Šta je novo?

Pomoc za Splinter Cell

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
Imam problem u Splinter Cellu. 4. misija, CIA HQ, usao sam unutra, kazu mi da mogu da iskoristim ventilatore tj. pauzu u njihovom radu da neprimetno udjem.
E sad, nasao sam sobu sa 2 velika ventilatora ali niti oni prave pauzu niti ja mogu da udjem u njih. U svakom od njih postoji "rupa" sa strane medjutim ja unutra ne mogu da udjem. Iza jednog od njih se vidi prolaz ali do tamo ne mogu da doprem. Sta dalje ??

Probao sam i okolo tj. direktno na cuvare, onesvescivao ih ali sam uvek zavrsavao u slepo, tj. dalje nije bilo prolaza.

Pomozite

ajd, face, video sam u onom drugom tredu da si je presao...

Pa kako startujesh napred pa levo od ulaza imash ogradjen deo.To mozesh da preskocish (samo se popnesh na zicu).Sad kad to preskocish imash sta ja znam meni ono deluje ko neke razvodne kutije sta li su.Sad na to mozesh da se popnesh i kako gledash ka zidu imash dva ventilatora.Desni radi,dok levi ne radi.Lepo se zaletish skocish na taj levi i prodjesh.Naravno sve ovo vazi ukoliko ti nije isteklo vreme dok se opet ne upali ventilator.Hope it helps.

Kad ti istekne vreme jednostavno se popnes uz sipku koja se nalazi uz sam zid desno od one ograde gde su ventilatori.Cuvari te nece videti ni cuti.

Ja se izvinjavam, nisam se konektovao par dana pa da odgovorim.
Problem sam resio sat vremena nakon postavljanja treda tako sto sam otisao na glavna vrata, isprebijao cuvare :p i otisao dalje. :) Inace, u medjuvremenu sam zavrsio igru, vrlo vrlo fino, mada ne delim ekstremni entuzijazam.

Najvise sam se us**o pred kraj kad sam prvi put u podrumu biblioteke zarobio Nikoladzea, a odjednom iskocise gruzijski :d specijalci.

Inace, kad sam zavrsio igru ostao mi je 1 metak u snajperu i 2 u pistolju sa prigusivacem :dctp; Jedva !!! ,)

Au pa vi ovu shunjachinu prelazili u rambo style fazonu.Ja svaki put kad bi naisho na dodatnu municiju popunio bi snajper sa 50 na 60 metaka :) .Na kraju mi je ostalo nekih 40-tak u snajper i pishtolj pun :)

Imate komplet resenje na netu.

help me

Ej imam problem u Splinteru zadnji nivo.Usao sam vec u kucu i popeo se na sprat na stepenistu pobio dva gerilca i dva neka komandira i daje otisao iz hola gore u neki
poveci hodnik gde sam isto pobio dva gerilca i dva oficira.Na kraju hodnika ima jedna vrata koja su Jamed a jedini izlaz po meni je neka vrata u hodniku drugom
sas desne tu pick lockujem neka vrati i cim malo zakoracim preko vrata oglasi se alarm i mision over jer sam vec imao jedan alarm.
Napominjem da nema lasera(jedino sa leva) u toj sobi gde udjem ali ih ne dodirnem sta da radim
Takodje nisam uradio ni jedan object dosada

ej borab daj adresu

Da li ima neko od vas rezac pa da mi nareze 3cd splinter cell-a ? Ortak je izgubio 3cd, a ja gledam u igru i placem sto ne mogu da je instaliram :)
Bilo bi dobro da je neko na nbg-u ili da mozemo da se nadjemo u centru negde.

thnx.

****** iznajmi i napravi virtualno

a oce mi neko pomoci

Splinter Cell *Cheats*

Open the console by pressing [tab]
Then you can use the following cheats:

INVISIBLY 1/0 Invisibility 1 =, 0 = off
AMMO Full ammo
HEALTH Full energy
PLAYERSONLY Opponents stop
GHOST Go through walls
FLY Flight mode
MILL Flight mode off
STEALTH Stealth status show
KILLPAWNS Opponents kill

ne znam da li radi... probajte

Joj ja sam presho igru al nemogu da se setim na koji deo mislish jer su nivoi dosta veliki.Ako je bash frka upalicu igru i pogledacu ali uglavnom su fore ili da se popnesh na neshto ili puzish ako si siguran da nisi neki laser preskochio (upali nightvision).
Vocko imam ja,presho sam igru tako da sam je deinstalirao pa ako ocesh mogu da ti pozajmim igru ili ako planirash da je duze igrash narezesh stim sto bi mi trebala 3 cd-a.Ako ocesh pm pa se javi.

cYb3r_sh je napisao(la):
****** iznajmi i napravi virtualno

Kada si tako pametan, reci mi gde da iznajmim ?
Mislis da bih ja pitao da imam gde da iznajmim, a ne da kupim

Vocko je napisao(la):
Kada si tako pametan, reci mi gde da iznajmim ?
Mislis da bih ja pitao da imam gde da iznajmim, a ne da kupim

Kako gde, brate mili, pa jos na Novom Bgd-u ? Cd Centar, MB Soft, pa zilion klubova i klubica po blokovima.

