Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2024)

Fancuske serije imaju neki poseban šmek, meni je ta super, overi :)
Ispadam retard, koji ništa ne radi, nego samo gleda serije i filmove

Nije tako, imam poso, majke mi! 🤣
 
Poslednja izmena:
Mislim da je nema više na eon-u, samo apolon, kategorija "francuske". To bi ti bio pun pogodak, mislim da su na stremiu falični prevodi.
 
Nisi u pravu, on i Leri su zajedno pisali...

Drag je Đeri, al meni nije smešan ;)
Tipa Sendler mi je zabavniji 🤣
Pisao je Leri Dejvid, a Dzeri mu je pripomagao (zapravo odmagao da pusti sve iz sebe i da sajnfeld bude ono sto je curb danas).
Dzeri, bar po meni, niti je smesan ni dan danas, niti je za stend ap komicara, previse je love uzeo da bi bio smesan, i pride se lozi na bogastva koje je stekao, za razliku od pravog protagoniste..

leri, sa druge strane, je uzeo jos vise... ali je sa curbom objasnio sta moze sam, bez njega... tj. da bude najcenjeniji komicar i sa ove strane bare.
A lova ga nije pokvarila kao Dzerija... nego mu samo dala vise "umetnicke slobode"
(moje misljenje... Larry, Ricky, Greg Giraldo, Chris Rock, Don Rickles, Bill Bur, pa onda svi ostali, da ..tim redom)
 
Poslednja izmena:
HALO sezona 2

Za sada jedva prebacih 4 epizode.
Jel do mene samo ili je stvarno krš?
Ако ти се четврта епизода није свидела, батали слободно даље гледање. Она је убедљиво најбоља у целој сезони.
 
Da li je neko gledao Maestro in blue na netflixu? Odgleda sa lepsom polovinom sinoc 4 epizode i svidela mi se, malo odmora za mozak a i lepi predeli oko Paksosa i Krfa, iznenadjujuce dobra Grcka produkcija i gluma bas sam pozitivno iznenađen.
 
Da li je neko gledao Maestro in blue na netflixu? Odgleda sa lepsom polovinom sinoc 4 epizode i svidela mi se, malo odmora za mozak a i lepi predeli oko Paksosa i Krfa, iznenadjujuce dobra Grcka produkcija i gluma bas sam pozitivno iznenađen.
Gledam i ja sa devojkom, na sredini druge sezone smo. Nekad je malo predvidiva, malo i smaraju sa lgbt ali opet nam se svidela.
 
  • Like
Reagovanja: qka
Feria: The Darkest Light - mozete li mi preporuciti neku slicnu seriju, slicna tematika?

Hvala
 
Hvala za preporuku
Mogao bih je uporediti sa filmom "The Cable Guy". Serija čiji je glavni lik zapravo i kreator, trpi dugogodišnje uhođenje od strane tzv Marte Skot čiju je ulogu sjajno iznela Džesika Ganing (pravi identitet progoniteljke kreator je sakrio od očiju javnosti). Koliko su tačni detalji iz serije, ne znam.. ali navodno je za tih par godina primio preko 40.000 imejl poruka. Epizode su kratke, u pitanju je mini serija, tako da u danu možeš sažvakati sve :)
 
Odgledah "Lupin", zabavna ali seriju treba posmatrati kao neku adaptaciju bajke jer u prosjeku na svakih minut se desi nešto nerealno ili nelogično.
1f642.png
Cijela Fast & Furious franšiza je oličenje ozbiljnosti za ovo, ali kao što rekoh mozak na otavu i može se pogledati, zabavna jeste. :)

Ispocetka drzi paznju, kasnije se smoris, nema poentu. Trebala je ostati na 3 epizode max
 
The Morning Show S03

Nakon sjajne prve i dosta razočaravajuće druge sezone, ova treća mi za divno čudo sela iako mi nije sve bilo tako bajno. Tako su banalizovali kraj sa poslednje dve epizode i povrh finog zapleta, bio sam malo razočaran. Kao da su jedva čekali da je privedu kraju i što je najgore te dve epiozode su sa prosečnim ocenama jače nego li prosečne ocene kod prethodnih osam epizoda. Ja prvi ne volim ako nisam nešto gledao i pročitam pomešana osećanja za serijom da nekako gubim draž da je pogledam, posebno ako su mi očekivanja bila visoka, ali to je opet samo moje obrazloženje, što ne znači da neko neće imati drugačije mišljenje na kraju.

I bez obzira na hladan tuš pred kraj poslednje sezone, celokupna zamisao serije nudi vrlo fin uvid u funkcionisanje jedne velike televizijske mreže, odnosno život iza kulisa te iste televizije. I nisam imao predstavu da će me ovakav šou uopšte zainteresovati do te mere da mi je celokupni utisak vrlo dobar, međutim sa vrlo osetnim padovima kroz sezone i pojedine epizode.

I ovde mi je Billy Crudup, fu*ing Cory bio i ostao najpozitivniji kao pojava i glumac, iako je ološ od lika kojeg glumi. Jennifer Aniston mi je uvek bila simpa, valjda od Prijatelja i sjajna je glumica. Reese Witherspon mi je ono, nit smrdi, nit miriše, ali pamtim je iz vrlo dobre i potcenjene serije Little Fires Everywhere, pa mi prolazi
E jedino sam imao rebus sa Jankom (Nestor Carbonell), jer kad god se pojavi u kadru fokus mi išao na njegove oči što me je izluđivalo jer mi je strašno odvlačilo pažnju. Baš odbojno nekako. Naravno, morao sam da pretražim malo po netu i stvarno čovek ima "problem" sa donjim trepavicama kao da se trljao ajlajnerom.
 
Nisam ni znao da postoji serija, po nazivu sam uvek mislio da je neki live show/program... imam veliki problem sa Reese inace.
Toliko mi izgleda i zvuci entitled, da imam osecaj da bi mi ogadila celu seriju... tj. vrv ne glumi,nego cita samo text..
Uhhh na keca sam se iznerivrao kada sam je video, u inace dobroj postavi...bice tesko da se presece i krene uopste :(
 
Pa vrlo moguće, ali prva sezona je toliko dobra da nećeš (mislim) imati problem što se nje tiče.
 
Meni se The Morning Show kao serija generalno svijda. I bas naprotiv, mnogo mi se vise dopada Reese Witherspon nego Jennifer Aniston, koja mi je jos od Prijatelja 'odbojna'. Doduse, ovde je dobro odglumila, ali eto cisto da napravim protivtezu u korist Reese Witherspon. Inace nisam ni znao da je ona u pitanju u prvoj sezoni dok nije u seriji postala 'plavusa'. :)

Btw. nije mi losa bila ni serija 'Big Little Lies' takodje sa Reese Witherspon u kojoj pored nje glumi i Nicole Kidman.

Elem, pre nekih 10-15 dana, odgledao Shogun-a, i moram da kazem da skoro nisam uzivao u nekoj seriji kao u Shogun-u. Doduse, imao sam osecaj da su malo zbrzali kraj od 8-10 epizode.
 
Poslednja izmena:
Riz je vrlo uticajna i verovali ili ne sa blizu pola milijarde dolara jedna od najbogatijih žena u svetu filma (serija) i svakako najbogatija glumica zahvaljujući svojoj producentskoj kući koju je osnovala pre više od deset godina.
Svejedno, ja je još od njenih početaka ne gotivim baš puno bez obzira na to što je generalno dobra glumica.
 
Dizni snima za Amazon Prime Tomb Raider seriju. Scenarista i glavni producent će biti Phoebe Waller-Bridge. :(

grggb.jpg

Ne znam samo hoće li ovo oličenje ženske lepote, šarma i harizme kastovati samu sebe kao Laru Kroft, pošto ima iskustva u glumljenju arheologa u poslednjem Indijani Džonsu.
 
Nazad
Vrh Dno