Šta je novo?

Popusti tokom 2024. - pravila su u prvoj poruci

Znači ove godine nema nikakvih popusta na crni petak? Obično se otvori makar jedna prodavnica ove godine apsolutno niko osim standardnih fejk prica
Mozda je off-topic ali u Adidas outlet-u u Ava parku u Beogradu je do 2. decembra 40% na racune vece od 8000. Nema uslova, vazi za sve apsolutno kupljeno u radnji. Obzirom da je outlet i da je sve vec snizeno, na te cene 40% je zaista zaista dobra ponuda i ko god voli Adidas moze svasta zanimljivo da nadje za sebe.

Igraonica Babylon park ima lep popust na pakete preko aplikacije, 40% popusta na najskuplji paket.

Eto covek jos jedan je napisao da laze kao pas 😀

Pitao me jos jedan gospodin na pp pa evo odgovora, kopiram...

Zato što smo kupili za kuću i za posao u doba korone. Zato što je krš i nije pouzdan.

Zato što par godina niko nije imao temperaturu meren sa ovim, a bilo je slučajeva gde je bilo i ljudi su dolazili na posao sa koronom.

Onda se pojavi žena, tj devojka u firmi koja ima takvu neku cirkulaciju i glava joj je uvek vruća, gori, takodje i u uvo mereno i ovo čudo pokazuje 37, sa 8, 38. Uzme onaj pravi i izmeri i naravno nema, 36 sa 4 recimo.

Nemojte se oslanjati na ovo, pogotovo deci kad merite. Roditeljski savet...

Da dodam da je pukla ona plastika gore, ispada, a placen 10 somica...

Ne možeš da generalizuješ da ni jedan ne valja na osnovu samo jednog tvog primerka, problem je do tvog primerka, ne znam što ga nisi reklamirao? Sve može da se pokvari telefon, televizor, auto, avion, raketa a toplomer ne?
Imam u Prizmi kupljen kada im je bio rođendan po nekoj akciji pa sam uzeo sebi, mojima, tašti... imam i živin, testirao više puta kod svih, razika je u 0,1:

Preporuka.

Aj da dodam i ja za onaj prizmin toplomer, krs nevidjeni, nikako ne kupujte. Mozda je problem do tog modela, ne bih da generalizujem za sve ic toplomere.
Ja sam moj i nosio da reklamiram u servis, proverili tamo kaze sve je u granicama normale, a kad merim on masi nekad i za ceo stepen

Jel su ove iste slusalice ili neka kopija

To je ozbiljna prodavnica, ne bi smeli da valjaju kopije. Super cena za 840 👌

Vidim da su i ove na baš velikom popustu.

Ne trebaju mi slušalice ali šteta ne kupiti za ovaj novac.

Slabo sam ispratio domace popuste ali sam se pocastio 27" monitorom pre neki dan.

Dok sam trazio sta da uzmem mislim da nisam mogao da iskopam jeftinije 27" 2560 x 1440 monitor u domacim prodavnicama od ovog Lenovo monitora u Gigatronu.

LENOVO D27q-30 27'' VA panel, 75Hz - 13.999 + ako neko ima njihove bodove, bude jos nize.

Lenovo im je skoro stalno na nekom popustu od 20% a te cene nikad ne izlaze na Eponudi.

Na kraju sam ipak uzeo Lenovo N27Q jer je bio bas jeftin za to sto nudi, 27", 2560 x 1440, IPS, 100Hz. Nema nista specijalno mimo toga ali izasao me oko 15000 sa vaucerom preko Ananasa. Nema neke "gaming" funkcije tipa FreeSync i sl ali mi to generalno i ne treba, 90% vremena se koristi za posao pa mi je najvise znacilo ovo sto sam napisao.

Tako da ako neko trazi monitor, da ne uzimate 27" FHD, za malo vise ima QHD.

Jel su ove iste slusalice ili neka kopija
1732999778433.png
1732999844210.png

Player.rs "ima" opciju da ponude istu cenu ako se negde nadju sluske jeftinije pa sam im poslao link ka sluskama na audiopro.rs i dobio ovaj odgovor na mail.

I ovo moze da padne pod obmana potrosaca jer kao mogu da ponude istu cenu kao druga prodavnica, ali samo dok nije manja od nabavne cene.

U inostranstvu sam pa sam narucio sa audiopro jer ne mogu da odem do prodavnice. Javim da li su zaboravili da dodaju keca ili valjaju polovnu/kinesku robu.

Zašto mora sve negde da piše? Dajem info od bivše koleginice i sada CM iz Intersporta.

Uostalom, dugo sam u branši pa da si pratio neke moje objave u ostalim temama, video bi da ne iznosim fake info :)
OK hvala, pitam posto ne vidim nista na njihovom sajtu. Nisam ni mislila da je lazni info.

Zvanicno, intersport crni (cyber) ponedeljak 50% na sve :)

cyber monday postao garderoba monday :) fashion produzio 30% recimo
a naci negde neki deo za pc u kucistu je misaona imenica, ima 2 napajanja i jedna graficka u celoj srbiji.

Nije to ništa, kolege mi dale 8000 vaučer za FF, ja nisam imao šta da kupim. Na kraju dao ženi ona iskoristila. Ko hoće u FF da kupi bolje da ode do Turske i kupi tamo za mnogo manje para.

I dalje ovo kao da nije IT forum cekam akciju za sminku da neko okaci :) Neka akcija za neshto za u PC ? :) mozhda? :) ploca? cpu? ram? napajanje?

Nazad
Vrh Dno