Šta je novo?

Pomozimo našem članu u nevolji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zao mi je sto ne mogu da pomognem nekom uplatom, ali mogu da spomenem nesto:
Zeleni sok od zita mnogi ljudi koriste za ciscenje organizma (cak i zdravi ljudi ga piju). Pokusaj to da nadjes (ja znam gde u Beceju moze da se kupi), kosta oko 2000 dinara, cini mi se, a traje mesec dana.
Koristi se jedno vreme, pa pauza i onda opet. Ne znam detalje, ali sam cuo da je mnogima pomoglo/olaksalo...
Sve najbolje zelim tebi i tvojoj majci!

Djilkoshe raspitaj se o terapiji interferonom...on se koristi kao dodatna terapija u lecenju protiv raka i zna da bude izuzetno efikasan..ne znam koliko kosta, ali sigurno nije skuplji od tog vidatoxa, koji mi je, iskreno, nerealan, al ajde..

Interferon su jos 80ih poceli da koriste u jednoj od najpoznatijih bolnica za borbu protiv raka u Njujorku..tekst je iz 80ih ali govori bas o tome

http://www.adanja-polak.com/l/clanci-map/knjiga-amerikanci/bolnica-za-rak-u-njujorku/

Jos jedna stvar, interferon ima da se nadje u nekom sintetickom i prirodnom obliku..prirodni je ocito bolji, a i skuplji...

Serveto, zechs, hvala, videcu i jedno i drugo sto ste predlozili...

Nasao sam coveka koji ce mi doneti lek, :):):):) hvala svima na donacijama, treba jos 30-eur da pozajmim od druga i onda mogu dve bocice da uzmem Vidatoxa...

Zdravo svima,

Čuo sam se sa članom Djilkosh_Ns. Majka mu je bolje. Uspeo je da nabavi lek direktno sa Kube (onaj iz Albanije je razblažen). Potrebno mu je još malo para za još par bočica. Ja sam uplatio juče novac, pa pozivam ljude koju imaju mogućnosti da upalte koliko imaju. Niko od nas ne očekuje neke astronomske cifre. Važno je da uplati dosta članova jer ove bočice nisu baš jeftine.

Evo računa 275-0016410720516-23

Uradicu ovde copy/paste statusa moje prijateljice sa fb - mozda pomogne:

.....Odlučila sam se za Brojsovu 40-odnevnu totalnu terapiju gladovanjem. Oh, o tome bih tek mogla knjigu da napišem, ali o tome neki drugi put. Danas sam prvi put posle 42 dana popila sokić i pojela salatu. Hahahahah... ne, ne vredi da pokušavam da vam opišem osećaj.
Od velikog tumora ostao je samo trag, koji ću dokrajčiti presnom hranom, sokovima od voća i povrća, suncem, smehom, ljubavlju....

Moram napomenuti da ovde ima velike istine,tj znam par primera koju su primenom Brojsove dijete izlecili najcrnje dijagnoze,medju njima i majka prijatelja od koje sam inace i prvi put cuo za ovu dijetu i evo je i dan danas posle 15 godina ziva i normalno funkcionise...

Djilkos,ozbiljno razmotrite ovu opciju...

Ha, Brojsova metoda, nemojte da mi je spominjete nikad !!! To je probao moj otac i šta je bilo, smršao je 20 kila za 40 dana i umro u roku od mesec i po dana po prekidu te metode, naravno od raka pluća. grrrrr

Ili je on nešto pogrešno interpretirao, nemam pojma, ali ne savetujem NIKOME da probaju to sem ako rak nije u POČETNOJ fazi i nema metastaza.

Ima tu još nešto, puno stvari NE SME DA SE JEDU kad neko ima rak, a nažalost puno ljudi nije informisano o tome jer naši srpski lekari su uglavnom nepismeni i leče zastarelim tehnikama. Pre svega ne sme da se jede APSOLUTNO NIŠTA što je od šećera, kao ni hrana koja se u organizmu pretvara u šećer(krompir i slične namirnice).

Zašto ? Zato što je naučno dokazano da se rak hrani šećerom i da šećer njemu služi kao okidač za dalji rast, pa ako neko koristi ovakve alternativne načine lečenja OBAVEZNO ovo treba da ima na umu ili nema ništa od izlečenja ! Ionako izlečenje nije garantovano čak i ako se ne jede šećer, a kamoli kada ljudi i nesvesno unesu šećer u organizam.

http://www.galaksija.com/planeta/vitamin_B17.htm OVAJ TEKST OBAVEZNO PROČITATI

takođe, kupiti KVALITETAN kompleks Vitamina B i Vitamina E (mora da bude u prirodnom obliku i da sadrži makar 4 svoja stanja). Oni koji misle da mogu bilo koje vitaminske tablete pomoći, grdno se varaju, jer samo one kvalitetne su zaista prirodne i sadrže organske oblike vitamina i minerala.

Ako nekog dalje interesuje, nek me kontaktira na privatnu poruku, dalje ne bih da pišem.

Inače, saosećam sa tobom, DjilkosNS jer znam kako je to kad ti neko od članova porodice boluje od raka. Moj otac je bolovao jedno 9 meseci, a prekasno su mu bili otkrili i već nije bilo za operaciju. Potom, kao što rekoh gore, probao je Brojsovu metodu ali šipak...mislim da ova metoda ne pomaže kod svih pacijenata.

Poslednja izmena:
Бројсова метода ? Да ли то има везе са књигом Лорин Деј - Како сам победила рак ?
Чуо сам да је ова књига од Лорин Деј добра.

Mama je vec 20-ak kg smrsala, tako da ne bi neke dijete ubacivao tu...

Inace nisam pisao posto nisam znao tacnu dijagnozu... Tacna dijagnoza je:

Rak
Metastaze na plucnoj maramici
Plucima
Jetri...

@kosta

Kakve ti gomile gluposti iznosis to je strasno a da nikakve veze sa medicinom nemas I jos znas kakve metode nasi lekari koriste... Jedino sto si ispravno rekao je da ne treba pokysavati sa ovil *lekovitim* dijetama. Ovo ti kazem jer kao lekar sigurno sam boljee od tebe upucen u ovu problematiku.

@djilkosh

Moj ti je savet da slusate iskljucivo lekara u koga imate poverenje. Ljudi u zelji za poboljsanjem zdravlja cesto rade suprotno.

Ne znam za knjigu,nisam je citao...

Momci,svi zelimo da pomognemo coveku,ali iz iskustva znam da kada te bombarduju "alternativama" muka ti je vec od toga...lako je pametovati,nemojte shvatiti pogresno.
Brojsova dijeta ni mojoj majci nije pomogla,naravno da ima granica dokle je efektivna... ono sto sigurno znam da se mora striktno drzati pravila...
Ne bih je ni spomenuo da ne znam nekoliko ljudi kojima je pomogla.
Zato sam rekao da razmotri,ne da primeni...

@kosta

Kakve ti gomile gluposti iznosis to je strasno a da nikakve veze sa medicinom nemas I jos znas kakve metode nasi lekari koriste... Jedino sto si ispravno rekao je da ne treba pokysavati sa ovil *lekovitim* dijetama. Ovo ti kazem jer kao lekar sigurno sam boljee od tebe upucen u ovu problematiku.

Ne kažem da se razumem 100 % ali dosta i znam jer godinama čitam razne izvore i proučavam razne sajtove o lekovima, biljkama i uopšte dejstvu nekih sredstava na telo. Ovo za vitamin B17 nikako nije glupost, što ti kao lekar ne priđeš problemu malo otvorenije umesto što štitiš svoju profesiju i podržavaš metode koje sakate ljudsko telo ?

Unapred ti se izvinjavam ako grešim, ali dokazano je da kod ljudi koji jedu svakodnevno 15-tak do 30 koščica od kajsije nema ni pomena od bilo kakvog raka, to su plemena koja žive na Himalajima i delom u Pakistanu i Avganistanu. Molim te pročitaj detaljno tekst o vitaminu B17 i ako možeš nabavi koščice i uveri se sam.

Bez uvrede, postujem svacije misljenje, ali savetovati nekoga za ovakvo ozbiljne stvari je neeticki a da pritom citas clanke raznih novina itd...

Ja samo znan da sve to nije dolazano da ima delorvorno dejatvo, sto je najgore da li ima I stetno dejstvo a ima sigurn. Ako jeste, gde su klinicke studije I da li su vakidne..

Poslednja izmena:
Nažalost, kliničke studije su sve redom FALSIFIKOVANE od strane FDA (američka agencija za lekove) jer farmako-mafiji ne odgovara da se pronađe lek za rak jer bi onda čitava industrija izgubila stotine milijardi dolara godišnje, koliko se ulaže u razna istraživanja itd itd...surova je ovo istina.

Znaš li da FDA daje naloge za hapšenje ljudi, u USA, koji vrše distribuciju i prodaju sirovog svežeg kozjeg i kravljeg mleka, nekuvanog i tek pomuzenog ? Samo dajem primer na kakve sve prljave načine se igraju ljudima i ljudskim zdravljem...

Da, tačno je da B17 ima cijanida i behinaida u sebi, ali to nije problem jer je doktor Krebs još 1970. godine sam sebi, pred novinarima, ubrizgao visoku dozu vitamina B17 (koji je izdvojio upravo iz koščica kajsije) i nije umro. Čovek je živeo oko 90 godina i umro 1996. Evo pročitaj ovde ima informacija: http://en.wikipedia.org/wiki/Ernst_T._Krebs Ovaj doktor je jeo dnevno 35 koščica kajsija i ništa mu nije bilo,.

Da ne bih objašnjavao detaljno, jer sve piše na raznim sajtovima i ovom linku koji sam dao gore, samo ću kratko reći da se ovaj cijanid u B17 vitaminu oslobada jedino na ćelijama malignog tumora jer oni imaju u daleko većoj dozi jedan enzim nego što ga imaju zdrave ćelije. Da bi se neko otrovao koščicama kajsije mora pojesti puno više od ovih 35 komada dnevno...oko 100 i nešto otprilike.

Danas Američki pacijenti MORAJU da beže u Meksiko kako bi svoju decu, a i sebe, lečili leatrilom(drugo ime za B17 vitamin)...

Naravno, ne kažem da je ovo delotvorno kod 100 % ljudi, možda nije skroz delotvorno kod onih ljudi u kasnom stadijumu raka, ali sudeći po svemu što sam pročitao definitivno ima nečega u ovome.

P.S. Sva kvazi istraživanja od strane farmako-mafije su rađena tako da pokažu štetnost i toksičnost vitamina B17 i praktično NE POSTOJE realne studije o ovome.

Poslednja izmena:
@kosta10
A da batalis ovu pricu? Nije bas to tako kako si zamislio. Mislim, te price, amigdalin, farmakomafija i sl. su vise za sajtove tipa kurir.

U svakom slucaju treba biti vrlo obazriv po pitanju alternativnih metoda lecenja bolesti jer moze biti vise stete nego koristi.

Ok, ajde da batalimo ovu priču i da krenemo od uzroka zašto nastaje rak ?

Molim stučno lice da nam ovde barem ukratko pojasni zbog čega uopšte nastaje rak, da li zbog pogrešne ishrane ili ima veze još nešto ? Da zanemarimo uticaj izloženosti radioaktivnom zračenju i sličnim uzrocima, za to se već zna da pospešuje nastanak raka.

Uzrok je mutacija koja može biti izazvana i "iznutra" i "spolja". Kako ni 1 živo biće nije savršeno i svako je podložan starenju, moguće je dobiti rak i bez uticaja spoljnih faktora zbog nesavršenosti organizma (odnosno nastanka mutacije). Tome mogu doprineti slobodni radikali, genetsko nasleđe, pogrešno reagovanje imunog sistema...
S obzirom na današnji svet u kome živimo gotovo je nemoguće dobiti rak bez uticaja spoljnih faktora (industrijske hrane, nedovoljno ispitanih lekova, radijacija...) tako da obe strane koje bi se ovde upustile u raspravu bile bi gotovo podjednako u pravu.
Kako smo dobili već nekoliko "prijava" da bi tema mogla da krene u pogrešnom pravcu, zaključaćemo je do daljnjeg bez ikakvog brisanja postova.

Hvala na razumevanju.

:wave:

Ako već ne možemo da pomognemo, glupo je da ovu temu spamujemo tlapnjom.
Hvala modovima za unlock.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno