mLaki je napisao(la):Anyone??? Zna li neko kakav dobar servis ili coveka u NS koji moze da izvede ovu operaciju "sredjivanja" graficke?
KIBLA`s je napisao(la):radi kao i sto je radila 540/1200
KIBLA`s je napisao(la):Za sve nesrecne vlasnike "mrtvih" 6600GT-a ima nade za vas!!!!
meni je pre jedno mesec crkla moja Club3D 6600GT AGP, standardan kvar, hiroglifi i u 2d i u 3d modu, nije pomoglo fleshovanje biosa i druge fore
odneo sam karticu kod ortaka koji ima duvalicu, i preduvao memoriju,(samsung 2 ns), preduvao GPU i preduvao HIS naravno pre svega toga sam naneo fluks ispod cipova, posle svega sam je izribao etilalkoholom i oprao u kadici
radi kao i sto je radila 540/1200
evo ovo upravo kucam sa 6600GT-jem u kompu
😀 😀 😀 😀 😀
a crecan sam 🙂
stvarno sam "duvao"ivica je napisao(la):Da je stvarno "duvao" oduvao bi sve sa shtampe....verovatnoje skinuo duvalicu pa je samo grejao grejachem....jel tako....?
Duvalica zna da oduva sve okolo..pogotovo sitne smd-ove..
Inache drago mi je shto si uspeo da je popravish.
KIBLA`s je napisao(la):stvarno sam "duvao"
nije to toliko jak pritisak da moze tek tako da se oduva nesto, mislim moze ali ako si pazljiv ne moze
a i svaka duvaljka ima potenciometar za regulaciju pritiska
vrlo lako se vracaju kuglice, samo ti treba limic koji odgovara rasporedu kuglica na memorijiivica je napisao(la):A da slida....teshko ce da varati posle...kalajne kuglice ne moze da se vrate bez specialnog alata koji ih pravi...sve odjednom....a samim tim povlachi da se taj alat upotrebljava samo za tu vrstu chipa.
KIBLA`s je napisao(la):9800pro su bas neke zilave
Stormbringer_bg i buky si mi poslali dve kartice ali nista
menjao sam memorije, kontezatore, zavojnice ali nista
ostalo je jos da buky-jevu jos da fleshujem sa nekim biosem od hynix memorije pa da pbobam
@ Stormbringer_bg hvala sto si mi ostavio karticu 🙂 poz:wave:
tesko da r350 moze da se skine sa ovim sto ja imamivica je napisao(la):Pa da..imash alat za memoriju..ali nemash za 9800pro..trebao bi ti secijalan za r350 chip.
:bottle:Stormbringer_bg je napisao(la):Ako budes mogao da je iskoristis za delove, onda mi se zahvali 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari