Šta je novo?

Pomoc

DaBigMe

Cenjen
Učlanjen(a)
23.01.2010
Poena
151
Pozdrav.

Moj problem je, jedan html sajt je okacen na internet (ne znam kako lepse ili strucnije da se izrazim), e sad prilikom pretrage na google.com moram da kucam puno naziv sajta da bi ga pronasao i kad ga pronadje ispusuje mi u nazivu sajta INDEX, a adresa je dobra.

Moje pitanje je, sta treba da uradim da bi prilikom pretrage na google.com da ne moram da kucam pun naziv sajta, i kako da promenim da mi ne stoji INDEX ne ime sajta?

Hvala

SEO - Search Engine Optimization

Ostavi link ovde pa da pomognemo.
Pretpostavljam da je u nazivu sajta u title tagu ostao indeks.

Što se tiče rangiranja na pretraživačima, jedna od stvari jeste i prijava sajta na pretraživače.
www.google.com/addurl/ 🙂

Lepo i jednostavno ti korisnik rushko rece.... SEO Citava jedna oblast optimizacije sajtova kako bi ih pretrazivaci izbacili na vrh.... Imas bar nekoliko dana iscitavanja o tome sta se sve i na koji nacin radi da bi se to postiglo... Bas pre neki dan sam gledao sajt neke nase firme koja se bavi tim i kad sam video cenu, shlog :S SEO=od 1000 eura pa na vise
Ja sam relativno skoro poceo da se bavim web dizajnom i svaki dan se covek iznenadi koliko u stvari ima toga sto treba jos da se nauci.... dane provodim citajuci i to je savet i za tebe. Informacija na tu temu nikada dosta!

Nazad
Vrh Dno