Osim toga mozda i u Merkatoru bude neki original :d

OptiPlex je napisao(la):
Kako gde, brate mili, pa jos na Novom Bgd-u ? Cd Centar, MB Soft, pa zilion klubova i klubica po blokovima.

Osim toga mozda i u Merkatoru bude neki original :d

Cd Centar, MB Soft ?!? Gde ti je to ??? Od tih milion klubova 999990 je zatvoreno, a za one koje ja znam sada su igraonice i nisu prosli pored novih igara...

Ne znam za vas, ja se vratio sa skijanja, i kao poceo da igram malo taj SC.. i meni je ovo malo smor, a? Jel tako samo prva misija ili....?

pomoc zaglavio sam sa mikrofonom,u misiji kada treba da slusam razgovor u liftu,izaberem mikrofon u inventoriju,drzim pucanje ali nista se ne desava.whats wrong????
BTW igra je odlicna ali je samo dobar clon Metal gear-a
Snake je zakon (D)

Presao sam zadatak gde na kraju ubijes Grinka.
Sam me interesuje koliko trebam jos da igram.

Pozdrav ,)

za
sharp_blade---evo treba da imas dole u desnom uglu sliku tog mikrofona
i onda stisnes use po defaultu slovo E

za
Stefan2-----nema puno jos samo tri-cetiri sobice 5-6 protivnika i gotova
nazalost

Zaista kratka igra.Inache kako kome meni je bash bila zanimljiva.Sve,sve najbolje.

Jeste li provalili da je Fisher-ov glas u stvari Michael Ironside, legenda akcione B produkcije?

Imam i ja neki problem, pa ako ovo neko vidi... neka mi kaze. Elem, kraj nekog treceg nivoa ili ... cetvrtog... U dvoristu u kome je onaj veliki kip, na vratima sam i treba da laser-mic (snimim razgovor mikrofonom) od ona dva tipa sto idu gore liftom, medjutim, oni odose gore.... i kako da ih snimim?

byMaX je napisao(la):
Imam i ja neki problem, pa ako ovo neko vidi... neka mi kaze. Elem, kraj nekog treceg nivoa ili ... cetvrtog... U dvoristu u kome je onaj veliki kip, na vratima sam i treba da laser-mic (snimim razgovor mikrofonom) od ona dva tipa sto idu gore liftom, medjutim, oni odose gore.... i kako da ih snimim?
Lako levi ctrl uzmes laserski mikrofon.uperis u njih i snimas i to ti je to:wave;

bla bla bla... :) hvala ti puno :)

Znaci, uzmes iz inventara onaj "mikrofon", aktiviras ga levim dugmetom misa (ili bese na "E"), nanisanis lift. Beli pravougaonik uredjaja za snimanje kroz koji gledas treba da pocrveni, i tada ces moci da cujes razgovor. Kada lift krene na gore, drzi ga u fokusu. Ako mrdnes levo-desno crveni okvir pobeli tj. vise ne snimas - mission failure. Razgovor moras da snimas dok lift ne stigne do vrha.

Ma to sam skapirao... nego sada sam na sledecem nivou i sve sam ih poubijao ali imam samo dva hodnika "u G" i sa obe strane ne mogu da izadjem jer mi treba cetvorocifrena sifra za izlazak koju nikako nemam. U jednoj prostoriji imam dva laptopa ali od njih nikakve informacije, a nisam mogao ni da interrogateujem one vojnike pre nego sto sam ih onesvestio... Moze da se ode na krov ali tamo nista ne mogu da uradim... sta sada?

Na krovu imas jedan "kao dimnjak". Kada mu pridjes dobices mogucnost da za njega zakacis konopac i spustis se do prvog prozora u koji treba da uskocis.
Pozdrav

byMaX je napisao(la):
Ma to sam skapirao... nego sada sam na sledecem nivou

A sve je to i dalje druga misija, po tebi bi ispalo da ih ima 20-30 u igrici, svaki cas sledeci nivo :beat:

Pozdrav!

Sasa je napisao(la):
A sve je to i dalje druga misija, po tebi bi ispalo da ih ima 20-30 u igrici, svaki cas sledeci nivo :beat:

Pozdrav!

Sta cu, sve manje igram igre... Nisam u formi vise ni sa SP igrama! PC je puko, to znas i sam.... :( Moracu da pocnem da igram P&C kao Sloba Macedonic....

Nazad
Vrh Dno