Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Krenuo da gledam Black Mirror seriju i jedno pitanje pošto je svaka epizoda za sebe (nemaju dodirnih tačaka) da li da preskočim ove slabije ocenjene epizode (ispod 7 na imdb-u), ili da okušam "sreću" ? 🙂
Lagano mozes losije da preskocis, samo nemoj da preskocis white christmass to je valjda specijal.

Sugar 7/10 od mene (i to sedmica samo zbog Kolina). Prva polovina sezone odlična i onda razočaravajući plot twist.

Meš je legendarna serija, obožavao sam je. Iako je od tada nisam gledao, dakle od tv palme devedesetih, mogu da se setim skoro svih likova. Moraće da se reprizira, samo se plašim da se ne razočaram.

Završih Sugar, i dopala mi se, ali ja sam sucker za sve što vuče na noire, tako da to treba uzeti s rezervom. :D

Gledam Colina Farrella, i razmišljam koliko Irci imaju fantastičnih glumaca - Gabriel Byrne, Peter O'Tool, Michael Fassbender, Liam Neeson, Kenneth Branagh... Isto i Škoti - Ewan McGregor, Brian Cox, Jamas McAvoy, Tilda, Šonko...

Ima neka ozbiljna veza Kelta i glume. ;)

Završih Sugar, i dopala mi se, ali ja sam sucker za sve što vuče na noire, tako da to treba uzeti s rezervom. :D

Gledam Colina Farrella, i razmišljam koliko Irci imaju fantastičnih glumaca - Gabriel Byrne, Peter O'Tool, Michael Fassbender, Liam Neeson, Kenneth Branagh... Isto i Škoti - Ewan McGregor, Brian Cox, Jamas McAvoy, Tilda, Šonko...

Ima neka ozbiljna veza Kelta i glume. ;)
Vidiš dok ti nisi pomenuo ja sam Fassbendera koji je rođen u Nemačkoj od oca Nemca i majke iz Severne Irske uvek smatrao više nemačkim nego irskim glumcem sve dok sad nisam video da se on sa svega dve godine preselio sa roditeljima u Irsku i tamo odrastao...

Ja tu seriju gledam vec mesecima, odgledam jednu, pa izgubim zelju, pa nekon nekog vremena, opet odgledam jednu, jer volim tu tematiku, pa opet izgubim zelju. Nadam se da ce da se poprave sa drugom sezonom, ako izdrzim do nje..

B produkcija, CGI -5, gluma 1, glumci 2... Ne znam zasto gledam ali eto za dva dana zavrsio 2 sezone... Volim ovakav tip serije i ako je ova bas losa ali ne znam zasto je gledam, eto, probajte uz premotavanje malo i suncokret i ladno pivo! Ocena, ne znam brate, 5/10...

Pre bih gledao ženu čoveka slona,
koja u sloumoušunu, 12 sati na iskap šije njakvi, nego šutanje lopte, imbecilnih, milijunaš majmuna.

Evo mog predloga za razonodu, za one koji ne saučestvuju: ;)
Koliko bezvredan komentar. Sta mislis da postignes ovim? Niti te ikako pogadja sto neko drugi gleda. Ali ne vredi.

Zato ti nije bacanje vremena ljudi koji se igraju u kostimima i gle cuda isto milioneri.

Uzivaj u svojim interesovanjima i pusti druge da uzivaju.

Ne kapiram šta te trigerovalo. Pisao sam isključivo o sebi, ne ulazeći u to šta se drugima dopada, nit mi pada na pamet da nekoga prozivam zbog pasija koje imaju.

Neka cveta tisuću cvetova, i fudbal, i MASH. ;)

Нека препорука за авантуру, историјску серију или нека тематика попут Игре престола?

Одгледао одавно. Много тога сам одгледао сличне волим и књиге, али рекох да нисам нешто прескочио.

Meni je bas legla
The Boys prve 3 epizode u četvrtoj sezoni odlične ! Ludilo kakvo se i očekuje od ovakve serije 🤣
Pogotovo topla scena u sauni, umalo nisam povratio, ugasio momentalno i ne gledam dalje to smeće
Šta su uradili od serije kvalitet -200%
Sve što dotaknu unište

House of the Dragon S2E01 odlična dosta mračan ozbiljan ton
Mislim da će ova sezona biti odlična

The Rome... Prva sezona fantastična druga onako, jer su spakovane 2-3 sezone u jednoj.

Rom asocira na nešto drugo 😂

Gejmotron za sirotilju startovao solidno i onda poprilicno mekan Blood&Cheese. U knjizi je to bas brutala.
Trebalo bi imati par finih sibanja u ovoj sezoni Rook Rest 100% mozda nas na kraju caste sa Butchers ball.

Sam kraj epizode je toliko nelogičan i traljavo napisan, da ne spojlujem sad, da se zapravno nikad ne bi desio, a ispostaviće se da je ključan za događaje koji će uslediti (ne znam šta sledi, ali zaključujem). Odlika prosečnih serija gde scenario pišu šimpanze iz simpsonovih.

Kljucni dogadjaj koji ce uslediti :cool:

000183334-2000-a112c3a3aa194e30b78040e03eb7fa02.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno