nije 😂Da nije Diamond Mine? Moja majka je to igrala, pre nego što je prešla na Snood.![]()
stare hardove po krevetima?nije 😂
u krevetima, policama, fiokama kod mojih kucistare hardove po krevetima?
Ali kako ih prave tako zarazne.u krevetima, policama, fiokama kod mojih kucikako se neki komp rasklapao, tako su hardovi zavrsavali po raznim komadima namestaja.
sreca pa nece trebati jer sam nasao igricu pre par minuta, Amazonia je u pitanju.
Jeste! Konkretno desperados 3Desperados?
sobu
na mapi, izbegne nesto ili tako nesto, apsolutno ne mogu da se setim nicega vise. Samo znam da se prelazila tako po mapi ides i kontrolis a ti si cigara neka, jako cudno ali ne znam kako objasniti. Znam da su je zvali CIGARE... Pokusao sam sve ali nema sile da je pronadjem.HAHAHAAHHAHAH pronadjeno, vi niste normalniAj da probam i ovako al problem je sto ne znam ni ja kako da objasnim...
Igricu su igrali 15ak godina, na starijim racunarima, ono sto znam i mogu da objasnim je samo da se ide po mapi i tu je cigara ili cigara koja ide po mapi i treba nesto da se resi kako bih prosao iz jedne u drugusobu
na mapi, izbegne nesto ili tako nesto, apsolutno ne mogu da se setim nicega vise. Samo znam da se prelazila tako po mapi ides i kontrolis a ti si cigara neka, jako cudno ali ne znam kako objasniti. Znam da su je zvali CIGARE... Pokusao sam sve ali nema sile da je pronadjem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari