mogu da kupim na e-bay-u pokvarenu:4870x2,gtx 280,9800gx2... za manje od 100 evra.4870:crash: defektne idu za manje od 30-40 evra.Sta tu sve ima da se pokvari(Gpu,memorija) i da li modu da se poprave i gde???
Taj trik sa rernom često može da napravi više štete nego koristi, a kao što ti ljudi rekoše to je puno para za nešto što je uglavnom za bacanje. A na njoj može da ti se pokvari sve, gpu, memorija, kondenzatori (kod mene se rascvjetali) da se ošteti pcb od pregrijavanja (retkost al se dešava), da je neko sličajno fizički oštetio zabo je šrafcigerom ili nešto slično, kuleri i nisu neki kvar to se mjenja rutinski. Neki od kvarova su isplativi za popravku, neki nisu. Znači lutrija, na tebi je izbor oćeš li da kupiš tiket ili nećešNe pomaze ni rerna???
![]()
Meni je crkla MSI 8800 GTS 640MB, hteo bi da popravim ako je moguce, pa me zanima neka preporuka kod koga bi to moglo da se radi i okvirno koja je cena
Hvala
Pozz
Da li je gorela? Predpostavljam da ti ne daje sliku?Meni je crkla MSI 8800 GTS 640MB, hteo bi da popravim ako je moguce, pa me zanima neka preporuka kod koga bi to moglo da se radi i okvirno koja je cena
Hvala
Pozz
Da li je gorela? Predpostavljam da ti ne daje sliku?
mogu da kupim na e-bay-u pokvarenu:4870x2,gtx 280,9800gx2... za manje od 100 evra.4870:crash: defektne idu za manje od 30-40 evra.Sta tu sve ima da se pokvari(Gpu,memorija) i da li modu da se poprave i gde???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari