D
Deleted member 2563
Guest
Nista još od nekog ko ide preko? Ajde da vidim i ja, ovi moji Hrvati idu na Kosovo često, a to ti je sad isto
Salu na stranu pitam, pa ako bude šta javim...
http://www.pharmamatrix.net/en/our-partners/vidatox-in-bosnia-herzegovina.html
e-mail address: [email protected]
Mobile No.00387 66 912 709
Phone No. 00387 49 217 487
Bosnia and Hercegovina
District Brcko
76120 Brcko
Sakiba Edhemovica br.2
Interlinea-Pharm d.o.o.
Да ли неко може да провери цену ?
Hvala druze, a i svima ostalima, mnogo mi znaci, pa cak i reci kojima se dize psiha...
Zao mi je sto cujem za sve ovo. Znam odlicno kako sve to izgleda jer sam u roku od 6 meseci izgubio 4 clana uze familije zbog kancera. Tesko je uopste biti pametan u takvoj situaciji ali jedno je sigurno - i pored zelje da nadjes magicni lek za produzenje zivota on na zalost ne postoji. Mnogo ih je koji tvrde da mogu da rese problem ali nemoj se zaletati i traziti cudo, vecina njih su klasicna prevara. Najbolji savet koji ti mogu dati je da ne gubis glavu ali ni moral i snagu, te stvari su za tvog bliznjeg najvaznije jer ma koliko da ti je tesko (a *******o jeste) ne smes da klones jer se to lako vidi i prepozna pa ce negativno da utice i na nju. Trudi se da sto vise vremena provedes sa njom i da to vreme sto bolje iskoristis zbog kasnijih dana.
Nasi lekari su nuzno zlo, bar ih ja tako vidim, i nekad su jako bahati u svom ophodjenju i procenama. Ne znam kako i da li ce taj lek sa Kube da ti pomogne ali cim mi stigne plata, za par dana, uplaticu novac da ti bar tu muku malo olaksa. Samo se drzi i ne kloni duhom, ono glavno ne mozes izbeci ali sve dok to ne dodje jedino sto je bitno je provesti vreme sto kvalitetnije, to je zaista najbolji savet koji ti iz licnog, jako loseg, iskustva mogu reci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari