Šta je novo?

Pomoc za Splinter Cell

byMaX je napisao(la):
Ma to sam skapirao... nego sada sam na sledecem nivou i sve sam ih poubijao ali imam samo dva hodnika "u G" i sa obe strane ne mogu da izadjem jer mi treba cetvorocifrena sifra za izlazak koju nikako nemam. U jednoj prostoriji imam dva laptopa ali od njih nikakve informacije, a nisam mogao ni da interrogateujem one vojnike pre nego sto sam ih onesvestio... Moze da se ode na krov ali tamo nista ne mogu da uradim... sta sada?

Nisi smeo. Tu sam se i ja bio zaglavio. Morao si kad izadjes iz lifta da sacekas iza ugla jednog strazara koji ulazi iz jedne od tih G prostorija, pustis ga da otvori vrata, ubijes ga vrlo brzo i udjes pre nego sto se vrata zatvore. Ja sam se ubio dok nisamto provalio.

byMaX je napisao(la):
Sta cu, sve manje igram igre... Nisam u formi vise ni sa SP igrama! PC je puko, to znas i sam.... :( Moracu da pocnem da igram P&C kao Sloba Macedonic....

Xbox je buducnost :beat: , kao i PS2 :d. Opusti se covece, ima mnogo ****** ali ima i mnogo dobrih stvari. Sta mislis da igras Splinter Cell na dzojistiku kao na Xbox-u ? Ne zelis, veruj mi :)

I nikako ne pominji Slobodana Macedonica :cuss: u nasem prisustvu :p

byMaX je napisao(la):
Ma to sam skapirao... nego sada sam na sledecem nivou i sve sam ih poubijao ali imam samo dva hodnika "u G" i sa obe strane ne mogu da izadjem jer mi treba cetvorocifrena sifra za izlazak koju nikako nemam. U jednoj prostoriji imam dva laptopa ali od njih nikakve informacije, a nisam mogao ni da interrogateujem one vojnike pre nego sto sam ih onesvestio... Moze da se ode na krov ali tamo nista ne mogu da uradim... sta sada?

Ja sam ih pobio ko zeceve :D
Desilo mi se par puta da sam ostao bez municije :)

Dosao sam do kineske ambasade i tu me sada smara da igram, jer opet moram da se sunjam i da pazim sta radim, a prethodni nivo je bio u stilu 'idi i pobi' sve sto se se mrda' :)

Solidna igra nema sta... i kada ih sve ubijes, imas resenje da predjes (ja sam potrosio sve metkove i posle xx puta uspeo da se prosunjam bez ubijanja :))

Zorro je napisao(la):
Jeste li provalili da je Fisher-ov glas u stvari Michael Ironside, legenda akcione B produkcije?

Kako B produkcije, a Total Recall ? :)

CIA HeadQuarter...

U misiji kad treba da se Daugherty kidnapuje, bas prilikom kidnapovanja istog, jel neko bio u sobi za UFO i ostale paranormalne pojave. Cini mi se da je doticnog gospodina Foxa Mouldera posto stoje njegovi inicijali u (kriptovanoj) poruci na racunaru. E pa u njoj imaju vrata u koju se ulazi sa sifrom - jel mozda neko zna sifru - mozda se i pojavi neki alien... :p

cheers

PS. Al najjaca fora u igri je kad ostavis Sam-a da malo iskulira, pa kad pocne da pizdi u fazonu "Koj' ti je, sto ne drkas taj gamepad..." :beat:

driver je napisao(la):

Dobro, de, u pravu si :)
Igrao je i u Top Gunu, i u Starship Troopersima. I u Free Willy...:p
No to su ipak samo izuzeci koji potvrdjuju pravilo, s obzirom da je snimio verovatno nekih 100-tinak bioskopskih filmova:D

Koje razocarenje kada sam video da je igrica port sa neke konzole... Sto je najgore cini mi se da je sa Sony PS1 :)

e , a sada ne znam kako da predjem onaj deo kada sam u CIA, pa moram da pristupim nekom kompu i sunjam se svuda a nigde nemam da udjem (na pocetku misije se prolazi kroz ventilacione otvore koji u odredjenom vremenskom periodu stoje)

Lift je tvoj odgovor!!!

byMaX je napisao(la):
e , a sada ne znam kako da predjem onaj deo kada sam u CIA, pa moram da pristupim nekom kompu i sunjam se svuda a nigde nemam da udjem (na pocetku misije se prolazi kroz ventilacione otvore koji u odredjenom vremenskom periodu stoje)

Tu ti je negde, malo procunjaj i pokusaj da te ne :rocket: , u principu mozes i da protrcis pored njih svih i to je to...

cheers

Ma ne, port je sa Mega Drajva... Daj bre Vocko, vidi se da imas neku krsh karticu ili masinu... Igra je by far najbolja graficki, koju sam ikada igrao... Mozda je tu negde Morrowind, i svojevremeno MOHAA (i Wolf) - Doom III ne racunam jer jos nije izasao! Onakve senke i realne animacije likova nisu vidjene pre ove igre...

byMaX je napisao(la):

U slucaju da jos nisi presao taj deo, na zidu koji se nalazi desno od ventilacije ima sipka na koju se uspenjes i to je to.

driver je napisao(la):

Cekaj, to je onaj celavi crni ? :)
Samo mi taj pada na pamet prema opisu (B produkcija + Total :))

Pozdrav!

Sasa je napisao(la):
Cekaj, to je onaj celavi crni ? :)
Samo mi taj pada na pamet prema opisu (B produkcija + Total :))

Pozdrav!

Jes, bas taj baja!

Ji 4Tze je napisao(la):
ne lupaj :) odlicno izgleda...ovaj UT2k3 engine rula

Ma nisam rekao da lose izgleda, nego sam rekao da mi krsh sto je port...

Originally posted by byMax
Ma ne, port je sa Mega Drajva... Daj bre Vocko, vidi se da imas neku krsh karticu ili masinu... Igra je by far najbolja graficki, koju sam ikada igrao... Mozda je tu negde Morrowind, i svojevremeno MOHAA (i Wolf) - Doom III ne racunam jer jos nije izasao! Onakve senke i realne animacije likova nisu vidjene pre ove igre...

Maxo ako je r9700pro krsh, ok...
btw procitaj sta sam odgovorio Ji-u.

Vrh Dno