dzonika
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.12.2007
- Poena
- 319
Posle dugotrajnog razmisljanja i smaranja gomile ljudi na forumu (puno hvala doticnima),i dileme izmedju intela e2140 i amd-a 4000+ i biostara 690g,odlucih se za intel....Dobar izbor ili ne,saznacu 
Odluka je pala zbog toga sto amd opet menja slot,na am2+,a na 775 cu moci
jednog lepog dana
,kada budem imao dovljno crvenih,da stavim i neki najnoviji proc...
U najgorem slucaju quad core... Nadam se da ne gresim....
E sad,sto se tice ploce... Nisam ni sam siguran sta?
Gigabyte -P31-DS3L,koja podrzava nove 45nm procesore,ali je P31...
Biostara P35-D2-A7 i koja je razlika imzmedju ovog modela i modela istog naziva ali sa prefiksom TP?
Uglavnom za plocu imam max 60-tak eura....
Ako neko zna neku plocu koja je ekstra za ove pare,ili ima neko pozitivno iskustvo sa ovim plocama (NEGATIVNO BI TREBALO POSEBNO NAGLASITI!!!),molim da mi pomogne....
Predloge molim POD HITNO postovati OVDE, po mogucstvu sa obrazlozenjem...
Ide nova god,pa se plasim da tih 13000 din sto imam za plocu proc i ram ne potrosim na neki jako fin alkohol....
Da,i ne rekoh,2*1gb gaila,na 800mhz...E sad,onaj sa narandzastim hladnjacima (cuh da su oni sa belim zivi shit), ili black dragon...
Proc bih kloknuo na 2.8 ili 3.0...
MOLIM ZA POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odluka je pala zbog toga sto amd opet menja slot,na am2+,a na 775 cu moci
jednog lepog dana
U najgorem slucaju quad core... Nadam se da ne gresim....
E sad,sto se tice ploce... Nisam ni sam siguran sta?
Gigabyte -P31-DS3L,koja podrzava nove 45nm procesore,ali je P31...
Biostara P35-D2-A7 i koja je razlika imzmedju ovog modela i modela istog naziva ali sa prefiksom TP?
Uglavnom za plocu imam max 60-tak eura....
Ako neko zna neku plocu koja je ekstra za ove pare,ili ima neko pozitivno iskustvo sa ovim plocama (NEGATIVNO BI TREBALO POSEBNO NAGLASITI!!!),molim da mi pomogne....
Predloge molim POD HITNO postovati OVDE, po mogucstvu sa obrazlozenjem...
Ide nova god,pa se plasim da tih 13000 din sto imam za plocu proc i ram ne potrosim na neki jako fin alkohol....
Da,i ne rekoh,2*1gb gaila,na 800mhz...E sad,onaj sa narandzastim hladnjacima (cuh da su oni sa belim zivi shit), ili black dragon...
Proc bih kloknuo na 2.8 ili 3.0...
MOLIM ZA POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!