Zbog tebe cu poceti da nosim suknju.Peca je napisao(la):![]()
Ovo je zaista retkost...ajde momci, pomozite!
Red Sonja je napisao(la):.... ne visim na chatu, u sudu nemamo komp pa se radi, a kuci se odmara uz pasijans. dosta mi je kriminalaca iz suda, jos mi samo fale inernet manijaci.cheers
Ma nema na cemu, it was my pleasure...Red Sonja je napisao(la):odmah da se zahvalim drapinu itd itd
Red Sonja je napisao(la):inace nisam nasla crack na altavisti za pasijans pa ako moze neko.....
svaka cast - i ja sam ga danas trazio ali bezuspsnodrapin je napisao(la):...Anyway, pronasao sam serial za verziju 12, ali mi je doticni instaliran na kancelarijskom kompu pa ne mogu sad da ti kazem tacno gde se doticni unosi:
8969189518
Probaj neke varijante, verovatno ima neki meni "registration", mozda pod "help" ili "about" - ako ne uspe videcemo sta dalje...(verzija 12 je stvarno suvise nova, nisu stigli jos da naprave prave crack-ove ili key maker-e za nju, kao sto postoje za sve prethodne berzije...)
Red Sonja je napisao(la):kolega Marti mozete li mi objasniti sta je to nick? i kakve smo mi to kolege? misticne?
hvala za crackove, jos mi samo ostaje da downloadujem kartice.....
pozovite sve karte, pozovite sve karte...
type;
Red Sonja je napisao(la):kolega Marti mozete li mi objasniti sta je to nick? i kakve smo mi to kolege? misticne?
hvala za crackove, jos mi samo ostaje da downloadujem kartice.....
pozovite sve karte, pozovite sve karte...
type;
Marti Misterija je napisao(la):Nick = nadimak
Ako radis u sudu verovatno si pravnica pa smo sa te "strane" kolege, inace ne radim u sudu al' sam u "firmi" koja je kao i tvoja na drzavnom budzetu sto ce reci radimo i placeni smo ko' crnci = 1$ na sat.FX
Pozdrav!
... ali ne na sat vec dnevno.. mada smo vec debelo off topicBrutalan Zlica je napisao(la):Crnci su u proseku placeni 1.17$/h. Podatak Svetske organizacije za iskorenjivanje siromastva
![]()
Cineman je napisao(la):Ne da ste otišli u offf topic, nego moglo bi se već i thread zatvoriti
Ajd da se mi vratimo na staro, kakav još dobar pasijans postoji da se nađe na netu???
P. Cineman
aurena je napisao(la):ovde takodje jedna zena...Sto se tice karata vidim da ti je stigla pomoc pa sam htela da te zamolim da ti meni sibnes ako imas nesto lepo
Puno pozdravacheers
Jao, sto ce ovo da prija sujeti mnogih...Red Sonja je napisao(la):Sto se tice pomoci predlazem ti da se obratis momcima sa benchmarka posto su svi jako fini. Sve sto znam sam naucila od njih. Zato ih ovom prilikom sve pozivam da ti pomognu
Pozovite sve muskarce,Pozovite sve muskarce,Pozovite sve muskarce...
'Ajde, posto izgleda zenska solidarnost ne sljaka u ovom slucaju, mogla bi malo da preciziras sta te interesuje - ima mnogo lepih stvari u ovom cyber svetu (a i sireaurena je napisao(la):ovde takodje jedna zena...Sto se tice karata vidim da ti je stigla pomoc pa sam htela da te zamolim da ti meni sibnes ako imas nesto lepo
aurena je napisao(la):ovde takodje jedna zena...Sto se tice karata vidim da ti je stigla pomoc pa sam htela da te zamolim da ti meni sibnes ako imas nesto lepo
Puno pozdravacheers
Red Sonja je napisao(la):ja nisam sklona overklokovanju masina jer mi to lici na neko mucenje masine a ipak komp je moj najbolji prijatelj. shodno tome ne volim i makljazu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari