banexbanex
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.11.2012
- Poena
- 305
Ima malog zastoja kod treće sezone Naslednika, ali ne odustaj. Ja se spremam da je ponovim celu.
Ja se sa 80% hajta ne bi slozio, serija je samo dosadna i super odradjena tehnicki... jednostavno prica je dosadna i zaplet nema ko da smisli (cela prica je o pravljenju prstenova i tu nema nista zanimljivo, tu su definitivno pisci i svi ostali zatajili zestoko), a to kakve je boje 1 elf moze samo teski konzervativni ***** da zamera i slicne gluposti....Kako djubre od milijardu ? Mnoge serije batalim posle par ep ili prve sezone jer se vidi da to ne vodi nikud.
Gospodari bas vode, u velicanstvenu propast i to zabavlja. Svidja mi se ta sizofrena mesana salata gluposti i izmisljenih stvari, taj trud da se sve unisti a pritom ni to ne umeju. Presmesno.
Apsolutno netacno. To sto se u silmalirionu kaze npr mracni gospodar je iskovao prstenje i to bude prikazano u seriji ne znaci da je verno prikazano vec da je prikazano, uz vec ustanovljene improvizacije krearora serije. Takodje, odavno je prezvakano da se prava za kreatore serije baziraju jedino na dodatku iz trece knjige lotr-a.Inace serija verno docarava silamarion sa manjim slobodama koje su zealoti primili sa hajtom, ok mozda im je serija dosadna ali preteruje se uveliko
Upravo pogledao prvu ep. Sviđa mi se sam grad i kako je sve predstavljeno. Glavni glumac i glavna glumica odlični. AliPingvin prva epizoda dosta dobra. Zaplet jeste onako malo stripovski naivan, ali ovo svakako nije The Wire već spin off Betmena, tako da sam prilično zadovoljan. Kolin Farel bukvalno jede svaku scenu svojom pojavom i Glumom.
Sve se slazem. Prva epizoda ima pricu kao da sam je ja smisljao..ali ovo dvoje? Kapa dole.Upravo pogledao prvu ep. Sviđa mi se sam grad i kako je sve predstavljeno. Glavni glumac i glavna glumica odlični. Ali
Sve u svemu vredi ispratiti seriju.Najveći minus mi onaj klinac što ide uz njega. Ona scena kad ubacuje telo u gepek i hoće da rokne klinca a ovaj ga ubeđuje da je ambiciozan. Baš loša scena.
Gandalf je vec u seriji i nije crnac, bas zato i smara kad se preteruje, jednostavno ko je smislio pricu i zaplet je omanuo i serija je prosecna, ima tu nekih interesantnih likova ali za sad zaplet je nista specijalno, ljudi su interesantno, ostali manje, nekako je sve predvidivo za sad, plus serija je veoma spora i onda se sve zavrsio za 1 ili 2 epizode u serijalu i to je to
Sauron takodje manipulise svima kako bi im dodelio prstenje i to je to uglavnom bez nekog vidnog ucinka veceg
Inace serija verno docarava silamarion sa manjim slobodama koje su zealoti primili sa hajtom, ok mozda im je serija dosadna ali preteruje se uveliko
Aman nije Eol crni (black, negro ili kakav god vilenjak) nego je dark elf! Nigde se ne pominje boja koze nego vilenjak koji nije naklonjen svetlosti, koji nikad nije video svetlost drveta Valinora.zatim crni vilenjak koji btw postoji u silmarilionu
Fargo 5ica meni mozda i najbolja ali ajde objektivno jaka 7ica. 4ku sam preskocio na preporuku foruma.hrabro sa tvoje strane, ali koliko je to u */10 poenima "dobar"?
Izvini sto pitam direktno, ali od te sezone sam odustao bukvalno zbog pisanja u ovoj temi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari