- Učlanjen(a)
- 19.06.2004
- Poena
- 707
Ova isto akcija/humor serija iz tog vremena bila je još bolja.
Bruce Campbell briljirao.

Lagano mozes losije da preskocis, samo nemoj da preskocis white christmass to je valjda specijal.Krenuo da gledam Black Mirror seriju i jedno pitanje pošto je svaka epizoda za sebe (nemaju dodirnih tačaka) da li da preskočim ove slabije ocenjene epizode (ispod 7 na imdb-u), ili da okušam "sreću" ? 🙂
Vidiš dok ti nisi pomenuo ja sam Fassbendera koji je rođen u Nemačkoj od oca Nemca i majke iz Severne Irske uvek smatrao više nemačkim nego irskim glumcem sve dok sad nisam video da se on sa svega dve godine preselio sa roditeljima u Irsku i tamo odrastao...Završih Sugar, i dopala mi se, ali ja sam sucker za sve što vuče na noire, tako da to treba uzeti s rezervom.
Gledam Colina Farrella, i razmišljam koliko Irci imaju fantastičnih glumaca - Gabriel Byrne, Peter O'Tool, Michael Fassbender, Liam Neeson, Kenneth Branagh... Isto i Škoti - Ewan McGregor, Brian Cox, Jamas McAvoy, Tilda, Šonko...
Ima neka ozbiljna veza Kelta i glume.![]()
Koliko bezvredan komentar. Sta mislis da postignes ovim? Niti te ikako pogadja sto neko drugi gleda. Ali ne vredi.Pre bih gledao ženu čoveka slona,
koja u sloumoušunu, 12 sati na iskap šije njakvi, nego šutanje lopte, imbecilnih, milijunaš majmuna.
Evo mog predloga za razonodu, za one koji ne saučestvuju:
![]()
Pogotovo topla scena u sauni, umalo nisam povratio, ugasio momentalno i ne gledam dalje to smećeThe Boys prve 3 epizode u četvrtoj sezoni odlične ! Ludilo kakvo se i očekuje od ovakve serije 🤣
Verujem da si gledao, ali ako slučajno nisiНека препорука за авантуру, историјску серију или нека тематика попут Игре престола?
Mozda ovu skoro 20 godina staru:Одгледао одавно. Много тога сам одгледао сличне волим и књиге, али рекох да нисам нешто прескочио.
Spartacus (3 sezone), Rome, Barbaren, The Pillars of the Earth...Нека препорука за авантуру, историјску серију или нека тематика попут Игре престола?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari