Šta je novo?

pomozite zeni...

Red Sonja

Čuven
Učlanjen(a)
28.09.2002
Poena
601
boom

ej ljudi ko je raspolozen za malu pomoc?
znam da su moji problemi beznacajni u odnosu na vase jer ja sam stigla do pasijansa i eto tako pa polako. Da li ima neko neki zanimljiv pasijans ili mozda neke karte za srecu?

:)

Ovo je zaista retkost...ajde momci, pomozite!

Najbolji pasijans svih vremena je SolSuite, sada u verziji 2002 12.1:
http://www.solsuite.com/
Download-uj to a za crack cu da vidim...(imam za prethodnu verziju, mozda radi i on...). Program sadrzi 337 razlicitih varijanti pasijansa i 9 triliona (9.000.000.000.000) kombinacija.

Inace konstatacija o tome da je najbolji nije iz mog licnog iskustva, nego po tome sto moja direktorka, starija gospodja specijalista za karte i pasijanse, ne moze da se odvoji od njega (otprilike 3/4 radnog vremena !!! :) ), a u njeno misljenje imam neograniceno poverenje. :)

Peca je napisao(la):
:)

Ovo je zaista retkost...ajde momci, pomozite!
Zbog tebe cu poceti da nosim suknju. :D :p :D

Cao Sonja, pa sta vise neigras Counter S. na net-u ? Presla na pasijans :)

pozdrav

A nemoj samo to plzzz:).
Kad god cekam da dobijem vezu za net ili nemam sta da radim-onda upalim i igram freecell!Izludecu,toliko jednostavno a toliko zarazno

i ja samo da se javim i pozdravim Sonju :)

Poz Sonja. Mani ti taj pasijans, igraj neku koljazu, ili probaj da overklokujes procesor.:p

Chim prochitaju da je woman odma' se svi javljaju ... a samo Drapin pomaze...cheers

A je li to ona Red Sonja koja visi na chatu po vascijeli dan (noc)???

hvala hvala

odmah da se zahvalim drapinu koji je jedino ozbiljno shvatio ovaj problem. pravi dzentlmenski pristup nema sta. hvala i ostalima na trudu. ja nisam sklona overklokovanju masina jer mi to lici na neko mucenje masine a ipak komp je moj najbolji prijatelj. shodno tome ne volim i makljazu. a sto se tice Counter S. to igraju klinci a ne ozbiljne devojke (kako mi samo ime kaze)

inace nisam nasla crack na altavisti za pasijans pa ako moze neko.....

ne visim na chatu, u sudu nemamo komp pa se radi, a kuci se odmara uz pasijans. dosta mi je kriminalaca iz suda, jos mi samo fale inernet manijaci.cheers

Re: hvala hvala

Red Sonja je napisao(la):
.... ne visim na chatu, u sudu nemamo komp pa se radi, a kuci se odmara uz pasijans. dosta mi je kriminalaca iz suda, jos mi samo fale inernet manijaci.cheers

xe, xe, xe, .... kako vas je "sasekla" moja koleginica :)) nick joj u potpunosti odgovara!!!
"Ajde bre momci pomozite devojci, ja to ne igram pa ne mogu al' moze neko siguran sam.

Pozdrav for Red Sonja :wave;

odmah da se zahvalim drapinu itd itd
Ma nema na cemu, it was my pleasure...:cool: :)

Anyway, pronasao sam serial za verziju 12, ali mi je SolSuite instaliran na kancelarijskom kompu, pa ne mogu sad da ti kazem tacno gde se doticni unosi:

8969189518

Probaj neke varijante, verovatno ima neki meni "registration", mozda pod "help" ili "about" - ako ne uspe videcemo sta dalje...(verzija 12 je stvarno suvise nova, nisu stigli jos da naprave prave crack-ove ili key maker-e za nju, kao sto postoje za sve prethodne verzije...)

inace nisam nasla crack na altavisti za pasijans pa ako moze neko.....

ajd ako je to crack za onu najnoviju verziju sa http://www.solsuite.com/ ,
tj 12.01
moze link ili na mail
Na cracks.am nemaju nista novije od 10.xx

Re: Re: hvala hvala

drapin je napisao(la):
...Anyway, pronasao sam serial za verziju 12, ali mi je doticni instaliran na kancelarijskom kompu pa ne mogu sad da ti kazem tacno gde se doticni unosi:
8969189518

Probaj neke varijante, verovatno ima neki meni "registration", mozda pod "help" ili "about" - ako ne uspe videcemo sta dalje...(verzija 12 je stvarno suvise nova, nisu stigli jos da naprave prave crack-ove ili key maker-e za nju, kao sto postoje za sve prethodne berzije...)
svaka cast - i ja sam ga danas trazio ali bezuspsno :( - no tu smo da se pomazemo :)

inace unosenje registracionog koda ne mozes da promasis.. kada startujes igricu imas tu opciju ali ako je kojim slucajem preskocis onda mozes pod help / registration code da uneses
:wave;

vidi vidi

kolega Marti mozete li mi objasniti sta je to nick? i kakve smo mi to kolege? misticne?

hvala za crackove, jos mi samo ostaje da downloadujem kartice.....

pozovite sve karte, pozovite sve karte...

type;

Re: vidi vidi

kolega Marti mozete li mi objasniti sta je to nick? i kakve smo mi to kolege? misticne?

type;

Pa Marti je verovatno mislio na tvoju konstataciju da radis u sudu, a verovatno je i on clan te sekte :p
Inace moram reci koliko mi se ne dopada (moram reci ocekivani) izliv besmislenih pozdrava zenskoj osobi, toliko mi se ne dopada ni tvoja konstatacija da smo mi ovde internet manijaci :D

I cuvaj se da te neko ne pobedi u borbi. Tj. ako se dobro secam filma...cheers

Cccc, oni hoće samo pasijans, a krenuli na drugu stranu :D :D

Pa ne mogu babe i žabe !!! ctp;

P. Cineman

Re: vidi vidi

type;

Nick = nadimak
Ako radis u sudu verovatno si pravnica pa smo sa te "strane" kolege, inace ne radim u sudu al' sam u "firmi" koja je kao i tvoja na drzavnom budzetu sto ce reci radimo i placeni smo ko' crnci = 1$ na sat.FX
Pozdrav!

Re: Re: vidi vidi

Marti Misterija je napisao(la):
Nick = nadimak
Ako radis u sudu verovatno si pravnica pa smo sa te "strane" kolege, inace ne radim u sudu al' sam u "firmi" koja je kao i tvoja na drzavnom budzetu sto ce reci radimo i placeni smo ko' crnci = 1$ na sat.FX
Pozdrav!

Crnci su u proseku placeni 1.17$/h :D. Podatak Svetske organizacije za iskorenjivanje siromastva :p

Re: Re: Re: vidi vidi

Brutalan Zlica je napisao(la):
Crnci su u proseku placeni 1.17$/h :D. Podatak Svetske organizacije za iskorenjivanje siromastva :p
... ali ne na sat vec dnevno.. mada smo vec debelo off topic:)

Ne da ste otišli u offf topic, nego moglo bi se već i thread zatvoriti :D

Ajd da se mi vratimo na staro, kakav još dobar pasijans postoji da se nađe na netu???

P. Cineman

Cineman je napisao(la):
Ne da ste otišli u offf topic, nego moglo bi se već i thread zatvoriti :D

Ajd da se mi vratimo na staro, kakav još dobar pasijans postoji da se nađe na netu???

P. Cineman

Nema se tu shta vishe rechi...

hvala svima

fala ljydi na svestranosti i pomoci.

puno vas pozdravljam iz Atine i preporucujem: igrajte burning monkey pasijan do zore. sjajni zvucni efekti pride. pa ko voli nek izvoli. sjajna stvar za direktore, a jos bolje za direktorke.

eto toliko u svakom slucaju hvala.......

cheers

cao zeno

ovde takodje jedna zena...Sto se tice karata vidim da ti je stigla pomoc pa sam htela da te zamolim da ti meni sibnes ako imas nesto lepo
Puno pozdravacheers

Re: cao zeno

aurena je napisao(la):
ovde takodje jedna zena...Sto se tice karata vidim da ti je stigla pomoc pa sam htela da te zamolim da ti meni sibnes ako imas nesto lepo
Puno pozdravacheers

Sto se tice pomoci predlazem ti da se obratis momcima sa benchmarka posto su svi jako fini. Sve sto znam sam naucila od njih. Zato ih ovom prilikom sve pozivam da ti pomognu

Pozovite sve muskarce,Pozovite sve muskarce,Pozovite sve muskarce...

Re: Re: cao zeno

Sto se tice pomoci predlazem ti da se obratis momcima sa benchmarka posto su svi jako fini. Sve sto znam sam naucila od njih. Zato ih ovom prilikom sve pozivam da ti pomognu

Pozovite sve muskarce,Pozovite sve muskarce,Pozovite sve muskarce...
Jao, sto ce ovo da prija sujeti mnogih...;) Ma jesmo mi fini, ali cemu taj inferiorni stav koji samo podilazi balkanskim macho tipovima !?!? :(

aurena je napisao(la):
'Ajde, posto izgleda zenska solidarnost ne sljaka u ovom slucaju, mogla bi malo da preciziras sta te interesuje - ima mnogo lepih stvari u ovom cyber svetu (a i sire :) ).

aurena je napisao(la):
Puno pozdravacheers

Neshto mi je ovde sumnjivo... Da li josh neko misli slichno?????boom boom boom

ja nisam sklona overklokovanju masina jer mi to lici na neko mucenje masine a ipak komp je moj najbolji prijatelj. shodno tome ne volim i makljazu.

Znaci vecina nas ovde smo sadisti? :(
Eh, mozda jednog dana udjemo u istoriju kao zacetnici sado-mazo odnosa izmedju coveka i mashine hehehehe :D :D :D :D

cheers

Vrh Dno