam drugu sezonu serije "From" i ono sto me drzi da ne batalim je dobar main story ali ima jako puno praznog hoda, osecaj kao sa TWD nakon pete sezone.
ali sto najvise smeta jeste gluma - ne pamtim da sam gledao seriju (pricam o serijama sa ocenama preko 5/10) sa ovako ocajnom ekipom glumaca.
citava porodica - dzim, tabita, cerka i onaj mali slepac, to je toliko lose i neuverljivo, bukvalno na granici amaterizma. oni su bas dno dna, mada ni ostala ekipa nije sjajna, izuzev mozda
serifa, done, dzejda i mozda sam jos nekog izostavio.
tako da kad bi me neko pitao za preporuku da li da gleda ili ne, ne znam sta bih mu odgovorio.

Da li je svaka sezona Močvare sama za sebe ? Da li u svakoj sezoni onako mumlaju ? Da li se kao u seriji, sada priča po Beogradu ?

i onaj mali slepac

Kolega, kaže se osoba sa oštećenim vidom, a ponekad i mozgom :ROFLMAO:

isteklo vreme za edit ali prihvatam kritiku, malo je prejako, bio sam pod utiskom poslednje pogledane ep.
dakle, slepac kao karakterna osobina 🤣

Fallout igra ima samo 1 i 2, možda i tactics, ostalo je blasfemija :D
Iako sam baš bio lud za igrama i proveo stotine sati u njima nije mi legle serija. Daću joj šansu još jednom.
Fallout 1 najbolji kraj. I logičan hahah ali nepravedan XD

Daredevil: born again ide od odličnog do ispodprosečnog iz minuta u minut.
U jednom trenutku Mat bije kao mutav, u drugom ga šamara lik bezveze, a i koreografija je već viđena, i jasno se vidi da glume udarce, nema efekta više.
Dok Kingpin, koji je konačno zasijao u poslednjoj epizodi, lupa kao mutav, baš su dobro odradili scene sa njim. Mada se i tu zadesila koja greškica.
Imam utisak da su bolje radili borbe kada nije bio Marvel. Scena sa dva policajca u stanu svedoka je izuzetak.
Daredevil me je baš razočarao. Kada su već u prvoj epizodi odstranili dve četvrtine prve postave nije slutilo na dobro.
Nastaviću da gledam samo zbog odličnog utiska koji je ostavila prva serija.

Apropo Froma, onog malog bih tako rado sutnuo u glavu i ne bi mi bilo zao ni sekundu 😄

Uzeo da izguglam tog malog, kakva su bre ono raspala deca šta gledate to 🤣

Ja ne znam dal postoji serija osim Stranger Things S1 koja ima simpaticne klince.
Kao da ih po sablonu prave da svi budu jezivo iritantni i negledljivi.
Secam se serija The Strain mali je tako uzasan da su ga zamenili drugim glumcem, jos gorim. Pa su na kraju izmenili radnju u odnosu na strip samo da ga
roknu atomskom bombom
na sveopsto narodno veselje.

Ma dobri su oni bili kad su se pojavili. Tad je Rikov Koral jos uvek zario malim ekranima.

Onaj mali ,glavni glumac u ST mi je bio ali baš baš jeziv,isto ko ona mala u Game of Thrones .Ova zadnja serija

da, GOT mozda, tu su mi klinci bili skroz ok u prvim sezonama dok nisu usli u pubertet pa su neki postali iritantni. Sansa, Bran, Arya, cak i Dzofri, jes bio iritantan ali takva mu je uloga i super je izneo

@vladat1 prve 2 sezone jesu povezane, ne kroz glavne priče. 3. može da se posmatra kao skroz zasebna. to je to što se Močvare tiče

NCIS (2003-)
15.sezona
došlo je opet do promene u postavi. ona nova iz prethodne sezone nije više tu ali je zamenjena novim ženskim likom koji više odgovara seriji. Torres se lepo uklopio. ima i odlazaka. Abby, koja je realno važan lik, je zamenjena novim, takođe ženskim likom koja se vrlo brzo uklopila, na prvu loptu. sve u svemu, ima i PTSP-a, tužnih dešavanja i sećanja. druga sezona bez Tonija, serija se još uvek nije oporavila od njegovog odlaska.
Star Crime je, za sada, prestao da prikazuje ovu seriju pa ne znam šta se dešavalo u narednim sezonama (aktuelna je 22.).

Nazad
Vrh Dno