Šta je novo?

pomoc oko smf foruma...

TeCHNiCS_

Slavan
Učlanjen(a)
23.10.2006
Poena
320
1. treba mi skin vezan za tematiku automobila (gde da nadjem?)
2. treba mi prevod na latinicu...
3. ne mogu da provalim gde se povecava velicina fonta
4. gde da nadjem neke lepe smajlije i da li postoji mogucnost da se stave svi odjednom a ne 1 po 1....
5. da li moze da se stavi shoutbox na smf???

unapred hvala svima na pomoci

Poslednja izmena:
Sve imaš na smf sajtu, a jezici, shoutbox i ostalo se vrlo lako instaliraju preko tih pluginova za forum. Tamo imaš i gomilu skinova.

gde da nadjem te plugin-ove za smf? koji je to sajt?

gledao sam na tom sajtu i trazio na google ali nigde ne mogu da nadjem temu za smf forum vezanu za tematiku automobila....

help plz

gledao sam na tom sajtu i trazio na google ali nigde ne mogu da nadjem temu za smf forum vezanu za tematiku automobila....

help plz

Nađi temu čije boje i ikonice ti odgovaraju, pa modifikuj dok ne dobiješ ono što si zamislio :)

....ok, ali kako to da uradim??? mislim imam ja temu koja mi se svidja mystic jade ali ono... kako da menjam ikonice? i gde da nadjem takve ikonice vezane za tematiku auta?

ljudi ja i dalje ne mogu da nadjem teme za smf forum koje su vezane za automobile... googlao sam mesec dana i nema teorije da nadjem... molim vas pomozite..

hvala

dajte ljudi stvarno mi je frka ovoga... zar stvarno niko ne zna gde mogu da nadjem?

Dzaba se busas, ne bih da ti razbijam tvoj mehur od sapunice, ali ljudi ovde nece da trose vreme na nekoga ko ne zna ni same osnove html-a.

Bez uvrede. Svi smo tako poceli.

Nema prevod za najnoviju verziju SMF na latinici, samo na cirilici. Ako hoces latinicni prevod, moras da pomocu nekog konvertora prevedes sve neophodne fajlove iz cirilice u latinicu.

ja znam ponesto o smf-u ali mogu ti reci de cesh naci odgovore na sva tvoja pitanja bez da pitas ... znaci sve vec odgovoreno ... idesh na burek forum ... znaci ovde i onda nadjesh u pretrazi smf i nadjesh 15 pitanja ili kako vec ... snaci cesh se vec ... znaci odesh tamo pa u pretrazi (u gornjem delu se nalazi) kucas smf i naci ces sve potrebno ... pozz javi ako ne uspes pa cu ti dam direktan link, sada odo spavam, ovo kucam iz kreveta :D

ma na bureku sam nasao latinicu i smajlije i sve sve ali ne mogu da nadjem ni jednu temu vezanu za automobile....

i jos uvek ne mogu da nadjem temu... a smrc... zar stvarno niko ne zna gde mogu da nadjem to???

Pa *** kao sto neko rece, nadji temu koja ti odgovara, pa je preko Photoshopa modifikuj kako zelis.

Poslednja izmena:
sad se javio novi da kazem problem... u ovoj temi koju sam modovao nemam opciju za shoutbox... kako da ga skrpim?

hvala

Vrh Dno