:test:Jel postoje neki testovi da se vidi koji je bolji od ove trojice?
A sta ako covek ne zna? Jel vi mislite da svi prate habeni hw? NE PRATE LJUDI....procitaju u oglasima i vide da ima vise cpu u ponudi konfi..Posle pitaju..
Posto je vec bilo noob pitanja,da se nadovezem: Meni je jasna razlika izmedju i3 i i5 ali da li i5 pokazuje bolje rezultate u igrama? Ja sam cuo da vecina igara koristi samo jedno jezgro a i u onim koje koriste 2+ jezgra kao BF3 slicni su FPS u i3 i i5,barem sam ja to video na par sajtova.Dakle, da li vredi dati 7000 din vise za I5?
Ne, ne isplati se. Ako je za gejming, onda ulozi te pare u graficku kartu, i3 procesori nisu usko grlo!
i3 su usko grlo za novije kartice tipa hd 7xxx i gtx 6xx,pogotovo u multyplajeru kao sto je bf3,gde je kombinacija i3 3220 i gtx 660 60% gpu usage,u single playeru malo bolja situacija za cpu,ali opet sve je to na granici,i3 je solidan gaming cpu kad vec moze da se nabavi za 90-100e nov-polovan,zavisi koji,ali i5 je daleko bolji za ozbiljan fps gaming gde je odsustvo lag-a i te kako bitnopo meni bez 50-60 fps-a multy player fps je neigriv :type:
valjda vise od 72fps? jer na 30fps se itekako vidi NEfluidnost u igranju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari