Šta je novo?

Pomoc oko problema xiaomi 11T pro

mileta92

Slavan
Učlanjen(a)
02.12.2008
Poruke
115
Poena
330
Drugari , imam ozbiljnih problema sa pomenutim teleffonom vec godinu dana . U garanciji je jos 3 meseca pa bih da resim to ako je moguce.

Aparat bio dva puta na servisu (MOBIS) . Kvar jos uvek nije otklonjen iako tvrde da kvara nema . Problem je softverski .

Problemi se svaki put razlikuju i desavaju se u razlicitim trenicima NASUMICNO. Nekad radi lepo 3 sata pa onda krenu problemi, a nekad radi lepo 6 sati pa onda krenu problemi .

Vise puta se desilo da od jednom pocne sam da se restartuje(postoji vise snimaka) , nekada se ugasi sam od sebe van koriscenja.

Cest problem, odbija da udje u neku od aplikacija (postoji vise snimaka) npr. danas nece da udje u google servise , posle nekog vremena nece da udje u viber , pa sutra dan nece da udje upali facebook aplikaciju(postoji snimak) itd.

Bar jednom dnevno se desi da odbija da pokaze(ukljuci) tastaturu (postoji snimak) .

Cesto se desava da brojevi telefona nisu dostupni dok pokazuje da ima mrezu, kada u tom trenutku pokusamo da udjemo u podesavanja mreze telefon odbija to da uradi pritom zabaguje i vrsi komande koje mu nisu zdate (postoji snimak). Problem koji je ocigledno vezan za "pucanje" softverskih operacija i aplikacija u toku rada.

Desava se da se restartuje u toku poziva . Desavalo se da telefon ne zvoni i ako je zvono upaljeno (postoji snimak)

Svi ovi problemi nestanu na odredjen vremenski period kada RESTARTUJEMO telefon .

Posedujem dosta video zapisa koji potvrdjuju ove tvrdnje tj. probleme koji se nasumicno i cesto desavaju . U serfisu kazu da je uradjen fabricki reset koji nije pomogao. Licno smo radili vracanje na fabricka podesavanja koja isto nisu pomogla
 
Ako sam dobro upoznat, otkljucavanjem i flesovanjem roma gubim garanciju . Jeste da je do februara ali opet neka ga poprave ili neka vrate pare. Mobisu sam lepo objansio sta je problem i kako se manifestuje ali oni uporno tvrde da je telefon ispravan .
 
Dzaba ti ta garancija kad vec dva puta nisu resili problem. Inace uvek mozes da vratis stok rom i zakljucas bl, ako budes zele da ga ponovo reklamiras...
 
Slažem se sa predlogom. Iako nećeš saznati tačan uzrok problema koji ti se stvara, sigurno ćeš ga rešiti flešovanjem. A ujedno ćeš dobiti čistiji, stabilniji i fluidniji OS.
 
Nazad
Vrh Dno