Ha, Brojsova metoda, nemojte da mi je spominjete nikad !!! To je probao moj otac i šta je bilo, smršao je 20 kila za 40 dana i umro u roku od mesec i po dana po prekidu te metode, naravno od raka pluća. grrrrr
Ili je on nešto pogrešno interpretirao, nemam pojma, ali ne savetujem NIKOME da probaju to sem ako rak nije u POČETNOJ fazi i nema metastaza.
Ima tu još nešto, puno stvari NE SME DA SE JEDU kad neko ima rak, a nažalost puno ljudi nije informisano o tome jer naši srpski lekari su uglavnom nepismeni i leče zastarelim tehnikama. Pre svega ne sme da se jede APSOLUTNO NIŠTA što je od šećera, kao ni hrana koja se u organizmu pretvara u šećer(krompir i slične namirnice).
Zašto ? Zato što je naučno dokazano da se rak hrani šećerom i da šećer njemu služi kao okidač za dalji rast, pa ako neko koristi ovakve alternativne načine lečenja OBAVEZNO ovo treba da ima na umu ili nema ništa od izlečenja ! Ionako izlečenje nije garantovano čak i ako se ne jede šećer, a kamoli kada ljudi i nesvesno unesu šećer u organizam.
http://www.galaksija.com/planeta/vitamin_B17.htm OVAJ TEKST OBAVEZNO PROČITATI
takođe, kupiti KVALITETAN kompleks Vitamina B i Vitamina E (mora da bude u prirodnom obliku i da sadrži makar 4 svoja stanja). Oni koji misle da mogu bilo koje vitaminske tablete pomoći, grdno se varaju, jer samo one kvalitetne su zaista prirodne i sadrže organske oblike vitamina i minerala.
Ako nekog dalje interesuje, nek me kontaktira na privatnu poruku, dalje ne bih da pišem.
Inače, saosećam sa tobom, DjilkosNS jer znam kako je to kad ti neko od članova porodice boluje od raka. Moj otac je bolovao jedno 9 meseci, a prekasno su mu bili otkrili i već nije bilo za operaciju. Potom, kao što rekoh gore, probao je Brojsovu metodu ali šipak...mislim da ova metoda ne pomaže kod svih pacijenata.