- Učlanjen(a)
- 09.01.2011
- Poena
- 585
I (3D) CAD
Rachunar moje zhene je sa i3-2100 na 1920x1200 60Hz rezolucija. Radi sve te stvari koje si nabrojio bez ikakav problem, takodje nema problem za prikaz na Full HD sadrzine. Integrisane HD2000 na i3-2100 je sasvim dovojna za sve stvari osim za gaming.
zaboravi GTA IV zbog 2 jezgra mafia II ce ti biti usporena... :-D Ostalo bi trebalo da radi od navedenih na 1024x768
pogledaj malo bolje![]()
Da ne otvaram novu temu zbog jednog pitanja.
Da li na i3-3220 bez PCIe grafike
Ja sam odgovorio na pitanje da li ce moci da se igraju igre na toj (integrisanoj) grafici. Nisam poredio nista ni sa cim. Na linku koji sam postavio jasno se vidi da ono sto sam rekao ima tezinu, i niska rezolucija obezbedjuje da sve igre sem par koje traze quad rade ok. Ipak je to 1024x768 na kojoj ce da igra, sto je oko 35% manja rezolucija od testirane HD. A igara koje podrzavaju quad sem GTA IV i jos par je malo. Tako da ce framerate biti nizi samo u gta i mafiji
i3 je ok za igre ali ne podržava PCIe 3.0, tako da ako hoćete nabudženu grafiku onda se izbacite za i5 jer će i3 biti usko grlo.
Ima ih ali mnogo manje nego igara koje koriste 2 jezgra. A za takve igre u principu treba grafika koja kosta kao i taj procesor, tako da ne idu u istoj recenici sa integrisanom grafikom.
Ali probaj da uzmes neki i5 sa HD4000 ako ikako mozes, to je super grafika s obzirom da je integrisana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari