Šta je novo?

Popcorn Down ?

Dobar ovaj .ml, ja pustim film The Martian, on ucita i pusti film - ali neki kineski!
Vidim ima i neka popcorntime.ws verzija..
Koja verzija radi normalno ?

Meni redovno nece da ucita i da krene da skida film ili seriju kada ubacim samo magnet link...

Meni beta popcorna radi ekstra čak ako nema zakačen prevod za film ja ga nadjem na prevodima skinem i povezem sa filmom i radi bez greske :)

Ja se sav oraspolozio shto se pojavila zona sa "nasim prevodom" kad ono u settings namestim na hrvatski i srpski a cim pustim film nema, nema cak i kada idem na "hide sve osim odabranih prevoda" i njema.
Smorio sam se ko ker.

PCT koristi samo srt prevod, meni nije hteo da cita sub. Bezveze.

Koja je 4ra sa ovom j.... zonom, kao ima srpski i hrvatski da se stavi, i hide all movies BEZ naseg prevoda...ja pustim film ono nema prevoda....
Razbio sam monitor od nerviranja.

Ahahaha ! Upisah se :D

Malopre je stiglo ažuriranje za .io verziju Popcorn-a, ovo ažuriranje je ponovo osposobilo aplikaciju, sada je ponovo "živa"!! :banana::banana:

Da da ponovo radi BIOSKOP :D

Stim što se uopšte ne zna ko je vlasnik. Pogotovo što stream ide preko domena koji su u vlasništvu MPAA. Lako može da se desi da love korisnike.

Pa community edition nije ni prestajao da radi :)

Taj imam na lap topu, desi se nekad da mora restart da bi ucitao library.

Sa kog sajta se skida on?

Ja sam skino zadnju verziju čistu 385 i ona se abdejtovala na noviju verziju. Poenta je da ima razlike između te komjuniti i prve stare verzije u sadržaju filmova. U prvoj varijanti staroj vidim novi film sa tom henksom most špijuna i druge a u kmjuniti vidim i neke kineske i indijske koji me ne zanimaju :). Kada odes na (i) dole u potpisu mi stoji zato sto mmpa smrdi :D dok kod te komjuniti stoji nesto drugo.

Poslednja izmena:
Da li mozete da birate prevod kada pustate filmove na ovoj novoj 3.9 verziji? To je sada popcorntime.sh ,ali ne nudi titlove. Moze samo rucno da se ubaci prevod, odnosno custom.

Edit :
Kada se ubaci Custom prevod Popcorn ga ne vidi. Probano za nekoliko filmova i vise razlicitih prevoda.

Poslednja izmena:
Da li mozete da birate prevod kada pustate filmove na ovoj novoj 3.9 verziji? To je sada popcorntime.sh ,ali ne nudi titlove. Moze samo rucno da se ubaci prevod, odnosno custom.

Edit :
Kada se ubaci Custom prevod Popcorn ga ne vidi. Probano za nekoliko filmova i vise razlicitih prevoda.

To sa prevodima sam imao problem kod verzije beta 5.4 i kod te komjuniti varijante 3.8.9. Nesto mi je čudna ta nova komjuniti verzija čini mi se da ima slične da ne kažem iste filmove kao i ta beta 5.4. Kod "moje" varijante popcorna ima daft punk dokumentarac i mnogi drugi naslovi čak i neki stariji naslovi. Primetio sam da su pojedini posteri za filmove različiti. Kod mene je sličica za film fury ista kao što je bila na verziji 3.8.5. Dok na ovoj beta verziji je drugačija kao i kod još nekih filmova. Razolucija fotografije pre nego počne film je odlična dok kod ove komjuniti varijante mi se čini da je manja!? Mozda su to nebitni detalji ali mi se čini da su to dva para cipela. Još jedna bitna razlika je ta da ja mogu da kopiram link torenta dok kod te komjuniti nije htelo da radi. Od svega me je nervirala lista gde je bilo brdo bolivudskih naslova i nekih kineskih koje uz svo dužno poštovanje me ne zanimaju.

Poslednja izmena:
odlicni su prevodi na 0.3.9 verziji i sve jako lepo i brzo radi. prvi put sam je sad instalirao od kako je ugasena .io verzija.

Meni i dalje ne radi prevod na toj verziji.

mozda postoji neki problem na windowsu. kod mene je na meku, zaboravih da pomenem.

ja sam skinuo ovu .sh verziju i radi odlicno. cak bolje i od ranije .io verzije.

Ljudi ja vam kazem nadjite staru verziju popcorn time 3.8.5 kada instalirate tu varijant prilikom pokretanja sama će se abdejtovati i uneti novu bazu filmova. Provereno kod mene extra sve radi

Prilozi

• Screen Shot 2016-02-20 at 3.10.41 PM.jpg
    Screen Shot 2016-02-20 at 3.10.41 PM.jpg
    209.8 KB · Pregleda: 121
Kod mene proradio prevod na .sh verziji. [emoji2]

Ljudi ja vam kazem nadjite staru verziju popcorn time 3.8.5 kada instalirate tu varijant prilikom pokretanja sama će se abdejtovati i uneti novu bazu filmova. Provereno kod mene extra sve radi

Evo ja instalirao i nista se nije updetovalo, sve po starom, nema filmova, nema serija, samo anime.

Evo ja instalirao i nista se nije updetovalo, sve po starom, nema filmova, nema serija, samo anime.

Stvarno mi nije jasno zašto ti se nije abdejtovalo kod mene se momentalno abdejtovao i drugačiji je nego comunity. Možda je trenutno neki problem.

Vrh Dno