Šta je novo?

Popusti tokom 2023. (Zabranjeno traženje i zamena vaučera - instant ban)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako ti nije bitno da budu kapsule, imaš kod nas od 350din do 450din 100g u prahu, što je količinski i više nego ovaj sa iherba. Prednost praha je što možeš da ga mešaš sa sodom bikarbonom i dobiješ natrijum askorbat, koji je valjda najbolji oblik što se tiče iskoristivosti u organizmu.

Za ovo poslednje ima stručnijih ljudi ovde, pa mogu oni da objasne.

u svakom slučaju, o tome u drugoj temi

ePlaneta promo kod - do 20% na sve iz nove kolekcije Ako nekom treba ?

Ja imam za Planeta Sport.

Inace jel svima ovaj kod isti...?

mail.jpg

Ima li neki aktivan PK za Ananas ?

Evo, specijalno po tvojoj zelji iz ananasa upravo salju ponudu:

Za svaku kupovinu u minimalnom iznosu od 4.000 RSD, uberi vaučer od 1.000 RSD!

Promo kod:

UBERI1000

Al pazi ogranicen broj vaucera :LOL:

Kingston 1TB M.2 NVMe SKC3000S/1024G SSD KC3000​

Ovo je odprilike neka zadnja dobra cena pre poskupljenja. 8.300,00 sa poštarinom. Garancija 60 meseci.

Meni ovo deluje preskupo, sa obzirom da sam uzeo na Amazon.de Samsung 970 Evo Plus za 34€.

970 evo plus je gen3, kc3000 je gen4 ssd.

Ima i S70 Blade 1tb za ~7300 rsd, isto dobra ponuda.

Lilly Drogerie slave 20 godina
20_GODINA_1280x320v2.jpg

I sa tih 20% će biti skuplji za 99% stvari koje prodaju jer su im cene prenaduvane. Ono što je već na akciji ne dobija dodatnih 20%... Želim im da traju još manje od dvadeset i da ih više ne gledam.

Pa ok, ja uvek uporedim Lilly i DM. Gde je u tom trenutku niža cena, tamo i kupim.

Имаш поруку у ДМ-у...

Ovi popusti od 18-20% koji vaze samo za prodavnicu, mogu da se iskoriste za bilo koji artikal, samo je bitno da nije na akciji? I mora za kes ili moze na rate?

Ovi popusti od 18-20% koji vaze samo za prodavnicu, mogu da se iskoriste za bilo koji artikal, samo je bitno da nije na akciji? I mora za kes ili moze na rate?
samo prodavnica, bez artikala koji su na akciji i koji su oznaceni sa "ŠOK CENA" i "TOP ARTIKAL"...

u prevodu, mali broj, jer je i ono što nije na akciji je toliko skupo da ga neće povaditi ni popust od 20%....

idem u off malo, ali najsvežiji primer, micro sd kartica plaćena u viph..... 900 dinara, u g....n-u je bila 3.000, pa sam izračunajte kolika je to marža, obzirom da uzimaju od istog uvoznika, Kimtec-a.

Bas ovo sto kaze @Bassnectar91 , te "regularne" cene su cesto toliko bezobrazno visoke da nikakav kod ne moze da ih povadi. Uglavnom su i te cene sok akcija i top popust u sustini normalne i realne cene kao sto se nalaze u drugim radnjama van popusta. Skoro nikad tamo ne kupujem, mozda par puta za 10 godina.

Da nema neko neki kod mozda za BCGROUP planiram da uzmem ugradnu plocu mozda sa kodom uberem neki popust.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno