Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
The Acolyte

Zavrsila se peva sezona, nadam se da druge nece biti, serija bi jos i nekako prosla da glavna prica nije:
Jedi -> bez emocija (glupi, pokvareni, zli)
Sith -> emotivci sa srcem (pametni, placljivi, nesvaceni)
Aj sto je glavna glumica nesposobna da glumi isto ko ona glavna iz star trek discovery (ne znam gde nadju takve drvene smrdine za glavnu ulogu) aj sto su pobili sve likove, aj sto su u zadnjoj epizodi 3sec jode i Plagueis verovatno iako cela sezona nije nista smisleno pokazala da uloze opet 180M $ u ovu splacinu, da ne spominjemo filer epizode koji su koristili 80% vec vidjenog i snimljenog u prethodnim epizodama
ocena: 2/10

Ocena kritike na Rotten Tomatoes 80%, ocena publike 13%. Bukvalno niko od profesionalnih kritičara po medijima se ne usuđuje da kaže očiglednu istinu da je ovo neopevano ******. Samo par youtubera, a i na njih su se obrušili pokušavajući da ih cancel-uju.

Izbindzov'o prve tri sezone Yellowstone u rekordnom roku.
Nikako 4. da pocnem, ne znam zbog cega, a serija vrhunska. Mozda jer sam prethodno procitao komentare kako je posle trece "downhill" ali pogledacu svakako, a za prve dve ozbiljna preporuka...

Zmajevi kidaju sprema se epic finale
Imali smo i malo tople akcije (pozitivne) 😂
Šteta što HBO nije dao više love ima toliko dobrih bitaka
Posle malo smor prve sezone ova mi je baš dobra za sad kao celina

Jel ovo pricas za poslednju emitovanu epizodu? Najgore ocenjena epizoda u citavom serijalu, a i par ljudi mi rece da je katastrofa..nikako da se nakanim da pogledam.

Poslednja izmena:
Bez graina nećemo ni da gledamo, ne mogu i ne želim ni da zamislim da ovo izgleda blistavo ko nove serije. :D

Msm da necemo nista spec dobiti u finalu. Battle of the Gullet i to je to. A i sama ta bitka nije nesto specijalno.

Mozda, malo cigija? Bar malo
Ne znam, nisam gledao, samo sam posmatrao walking dead/ GOT euforiju...mase

Jel ovo pricas za poslednju emitovanu epizodu? Najgore ocenjena epizoda u citavom serijalu, a i par ljudi mi rece da je katastrofa..nikako da se nakanim da pogledam.
Ma bre meni je odlična
Ne znam sta bi ljudi svaku epizodu klanje 20 zmajeva, nek igraju neku igricu.
Ovo je spletkarenje kao u GoT prve 3,4 sezone

Ok, ali tema je poslednje odgledane serije a ne epizode.

Pa da, u cemu je problem...
EDIT: Pre bih gledao GOT (a to je najgora serija ikada) i posle nje i ovo sr.... koje pominjete, hvala puno!
pre bih gledao LeBrona kako zakucava... znaci nemam tu granicu

Bolje ER, nego... kako se zove ona serija gde prisluskuju zicu.. ah da The Wire (to je tek dno, nista lose ne mislim,
ali ako se serija zasniva na nekoj trenutnoj tehnologiji....) ona je osudjena na propast.
Tanos je bio u pravu!
pride glumi Idris Elba... ne mislim nista rasisticki, ali los je glumac, a pride i dj

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno