Pozdrav, pokusavam da dignem svoj TeamSpeak3 server, i sve sam uradio kao sto su mi rekli, medjutim ne mogu da se konektujem na njega preko IP adrese samo preko localhost. I gledao sam kako da otvorim ta 3 porta
, i otvorio sam ih
i kada preko CMD pokusam da se konektujem na TS izbaci mi "Connect Failed". Probao sam preko njihovog "PFPortChecker" da proverim, tu je problem jer recimo port 9987 je UDP, i kada otkacim da proveri za UDP, izbaci "Could not test port 9987 because some other application has that port locked. Please close any applications that may be using this port and try again."
ali, kada otkacim da ga proveri za TCP izbaci da je otvoren port i external IP, i izbaci da ne moze da pinguje moj ruter
, pretpostavljam da je tu problem, jer je isto i za druga dva porta, kad stavim TCP izbaci error, a kad stavim UDP izbaci isto sto i gore navedeno. Moj modem je Huawei HG532e, i sve sto pise na 'portforward.com' mi nije pomoglo. Iskljucivao sam Firewall i u kompu i u modemu, nije do njega, nesto drugo je u pitanju, i ne znam sta je. Ako neko moze da mi objasni ili kaze do cega je, zamolio bih da mi pomogne. Hvala
Isto, valjda sam pogodio deo foruma.
Pozdrav.

Isto, valjda sam pogodio deo foruma.
Pozdrav.