D
Deleted member 9456
Guest
Sve ja to lepo uradim instalisem nut, uradim resavsku skolu prepisem sadrzaj conf fajlova uz nuzne izmene. Onda opet dodjem do gentoo komande ili sta li je vec
pa onda jos
#Now, start the services:
Instalisem i knutclient koji normalno ne moze da se poveze na nut server jer je on client, popunjavam to sto od mene trazi ako uopste tako ide.
Gledao sam jos jedno uputsvo, razlikuje se od ovog gentoo uputstva.
Nasao sam uputsvo za knutclient tu ima da se popunjava brdo config fajlova a aptitude install knutsetting ne postoji na Ubuntu repozitorijumu.
Uzas, horor film, svako uputsvo razlicito...Mogu da citam, googlam i gledam jos 100 godina ali to kod mene nece proraditi. Nije to bas tako kako pises, 3xcopy&paste i gotovo...
dobijem neki errorusermod -G usb nut
pa onda jos
#Now, start the services:
Na ovo dobijem poruke errore.../etc/init.d/upsdrv start
/etc/init.d/upsd start
/etc/init.d/upsmon start
And add them to the default runlevel:
rc-update add upsdrv default
rc-update add upsd default
rc-update add upsmon default
Instalisem i knutclient koji normalno ne moze da se poveze na nut server jer je on client, popunjavam to sto od mene trazi ako uopste tako ide.
Gledao sam jos jedno uputsvo, razlikuje se od ovog gentoo uputstva.
Nasao sam uputsvo za knutclient tu ima da se popunjava brdo config fajlova a aptitude install knutsetting ne postoji na Ubuntu repozitorijumu.
Uzas, horor film, svako uputsvo razlicito...Mogu da citam, googlam i gledam jos 100 godina ali to kod mene nece proraditi. Nije to bas tako kako pises, 3xcopy&paste i gotovo...
Poslednja izmena od urednika: