Šta je novo?

Popusti tokom 2024. - pravila su u prvoj poruci

Tehnomanija
do 35% na sve
samo danas (crni petak)

Ovo je smesno. Ovo ne bi trebalo ni da stoji u temi za popuste, za sve sto sam pogledao moze da se nadje jeftinije u drugim prodavnicama, i to su neke lazne cene pa onda na to popust.
Opet mozda i ima nesto povoljno ali ovo sto sam ja pratio je sve prevara.

Vezano za temu ali i prošli post. U pripremi je novi zakon o zaštiti potrošača. U njemu će biti odredba da će se morati, kada se objavljuje popust, istaknuti najmanja cena tog prozvoda u poslednjih mesec dana.
Znači neće moći da podignu cenu, pa onda spuste i da ispadne kao da je popust

Vezano za temu ali i prošli post. U pripremi je novi zakon o zaštiti potrošača. U njemu će biti odredba da će se morati, kada se objavljuje popust, istaknuti najmanja cena tog prozvoda u poslednjih mesec dana.
Znači neće moći da podignu cenu, pa onda spuste i da ispadne kao da je popust
To u EU postoji već neko vreme, nije loša stvar. Ali, budući da smo država kakva jesmo, to je uvedeno verovatno da bi dodatno opteretili male preduzetnike i dodali još jedan front na koji mogu da ih kažnjavaju (podsetimo se da inspekcija uvek ima odrešene ruke da donese odluku kakvu želi, bez obzira na zakone). Veliki lanci naravno neće snositi nikakve posledice kao ni do sada.
Tako da, smatram da se ništa neće promeniti sem što će mala preduzeća morati da izdvoje dodatne resurse da bi uveli taj sistem, a što se mnogima neće isplatiti (isti slučaj bio sa kasama pa su mnogi pozatvarali radnje).
Krajnji kupci neće imati nikakve benefite jer će ti veliki lanci naći način da se izvuku.

Vezano za temu ali i prošli post. U pripremi je novi zakon o zaštiti potrošača.
postoji tema za ove stvari

Intersport popust je u prodavnicam. Online mnogi neće ni dobiti, jer su primili gomilu porudžbina za artikle koje više nemaju, recimo, prodati izmedju stavljanja u korpu i zaključivanja porudžbine.

Verovatno će u jednom trenutku, pred samo napuštanje lokala da stave i veći popust od 50%, pa ko nadje odgovarajuće brojeve, super će da prodje.

Kad vec pricamo o intersportu, ja sam porucio kad je bilo 50% online, cyber monday, dobio sve sledeceg utorka. Bilo je cekanje nedelju dana ali isplatilo se.

Pa ljudi lepo i pišu na svom sajtu:

Prilozi

• Screenshot_20241214_230925_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg
    Screenshot_20241214_230925_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg
    155.8 KB · Pregleda: 218
Da li može pojašnjenje, ako je cena već sa nekim popustim, recimo 40%, da li se na to dodaje još 10% , ili je 50% popusta od već sniženu cenu.
Jel u ovom slučaju šorc 1.500din ili 900.

Prilozi

• popust.JPG
    popust.JPG
    13.7 KB · Pregleda: 217
Pa nije otišao već prelazi na partnerski program tako da ćeš u budućnosti imati Intersport Janković, Intersport Petrović itd.

Novogodišnje odbrojavanje
U periodu od 1. 12. do 31. 12. 2024. u dm online prodavnici očekuje Vas veliki broj iznenađenja, i to svakog dana. Sve što je potrebno jeste da se registrujete, kliknete na poklončić koji smo vam spremili određenog dana, vidite čime smo Vas obradovali. Ako je iznenađenje bio kupon, onda je neophodno da ga aktivirate u aplikaciji Moj dm. Kupon onda možete da iskoristite online ili u dm drogerijama.

Slicno na Ananasu

Villager busilica/srafilica za 2999 sa sve punjacem i baterijom, dostava dz ako ide na paketomat, mislim da vazi jos cirka 20ak min, narucio sam jednu za sebe malopre

1734388788577.png

Nazad
Vrh Dno