beatport
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.01.2012
- Poena
- 245
bese na amazon prime a ?Danas izlazi Fallout kompletna serija
Tj po naski izlazi: 03:00, четвртак, Central European Time (CET)
Pogledajte prilog 437738
bese na amazon prime a ?Danas izlazi Fallout kompletna serija
Tj po naski izlazi: 03:00, четвртак, Central European Time (CET)
Pogledajte prilog 437738
Tako je.bese na amazon prime a ?
Postalo kao rabota, ja batalio sve ne mogu bas puno kasnim sa svim serijama koje sam pratio a nove samo na preporuku. Jos 4 epizode Black Sailsa i livada.Izasao danas Fallout, javljajte utiske ko je spreman da se zrtvuje 😄
Mislim, sigurno cu odgledati, ali imam jedno 3-4 sezone pre toga da stucem, a jako sporo ide.
Dobro si izgurao Black Sails, OK sve krenulo, a u drugoj sezoni kada isukaše mačeve ona dvojica tada sam ugasio.Postalo kao rabota, ja batalio sve ne mogu bas puno kasnim sa svim serijama koje sam pratio a nove samo na preporuku. Jos 4 epizode Black Sailsa i livada.
Igrao igru i ja malo, ne previse, prva epizoda mi je odlicna, na pola sam druge :]Fallout odgledao prvu epizodu ( moram doziram ) i ovo mi se čini kao pun pogodak , posebno za nekoga ko je pratio serijal igara i ko ih je odigrao.Kompletan šmek prenet iako je u pitanju samo prva epizoda.Vidi se da je uloženo novaca ali ako ostale budu i približno kao prva epizoda ... za mene najbolja tv ekranizacija video igre ikada ( ok nije bio baš toliko težak zadatak , tj da se ispravim težak zadatak ali malo konkurenata za poređenje )
Za one koji ne znaju Fallout lore...hmmmm možda ne dožive taj hype kao što sam i ja gledajući prvu epizodu ali mislim da može da prođe.
Izbor glumaca odličan , iako mi nisu poznati leglo im je za sad.
Predobra je serija da dozvolim da je zbog toga ne odgledam do kraja. Svakako mi je 2 sezona najlošija a 3 za sada najboljaDobro si izgurao Black Sails, OK sve krenulo, a u drugoj sezoni kada isukaše mačeve ona dvojica tada sam ugasio.
Sve bolja i bolja, kulminacija u poslednjoj epizodi, steta sto je izbaceno samo osam epizodaNe bih da budem partybreaker ali često to tako bude - krenu dobro prvu ili prvih par epizoda i onda se pogube u potpunosti.
Nadam se da ovde to neće biti baš takav slučaj ali sam rezervisan i pored jako dobrog početka.
Završih je večeras. Ako ništa drugo, barem su mi na neki način dočarali ulogu i način funkcionisanja jakuza u Japanu. Meca Dobrić Sato i Katagiri mi se izdvajaju od likova. I ono što sam primetio jeste da puše k'o turci 😁 7.5/10 od meneNe znam da li je neko već postavljao:
![]()
Odlična serija i topla preporuka ko voli Japan i jakuze...
Bukvalno sve koje si naveo su po opisu samo tako ono sto ja volim i svaku sam zapoceo i odustao....ne mogu reci da je i jedna losa ali ono....Tako me vuce da gledam, potencijala ima dosta, ali sam sebi obecao da gledma zavrsene serije. Neka se kiseli. Zadnjih godinu dana je otkazano preko 50 serija. I onda nadjem liste sa preporukama: Alter Carbon, Archive 81, Colony, sense8, Lost in Space itd.
Tozava tataZavrših je večeras. Ako ništa drugo, barem su mi na neki način dočarali ulogu i način funkcionisanja jakuza u Japanu. Meca Dobrić Sato i Katagiri mi se izdvajaju od likova. I ono što sam primetio jeste da puše k'o turci 😁 7.5/10 od mene
Istom logikom se vodim ali juce ipak krenuo Fallout. Malo sam igrao da bih mogao u tom smislu da kazem koliko je dobra. 1 epizoda je bombona i vidim da ću da stučem vrlo brzo celu sezonu.Tako me vuce da gledam, potencijala ima dosta, ali sam sebi obecao da gledma zavrsene serije. Neka se kiseli. Zadnjih godinu dana je otkazano preko 50 serija. I onda nadjem liste sa preporukama: Alter Carbon, Archive 81, Colony, sense8, Lost in Space itd.
Fallout moze da bude dobra ako se limitiraju na max 3 sezone. Ono sto bi bilo cool je da svaka sezona ima novu postavu, glumce, radnju, pricu. Sama igra i jeste bila istrazivanje zanimljivih likova. Nije linerana kao TLOU recimo.
Moram da priznam da sam ovaj boldovano-podvucen deo ispred smajlija pogresno procitao prvi put 😄Završih je večeras. Ako ništa drugo, barem su mi na neki način dočarali ulogu i način funkcionisanja jakuza u Japanu. Meca Dobrić Sato i Katagiri mi se izdvajaju od likova. I ono što sam primetio jeste da puše k'o turci 😁 7.5/10 od mene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari