Gledaj obavezno! Jedna od jačih serija. Lik je totalni anti-heroj. Nije pozitivan lik. Sigurno će ti se svideti, pogotovo ako si fan Betmenovog univerzuma. Produkcija na ekstremno visokom nivou. Likovi, priča, gluma, sve... Baš mi je bilo krivo što nema bar još dve epizode (jer želim još da gledam) ali i ovako je masterpiece!Jel pingvin ende ili to ide u 2, 3 ...sezone. krenuo sam 1ep kad aje izasla.ali onaj mali me mnogo nervirao pa sam ugasio. Nego rekoh da vidim kakav će generalni sud da bude dal vredi gledanja.
Evo ja ću podeliti svoje negativno mišljenje o seriji koja je po meni čist prosek.Gledaj obavezno! Jedna od jačih serija. Lik je totalni anti-heroj. Nije pozitivan lik. Sigurno će ti se svideti, pogotovo ako si fan Betmenovog univerzuma. Produkcija na ekstremno visokom nivou. Likovi, priča, gluma, sve... Baš mi je bilo krivo što nema bar još dve epizode (jer želim još da gledam) ali i ovako je masterpiece!
Inače, pingvin kao lik će biti i u nastavku filma Betmen koji je potvrđen za 2026. godinu. E sad, ko će biti glavni negativac ostaje za videti...
Odgledao sam sve epizode i mogu reći da je daleko bolji From od Walking Dead. Trebao si nastaviti, prestao si baš kada je serija bila na svojoj najnižoj tački.Ovaj From posle prve sezone se pretvorio u Walking dead one najgore sezone kad uzgajaju kukuruz i svinje
Pojma nemam sta se dešava, ne mogu da zamislim kakav je trip glumcima da izvode ove nebulozne zamisli scenarista.
Kako je moguće da tako loši glumci postoje, stvarno ne kapiram zašto to sebi radim i gledam ove nove glupave horor serije, bolje svake godine ogledati X files.
2/10 samo zbog prve sezone i donekle zanimljivih jump scares.
Savrsen recept za razvlacenje desavanja do besvesti, sa po kasicicu, dve relevantnih momenata na svakih nekoliko epizoda, kako bi se sama serija razvukla na 300 sezona.Ali opet isto tako ne otkriva previše ni u jednom trenutku. Budući da su isti pisci serije Lost, verovatno će sve otkriti u poslednjih par epizoda, a do tada možemo samo da uključimo vijuge (i malo mašte) kako bismo pokušali da razumemo - u čemu je i draž serije.
I meni isto tako deluje.Jesam li ja jedini kome je ova Dina smrtno dosadna? Kao neki House of Dragon, samo sa drugim skinom, snimljen za još manje para, sa još više žena u glavnim ulogama. Uz obilato korišćenje nedozvoljenih psiboaktivnih supstanci, kao i barem jedna scena polnog opštenja po epizodi, u najboljoj HBO tradiciji.
Ja bih cak rekao i ispod proseka. Prica, scenario, ideja... ocaj zivi. Gluma nikakva. Nego su ljudi vise nego odusevljeni Farelom, te i ne obracaju paznju na ostalo. Da se izbaci Farel iz jednacine, da se ubaci neki bezlicni lik kao Pingvin, tek tada bi se videla prava vrednost ove serije a to je 4/10.Evo ja ću podeliti svoje negativno mišljenje o seriji koja je po meni čist prosek.
Ne vidim šta je problem u tom pristupu? Ja recimo samo i gledam serije/filmove gde moram sve vreme da mozgam do samog kraja, u suprotnom mi je dosadno i ne gledam. Najlakše je napraviti dramu i ubaciti par zombija da bi ljudi pogledali pilot, a posle ti izumru moždane ćelije od dosadne radnje gde znaš svaku liniju teksta unapred.Savrsen recept za razvlacenje desavanja do besvesti, sa po kasicicu, dve relevantnih momenata na svakih nekoliko epizoda, kako bi se sama serija razvukla na 300 sezona.
Onda, kao sto kazes, u poslednjih par epizoda obelodane sve, pa si kao "srecan" sto je sve leglo na mesto, a to sto su ti masirali mozak (ne na dobar nacin) prethodnih milion epizoda, to nema veze 😅 I to je kao onda opravdano, jer si dobio neko objasnjenje na kraju, how yes no.
Meni je bas dobra serija. Nekako je surova, mislim na odnose izmedju ljudi, sta znam. Odlicna gluma.Landman?
Pa i Walking Dead je prve 3 (uslovno receno i 4) sezone sabio, From nikada nije ni bio na tom levelu... Posle je WD otisao u melodramu i katastrofuOdgledao sam sve epizode i mogu reći da je daleko bolji From od Walking Dead. Trebao si nastaviti, prestao si baš kada je serija bila na svojoj najnižoj tački.
Walking Dead se u jednom trenutku pretvorio u tešku iritantnu dramu i više se nije videla priča niti smisao niti ideja koja je originalno pokrenula seriju.
From je ipak ostao dosledan toj nekoj miseriji, upreplitanim događajima koji te teraju da paziš i na najmanje detalje kako bi razumeo o čemu se radi. Ali opet isto tako ne otkriva previše ni u jednom trenutku. Budući da su isti pisci serije Lost, verovatno će sve otkriti u poslednjih par epizoda, a do tada možemo samo da uključimo vijuge (i malo mašte) kako bismo pokušali da razumemo - u čemu je i draž serije.
Priznajem da je From mogao lako da sklizne u tu iritantnu dramu kao i Walking Dead, ali su se iščupali u trećoj sezoni. Verujem da će biti samo još bolji.
Likovi jesu iritantni i vidi se loša gluma, ali nije ni negledivo. Priča ipak vadi sve to lepo.
Tako da, Walking Dead je deset liga ispod ove (ako bismo uopšte i mogli da ih poredimo s obzirom na to da ih jedno povezuju neki monstrumi (čak ni isti po prirodi).)
Pa delimicno tacno, ali ne mozes suditi od samo 2 epizode, jako su retke serije koja imaju na startu sve kockice, jos redje koje ne propadnu nakon prvog serijala .... a i kad si gledao tonu serija onda ce te uvek neki detalji i podsecat na druge serijeJesam li ja jedini kome je ova Dina smrtno dosadna? Kao neki House of Dragon, samo sa drugim skinom, snimljen za još manje para, sa još više žena u glavnim ulogama. Uz obilato korišćenje nedozvoljenih psiboaktivnih supstanci, kao i barem jedna scena polnog opštenja po epizodi, u najboljoj HBO tradiciji. Ne znam šta bi me nateralo da pogledam još jednu epizodu.
Sta preporucujes seriju koju smo svi gledali i koja se zavrsila pre 5 godina? 😂 Aj da je nesto novije ili nesto nepoznato pa da razumemOdgledao Mr Robot, preporuka.
Sada sam u zbunu da li se uopste desilo ono hakerisanje, ili je cela serija i svi dogadjaji u njegovom umu?
I naravno borba sa zamisljenim likovima i odricanje od istih.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari