Šta je novo?

Popravih 6600GT

Da ozivim malo temu. Imam Chaintec 6600GT PCIe koji je juce crko u smislu da se pojavljuje takva kolicina artifekata da se slika maltene jedva razaznaje. Pri bootovanju ne vide se slova uopste vec razmrljani kvadratici umesto njih. Kad sam slinuo karticu primetio sam da kuler ne naleze dobro na cip vec da izmedju njega i grafickog cipa postoji prazan prostor i velika kolicina paste. Da li bi ovde pomoglo flesovanje bios-a ili mozda da nanesem pastu na cip i ponovo zalepim kuler, ili da jednostavno bacim karticu. Pomoc, please ...

mozes probati da skines tu pastu, mada pre mislim da je to "zvaka" i da naneses drugi sloj pasete i pritegnes qler, ali slaba vajda od toga, posto prilikom postovanja kompa, kartica brljavi
probaj da promenis bios, ali to meni nije pomoglo na mom club3D-u

u svakom slicaju nemoj da bacis karticu

KIBLA`s je napisao(la):
mozes probati da skines tu pastu, mada pre mislim da je to "zvaka" i da naneses drugi sloj pasete i pritegnes qler, ali slaba vajda od toga, posto prilikom postovanja kompa, kartica brljavi
probaj da promenis bios, ali to meni nije pomoglo na mom club3D-u

u svakom slicaju nemoj da bacis karticu

U pitanju je bila zvaka koju sam skinuop posto se razmazala sa strane cipa. Inace posto maltene nista ne vidim na monitoru gde mogu da nadjem odgovarajuci bios i kako da flesujem karticu ? Na sajtu chaintech-a nema biosa za graficke karte.

mozes da ubacis dodatnu PCI karticu pa tako da flesujes bios

meni to nije pomoglo

Bios sam flesovao ali ni meni to nije pomoglo. Da li mozda neko u Nisu moze da produva karticu (mislim ako ima nekog na forumu iz Nisa koji se time bavi) ili da se dogovaram sa Kiblom da saljem za BG ?

Nazad
Vrh Dno