Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni je kad sam gledao prvu sezonu, jezik bio do poda, a Homelander je najviše uticao na to. Možda najbolji sajko koga sam gledao. Par godina pre toga se davao i Preacher, koji je isto bio spaktakl.

Posle je serija dosta pala... :)

Meni je to fenomenalna serija

Svih koliko već sezona sam s užitkom odgledao.

Al ja sam čovek paor, niskih pobuda, i još nižeg intelekta, pa nisam reper za bilo šta. :ROFLMAO:

Sad bas pogledah na imdb i prve tri epizode S04 imaju od 7.3-7.7, a četvrta 9.1

Izgleda je bila dobra odluka da ipak pogledam prvu polovinu sezone, pa da onda sačekam ostale 4 i odgledam njih u cugu.

Odgledah samo prvu za sada i ako se izuzmu neki potpuno na silu ubačeni detalji koji su bukvalno "nidje veze" sa razvojem nekih likova u prve tri sezone, epizoda je bila sasvim ok.

Ja čekam u cugu da odgledam Bojse sce.
Supernatural polako krckam, tek sam na drugoj sezoni

Supernatural, je retka serija koja toliko dugo trajala, a da je do kraja bila fina.
Sigurno se neće svi složiti, ali je aksiom da je mišljenje kao dupe :ROFLMAO:
Screenshot_2024-06-22-20-12-06-860_com.microsoft.emmx-edit.jpg

Presumed Inocent prve 3 epizode odlične ! Jake rastura kao i obično .Nisam gledao film niti čitao knjigu ali ovo što sam do sad video je 9/10
Sreća što je se nije dohvatio neki indijanac, već je prevodi jatra96, jedan od retko dobrih prevodilaca👏, tako da je uživanje još veće. Njegovi prevodi su👌(The Dropout, Black Bird, The Perpheral, Lessons in Chemistry, A Murder at The End of The World…)

Poslednja izmena:
Gledam "Married with children" na Fox life-u i iskoči reklama za neku novu seriju " How i met your father" 😱
Nemam nameru da gubim vreme na to, ali su me zasmejali na trenutak 😂

The Acolyte - španska serija za predškolski uzrast, bolje sačekati da na kraju serzone neko odradi recap od 3min i samo to pogledati

The Dark Matter mislim da je jedna od boljih adaptacija neke knjige .Blake je ovde odradio odličan posao da suptilno promeni neke delove serije a da serija ostane dosledna knjizi, ostavio je prostora za drugu sezonu mada po meni lično nepotrebno ali je to valjda u modi dok se računica ne slegne i Apple vidi da li vredi ići dalje .Lično se nadam da ce ovde stati i ne praviti cirkus kao sa npr Wayward Pines drugom sezonom mada je tu Fox bio u pitanju ali opet kako su unakazili seriju a knjige odlične .
sve u svemu Dark Matter solidna 8ica.

Vreme smrti

Meni baš legao ovaj prvi dio serije, odlična glumačka postava (poslednji ples Lauševića), odlični kadrovi, malo je kraj zbrzan ali nije strašno, ne kvari generalno visoku ocjenu i za preporuku je svakako!

Jel počeo neko 3. sezonu The Bear?
Ja cekam utiske ljudi ovde jer prva sezona je bas odlicna bila i prijatno iznenadjenje iako nije moj zanr.
Druga otisla u neku stranputicu drame/spanske serije i bas sam morao da se forsiram da je privedem kraju.
Tu drugu sezonu je bukvalno performans par glumaca iscupalo totalnog raspada... (licni utisak)

Ja sam gledajući drugu sezonu, sve vreme imao utisak da su zbog mega hajpa koji je prva izazvala, producenti pod velikim pritiskom da ponove njenu izvrsnost, angažovali mnogo scenarista, pa je ispalo kilavo dete...

Ali gledaće se ipak i treća - sledi letnji hiatus, pa neće ni biti baš izbora. :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno