Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vreme smrti (2024)
1. deo
za sada najbolja ekranizacija po delima iz Ćosićeve sage o Katićima. doduše, 4. epizoda je vrlo loša, jedva sam je odgledao jer su preterano razvukli mnogo toga (a i kakva je to kafana bez dima?)
žao mi je što je Laušević preminuo, i ovde se pokazao kao odličan glumac. mislim da bi bilo sjajno da je bio u mogućnosti da u ekranizaciji "Vremena vlasti" odglumi poslednjeg Katića.
2. deo, tj. poslednjih 15 epizoda, se očekuje na jesen

Quantum Leap (2022 - 2024)
1. sezona
1. sezona nastavka čuvene serije istog naziva. da skratim priču, utisci su kao i ranije, sa dodatkom da je 5. epizoda užasno loša, što i sama ocena kaže. ozbiljnu temu (problemi kod transrodnih tinejdžera koji dovode do suicida) su ovlaš i preko one stvari odradili, sa sve porukom (da se potencijalne samoubice jave za pomoć, važi samo za SAD) na kraju koja traje toliko kratko da jedino možeš da pomisliš da se ovi zezaju.
uglavnom, može da se gleda ova sezona. serija je prekinuta nakon 2., što je i očekivano. ipak ne ide reciklaža u izmenjenom obliku

The Irrational (2024 -)
1. sezona
iako su obrađeni neki psihološki fenomeni, sama serija je površna i zbrzana. iracionalno je što serija nije otkazana nakon završetka ove sezone.

ovih dana gledam sledeće serije:

Ripley (2024)
mini-serija
12,5%
dosadno, za sada

Chicago P.D. (2011 - )
10. sezona
36%
nije loše, vraćaju se korenima, što bi se reklo. otišao je jedan lik (večita poštenjačina) iz glavne postave, dosadilo glumcu da ga glumi. opet glavni zloća ima veze sa vrhom policije

Izasao danas Fallout, javljajte utiske ko je spreman da se zrtvuje 😄

Mislim, sigurno cu odgledati, ali imam jedno 3-4 sezone pre toga da stucem, a jako sporo ide.

Izasao danas Fallout, javljajte utiske ko je spreman da se zrtvuje 😄

Mislim, sigurno cu odgledati, ali imam jedno 3-4 sezone pre toga da stucem, a jako sporo ide.
Postalo kao rabota, ja batalio sve ne mogu bas puno kasnim sa svim serijama koje sam pratio a nove samo na preporuku. Jos 4 epizode Black Sailsa i livada.

Bukvalno rabota. Iskreno, pored obaveza me trenutno najvise ubija Survivor koji gledam da ispratim, a jako dugo traje. Ko me j kad sam se uhvatio da gledam to cudo, ali to je bukvalno jedino sto gledam na TVu ako izuzmemo povremeno kad se ukljucim na neku tekmu tipa premijer liga ili liga sampiona.

Cist primer odugovlacenja je druga sezona Halo. Nije da je sad neko ludilo od serije, pa da jedva cekam da odgledam, ali bas previse razvlacim. Ostala mi jos jedna epizoda, nadam se da cu veceras odgledati, pa da predjem na drugi deo S02 Invincible-a.

Fallout odlican, 8.5/10, zaplet, rasplet, gluma, sve ima, sve na nivou.

Fallout odgledao prvu epizodu ( moram doziram ) i ovo mi se čini kao pun pogodak , posebno za nekoga ko je pratio serijal igara i ko ih je odigrao.Kompletan šmek prenet iako je u pitanju samo prva epizoda.Vidi se da je uloženo novaca ali ako ostale budu i približno kao prva epizoda ... za mene najbolja tv ekranizacija video igre ikada ( ok nije bio baš toliko težak zadatak , tj da se ispravim težak zadatak ali malo konkurenata za poređenje )

Za one koji ne znaju Fallout lore...hmmmm možda ne dožive taj hype kao što sam i ja gledajući prvu epizodu ali mislim da može da prođe.

Izbor glumaca odličan , iako mi nisu poznati leglo im je za sad.

Postalo kao rabota, ja batalio sve ne mogu bas puno kasnim sa svim serijama koje sam pratio a nove samo na preporuku. Jos 4 epizode Black Sailsa i livada.
Dobro si izgurao Black Sails, OK sve krenulo, a u drugoj sezoni kada isukaše mačeve ona dvojica tada sam ugasio.

Fallout odgledao prvu epizodu ( moram doziram ) i ovo mi se čini kao pun pogodak , posebno za nekoga ko je pratio serijal igara i ko ih je odigrao.Kompletan šmek prenet iako je u pitanju samo prva epizoda.Vidi se da je uloženo novaca ali ako ostale budu i približno kao prva epizoda ... za mene najbolja tv ekranizacija video igre ikada ( ok nije bio baš toliko težak zadatak , tj da se ispravim težak zadatak ali malo konkurenata za poređenje )

Za one koji ne znaju Fallout lore...hmmmm možda ne dožive taj hype kao što sam i ja gledajući prvu epizodu ali mislim da može da prođe.

Izbor glumaca odličan , iako mi nisu poznati leglo im je za sad.
Igrao igru i ja malo, ne previse, prva epizoda mi je odlicna, na pola sam druge :]

Fallout prijatno iznenadjenje (dobio sam dosta više nego što sam očekivao). Nemam zamerki posle prve epizode.

Ne bih da budem partybreaker ali često to tako bude - krenu dobro prvu ili prvih par epizoda i onda se pogube u potpunosti.

Nadam se da ovde to neće biti baš takav slučaj ali sam rezervisan i pored jako dobrog početka.

Fallout prvih 5 epizzoda vrhunske bas sam prihatno iznenadjen efektima glumom pricom.

Ne bih da budem partybreaker ali često to tako bude - krenu dobro prvu ili prvih par epizoda i onda se pogube u potpunosti.

Nadam se da ovde to neće biti baš takav slučaj ali sam rezervisan i pored jako dobrog početka.
Sve bolja i bolja, kulminacija u poslednjoj epizodi, steta sto je izbaceno samo osam epizoda

Tako me vuce da gledam, potencijala ima dosta, ali sam sebi obecao da gledma zavrsene serije. Neka se kiseli. Zadnjih godinu dana je otkazano preko 50 serija. I onda nadjem liste sa preporukama: Alter Carbon, Archive 81, Colony, sense8, Lost in Space itd.

Fallout moze da bude dobra ako se limitiraju na max 3 sezone. Ono sto bi bilo cool je da svaka sezona ima novu postavu, glumce, radnju, pricu. Sama igra i jeste bila istrazivanje zanimljivih likova. Nije linerana kao TLOU recimo.

Ne znam da li je neko već postavljao:

Odlična serija i topla preporuka ko voli Japan i jakuze...
Završih je večeras. Ako ništa drugo, barem su mi na neki način dočarali ulogu i način funkcionisanja jakuza u Japanu. Meca Dobrić Sato i Katagiri mi se izdvajaju od likova. I ono što sam primetio jeste da puše k'o turci 😁 7.5/10 od mene

Zavrsio Halo, obe sezone.. Kako je prva bila uzasna, druga jos i lici na nesto. Mada, i dalje lose po meni, dao bih ocenu 6 i to jedva.

Takodje zavrsih i The Gentlemen, nije bas mi legla i rekao bih da je precenjena. Deluje nekako nezrelo/neozbiljno, isto ocena 6.

Poceo sinoc da gledam Fallout, za sad drzi paznju, videcemo kako ce da bude. Inace nisam igrao nijednu od igara, probao nesto malo na brzinu tako da nisam skroz upoznat.

Tako me vuce da gledam, potencijala ima dosta, ali sam sebi obecao da gledma zavrsene serije. Neka se kiseli. Zadnjih godinu dana je otkazano preko 50 serija. I onda nadjem liste sa preporukama: Alter Carbon, Archive 81, Colony, sense8, Lost in Space itd.
Bukvalno sve koje si naveo su po opisu samo tako ono sto ja volim i svaku sam zapoceo i odustao....ne mogu reci da je i jedna losa ali ono....

Fallout moze da bude dobra ako se limitiraju na max 3 sezone. Ono sto bi bilo cool je da svaka sezona ima novu postavu, glumce, radnju, pricu. Sama igra i jeste bila istrazivanje zanimljivih likova. Nije linerana kao TLOU recimo.
Istom logikom se vodim ali juce ipak krenuo Fallout. Malo sam igrao da bih mogao u tom smislu da kazem koliko je dobra. 1 epizoda je bombona i vidim da ću da stučem vrlo brzo celu sezonu.

Završih je večeras. Ako ništa drugo, barem su mi na neki način dočarali ulogu i način funkcionisanja jakuza u Japanu. Meca Dobrić Sato i Katagiri mi se izdvajaju od likova. I ono što sam primetio jeste da puše k'o turci 😁 7.5/10 od mene
Moram da priznam da sam ovaj boldovano-podvucen deo ispred smajlija pogresno procitao prvi put 😄

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno