Ja imam 70e... hocu da kupim novu graficku, trenutno imam GeForce 8400GS... proces mi je AMD Athlon X2 Dual Core Processor 4000+ 2.11GHz... imam RAM memoriju od 3 GB valjda je DDR 2 na 800MHz... i ne znam sta jos treba... imam neki asus monitor VW221... widescreen... ne znam sta jos treba da kazem... napajanje ne znam od koliko mi je... 
I eto, hocu da kupim neku dobru hraficku do 70e... ako ima... najvise zbog GTA 4... znam da je mnogo zahtevna igrica, ali eto, voleo bih da je igram... i igram PES 2010... uglavnom to... pes mi lepo radi, ali na maloj rezoluciji, a gta 4 nikako... stalno mi secka, desi se nekad da ne secka, ali to traje mnogo kratko... molim vas... pomognite me...
Znaci neku do 70e, ne mogu da dodam vise, nemojte neke od 100e da mi pisete, molim vas...
... hvala unapred...
Ja sam teo da kupim neku GeForce EN9600GT... ne znam da li je ona dobra...?
I eto, hocu da kupim neku dobru hraficku do 70e... ako ima... najvise zbog GTA 4... znam da je mnogo zahtevna igrica, ali eto, voleo bih da je igram... i igram PES 2010... uglavnom to... pes mi lepo radi, ali na maloj rezoluciji, a gta 4 nikako... stalno mi secka, desi se nekad da ne secka, ali to traje mnogo kratko... molim vas... pomognite me...
Znaci neku do 70e, ne mogu da dodam vise, nemojte neke od 100e da mi pisete, molim vas...
Ja sam teo da kupim neku GeForce EN9600GT... ne znam da li je ona dobra...?